Dårlig service fra personalet. Dårlig service i forbindelse med bestilling og betaling og generelt en meget afvisende/nedladende service overfor kunder, hvilket ihvertfald ikke får mig til at komme ti... Leggi di più
vores mad kom med 25 minutters forskel fra første til sidste ret. 5 ud af 9 af retterne var lavet forkert, og flere manglede essentielle ingredienser i retten (avokadotoast uden avokado). da vi så kon... Leggi di più
Vi elsker Mackies! Her i hjemmet er vores favorit spisested Mackies - de forstår at bringe lækkermad og hyggelige omgivelser sammen, til en suveræn oplevelse. De er altid høflige, og hurtige ti... Leggi di più
Bestilte en børne pizza og fritter og en lille pizza og fritter. Fritterne var fine og gode. - men pizzaerne ….. Børne pizzaen var et pitabrød overhældt med tomatsovs og stykker af pålægsskinke... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Kedelig mad
Bestilte en børne pizza og fritter og en lille pizza og fritter.
Fritterne var fine og gode.
- men pizzaerne …..
Min pizza var en smagsløse præfabrikeret bund der smagte af pap. Overfyld med spegepølsestykker og så var der hældt så meget tørret oregano ud over hele “pizzaen”.
Det smagte virkelig ikke særlig godt.
En Dr. Okters pizza fra Nettos fryser ville have slået det måltid med flere længder.
Personalet var dog søde, hurtig betjening og der var pænt og rent.
Meget lang ventetid
Meget lang ventetid, fik helt ondt af de 2 piger, der ikke kunne overskue kunderne. Det tog også lang tid bare at få vores bord ryddet og tørret af!
Maden var middelgod. Milkshaken var rigtig god, men bøffen i burgeren var skamstegt (læs tør)
De glemte mit tilbehør til pomfritterne, så lod dem stå.
Blev tilbudt en gratis dessert, hvilket var pænt gjort. Isen var desværre krystalliseret, så jeg lod også desserten stå.
Alt i alt en lidt kedelig oplevelse, som nemt kunne havde været reddet, af en bedre service og en saftigt bøf.
laver gode nachos
Vi har lige fået mad ud af huset
Vi har lige fået mad ud af huset en nachios til 2 og nu har vi prøvet og spise den Meeen, det var flere gange hvor man måtte pille et langt hår ud af den mad man tykket på
Så vi ente med at finde 5 lange hår i maden
Så vi spiste ikke op
18/12-2021
PASTASALAT MED OKSEKØD ER SAVNET
PASTASALAT MED OKSEKØD ER SAVNET! Kom igen..
En underlig politik omkring børn
Maden er okay, men jeg synes der eksisterer en underlig politik hos jer, hvor man ikke kan få lov at købe børnemenu, hvis et barn er over 12 år! Det skuffer mig gevaldigt, at et barn på 14 skal tvinges til at købe voksenmenu…
Det skal tilføjes at vi var 3 voksne og et barn og vi købte for kr. 650 søndag den 27.06.21
Fantastisk betjening.
Fantastisk betjening.
I forbindelse med et teaterbesøg valgte vi at bestille bord til 11 personer på Mackies. Vi havde fået et bord på 1. sal men grundet varmen fik vi lynhurtigt bord udenfor, da vi spurgte. Vi havde forudbestilt mad og det kom præcist og veltilberedt. Vi kommer gerne igen.
Husker mackies for noget godt, men...
Husker mackies for noget godt. Men det er ikke samme kvalitet mere. Deres glutenfri mexican cheeseburger var knastør. Som en tvebak. Manglede indhold. Var 1 skive agurk og tomat. Manglede advokado, mayonaise og relish.
Deres philly cheesesteak manglede indhold.
Deres milkshake var tynd som sødmælk.
Samlede pris på 400 kr.
Det kommer ikke til at gentage sig.
Vi har ventet 20 min
Vi har ventet 20 min, og for det forkerte vi har bestilt
Lækkert sted👌🏻
Lækkert sted👌🏻
Alt jeres mad smager skønt, det er svært at vælge.
Den manglende stjerne er pga pladsen. Der er så trængt at man lidt føler man sidder ved bord med de andre gæster.
Jeres pizza har vi erfaret vi ikke skal bestille, men spise hos jer.
De var kolde og våde da de kom.
Men nede i biksen spiller alt👌🏻
Den rene tyveri
Fin og hurtig service.
Vi havde valgt frokostbøf,,, Sorte servietter, sort tallerken med klask en dansk bøf, fritter og whisky sauce. Total farveløs ... Var det en begravelse.
Ingen wauw effekt, kunne man ikke have pyntet bare lidt el. Lidt garniture. Fritter, sauce og bøf smagte fint, det var skam ikke det., men gabbbb det var ikke en appetit vækker.
89kr det var den rene tyveri ved højlys dag.
Virkelig faldende service og generelle…
Virkelig faldende service og generelle oplevelse.
Dårlige pizzaer og forkert størrelse
Dårlige pizzaer, dårligt lavet, overfyldte, ikke smagfulde, de snyder med størrelserne og det er totalt overpriced. Bestil aldrig herfra!
Dårlig mad oplevelse
Dårlig mad oplevelse. Fik ikke hvad der står på menu kortet, henvender mig og deres svar er der er fejl på menu kortet. Som åbenbart er min fejl. De ville ikke give rabat for d’ers egen fejl. Vi kommer ikke der igen med den dårlige service. Så vælg andet spisested i Horsens.
En lille ups'er.
Atter en skøn oplevelse
Kæresten og jeg var på hyggetur. Mackies lavede vores frokost. Jeg fik igen min Maui Burger, og kæresten fik en Avocado-salat. Det smagte virkeligt skønt, men min Pommes var dog kun lunkne. Brioche-bollen omkring Burgeren er noget man skal vænne sig til.
Men smagen var igen vellykket.
Vi ses en anden gang.
Vi har ventet over en time på vores…
Vi har ventet over en time på vores mad, som var en gang nachos.. Folk der komme efter os fik deres mad på max 20 minutter. Rigtig dårligt sted, abselout SIDSTE gang jeg sætter mine ben her
Havde den mest fantastiske middag…
Havde den mest fantastiske middag nogensinde i Horsebs, maden var fantastisk, og jeres tjener i havde dengang, Maren, er det smukkeste og mest venlige menneske jeg længe har mødt. Ansæt hende igen!
Vi elsker Mackies!
Vi elsker Mackies!
De er altid høflige, og hurtige til at severe deres mad.
Helt klart et sted vi vil anbefale - om det er brunch, frokost eller aftensmad man skal have, skal man helt klart ligge vejen forbi Mackies i Horsens.
PS; deres nachos er skide skønne, man får helt klart hvad man betaler for.
Fremragende mad
Fremragende mad! Et must hver gang jeg er i Horsnes - traditionel amerikansk mad, som man kender det! Ingen fimsede pommes, men solide portioner og god stemning. Ses snart igen!
Rigtigt godt spise sted jeg kan kun …
Rigtigt godt spise sted jeg kan kun anbefale det👍