Jeg har i dag været til 30000 km eftersyn på min Kia EV 6 gt Line. Det har været en super god service både med eftersynet og i kunde modtagelsen. De er super professionelle og giver en kompetent og fo... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vil ikke skrive hele historien... Køb af kia niro april 2018 (super sælger) derefter er det bare gået ned af bakke, og der har været/er total dårlig service... Værkstedschef JK, er mega arrogant og e... Leggi di più
Super service. Når man får totalskadet sin bil midt i sommerferien og skal handle ny bil ret hurtigt så er det skønt med en sælger som sætter sig ind i sin situation (Christian) og lige finder netop... Leggi di più
Redigeret: 10 Jan. 2024 Da jeg har taget fejl, i regningen. Men bedømmelsen, vedstår grundet den manglende service og forståelse på værkstedet. Jeg kan umiddelbart godt anbefale at købe bil h... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Anders Mørchs Vej 3, 9400, Nørresundby
- www.mabiler.dk
Tvivlsom moral
Egentlig en lang historie men sagen er.
Min ældre mor (70+) har brugt Mørch i Nørresundby i over 30 år og nu udnytter de hendes sparsomme indsigt i biler, resulterende i unødvendige reparationer og ekstremt høje regninger. Konsekvens: Mørch er nu fravalgt.
Et eksempel af mange:
Bil skulle til service. Regning DKK 25.000,-
Mørch ringede til min mor og remsede op af forskellige reparationer der kunne/skulle laves uden at næven pris og uden skelen til rimeligheden og nødvendigheden af reparationerne anbefalede de at alt skulle udføres. Min mor havde fuld tillid til Mørch hvilken var en stor fejl. Efterfølgende gennemgik jeg regningen og fandt bl.a. 3 poster der var dubletter og dermed ikke skulle med. Samt selve service der var et specielt service, det dyreste de kunne finde på deres prisliste. Der var et næste tilsvarende der var på tilbud.
Der har været flere episoder og nu er det nok. Aldrig mere Mørch i Nørresundby.
Snyderer
Ville købe en Fiat stilo og fandt ud af det var ved at sælge mig en 100hk i stedet for en 140hk. Som de annoncerede med. De fik det rettet midlertidigt. Jeg har faktisk senere købt den samme bil af en anden , som havde hele tiden troede at det var en 140 hk. Altså havde de alligevel solgt bilen som en 140 hk.
Vh Tommy
Rustgaranti
Jeg fik lavet et rusteftersyn i januar måned 2010 på en Kia Ceed.
Der var åbenbart et eller andet i bagklappen der skulle laves.
De tog nogle billeder, som skulle sendes til importøren af Kia. De ville ringe besked når de havde hørt fra Kia og bilen skulle laves.
da jeg ikke havde hørt noget i marts måned kontaktede jeg Mørch auto som sagde at de ville ringe besked, da det hele var sat i bero, fra Kias side.
Jeg ringede igen i april. Samme svar.
I maj måned kontaktede jeg Frans Møller Sørensen, fra Kia importøren og han ville vende tilbage.
Kort tid efter fik jeg en mail fra Frans M. Sørensen som der fortalte at de var gået igang igen, med rep af bagklapper. Mailen blev også sendt til Mørch.
Der skete stadig intet så jeg ringede til Mørch og kom til at tale med Indehaver Jens Krogh. Han snakker utroligt meget og lovede at ringe tilbage.
Vi skriver nu oktober 2010 og jeg har stadig ikke hørt fra Jens Krogh eller Mørch auto.
Jens Krogh skriver ellers så flot i avisen Citat: Vi lever ikke af at sælge biler - Vi lever af tilfredse kunder................
Det er da utroligt manden ikke er død endnu, for så mange tilfredse kunder kan de da ikke ha'.
Jeg kører ikke Kia mere, da servicen efterhånden var blevet for dårlig, på de forskellige Kia værksteder.
Overholder ikke købeloven
Endnu en bilforhandler der ikke overholder købeloven.
Sælger brugt biler uden garanti.
Også selv om at folk ikke har underskrevet papire der tilsidesætter
købeloven.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.