Støvsugeren bestilt 18.nov. Og beløbet overført. Kunne ikke forstå der ingen ting skete og pengene heller ikke hævet. Ringede, talte med en flink mand( den havde ikke været på lager) og fik den så lev... Leggi di più

Efter ordren var lagt tog det lige 2 dage før varen blev afsendt. Men kundeservice svarede heldigvis hurtigt. Efter jeg havde modtaget min JONR p20 pro, havde de en kampagne på hjemmesiden, hvor... Leggi di più

Top bedrijf, Theresiastraat 69-A 2593 AA Den Haag, jaren geleden een positief review geschreven, dit bedrijf blijft positief scoren. Bijzonder service gericht, aanpak van het probleem was in no-time... Leggi di più

Fik repareret min MacBook Pro hurtigt og smertefrit, oven i købet til nok den bedste pris mulig ! Over 50% biligere end 3 andre tilbud jeg fik fra andre virksomheder ! Det skal os lige nævnes at... Leggi di più

1. Negozio di telefoni cellulari
  2. Negozio di ricambi e componenti elettronici
  3. Negozio di elettronica
  4. Negozio di computer usati

Hos MacMedic i Aabenraa, kan du købe brugt og nyt Apple. Vi har desuden eget værksted på adressen. For dig betyder det at ventetiden er kort, og at du kan få indblik direkte til teknikeren på stedet. Vi bruger altid originale dele, hvilket for dig som forbruger betyder at du kan være tryg, hele vejen igennem processen. Vi giver 24 måneders garanti på alle produkter. Det samme gælder reparationer.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

4,5

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mega dårligt der står der går op til 3…

Mega dårligt der står der går op til 3 hverdage men nu der gået over 8 og den er ikke kommet
Når man skriver til dem svare de heller ikke

8 marzo 2024

Hej Isabella

Må vi venligst be om dit ordrenummer?

Vi kan slet ikke finde dig eller din ordre i vores system

Amatør Amatør Amatør

Amatør Amatør Amatør
Nul stjerne
Falsk og Lover gode service

29 febbraio 2024

Hej Salvatore.

Vi beklager at leveringenstiden ikke levede op til dine forventninger. Du bestiller lige op til en weekend, og derfor kan man ikke regne med 1-2 dages levering. Udover dette ringer du til os og ber om at vi kan skaffe en reservedel, det kan vi selvfølgelig godt. Vi ligger den online på shoppen, og du bestiller den efterfølgende.

Vi har formået at få reservedelen hjem til dig, og stadig sende den indenfor vores leveringsbetingelser på 1-4 hverdage.

Du ringer efterfølgende råbende i telefonen og kalder os for amatører. Hvor vi ber dig tale pænt flere gange.

Du er vores første 1-stjernet anmeldelse nogensinde. Min konklusion er vel at ikke alle ser andre som mennesker.

Mvh Karim Elkjær / Indehaver MacMedic

super fint

super fint. god kundeservice.

22 gennaio 2024

Tak Anna 🙏

Vi sætter pris på de 5 stjerner 🤩

Mvh Karim / MacMedic

Virkelig god og hjælpsom service!

Kom ind med min MacBook som var gået i sort. Fik lynhurtig hjælp til, hvad årsagen var. Det viste sig desværre at den havde valgt, at stå fuldstændig af. Fortalte min situation, og han kunne sagtens have solgt mig den dyreste computer eller solgt reparation som den bedste løsning, men gik derfra med en ny computer som jeg fik flyttet min gamle harddisk over i, så jeg ikke har mistet nogle noter eller lignende til en rigtig god pris.
Alt dette på ca en halv time, så også utrolig hurtig service.
Kan klart anbefale stedet her og vil helt sikkert komme igen, hvis jeg oplever problemer med andre enheder.

15 settembre 2023

Top service 👌🏽 Købte en 2019 model Mac…

Top service 👌🏽 Købte en 2019 model Mac til en utrolig fin pris, da jeg modtog den var den fint pakket ind og jeg er så yderst tilfreds med den, virker helt som den skal. Leveringen tog 2 dage kun - Skrev med kundeservice og de er utrolig hjælpsomme og søde. Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg handler her. Vil anbefale det til enhver tid 😁

26 luglio 2023

Kanon fed virksomhed

Har ikke andet end godt og sige om det Macmedic levere, de skarpe, hurtige og altid smilende blandt kundeservice. Tak for handlen og på gensyn!!

14 aprile 2023

Jeg købte et brugt ur

Jeg købte et brugt ur, og fik virkelig god service.
Der manglede en oplader, men det skrev jeg blot til dem, og så fik jeg leveret opladeren hurtigt efterfølgende. Kan varmt anbefale MacMedic😄

1 marzo 2023

Helt fantastisk service af Karim

Helt fantastisk service af Karim, som er imødekommende og meget behjælpelig. Hurtig og sikker reparation (og så lige lidt ekstra rengøring, som ekstra service).
Vil helt klart anbefale ham, også hvis man “bare” skal vejledes.

7 dicembre 2022

Fantastisk service

Jeg kan ikke sætte en finger på servicen. Jeg er yderst tilfreds med mit køb af en brugt iMac. Der var nogle småting med den, og de blev fikset uden problemer.
Derudover har jeg en gammel computer til udredning, som der også bliver gjort et super arbejde med.
Derfor maksimal antal stjerner i bedømmelse.
Mvh Jessica

9 novembre 2021

Verdensklasse service og de bedste…

Verdensklasse service og de bedste mennesker. Stilfuld og brugervenlig hjemmeside og gode produkter. Jeg har købt mig første produkt derfra, men helt klart ikke det sidste! Vi handler ikke andre steder fremover.

25 settembre 2021

Hej Heidi

Det glæder os at du er tilfreds med vores service! Vi ønsker dig en god dag 😊

Super god service

Super god service! Kan varmt anbefales. Havde brug for ny skærm på telefonen, og det blev ret hurtigt fikset!det var jeg glad for!

25 febbraio 2021

Hej Hamza