5 stuks Ondergoed besteld 2 herrinnering mail gestuurd vandaag 23 december 2025 de 3e en laatste mail gestuurd €39.95 betaald Nooit meer iets gehoord Oplichters !!!!
Dit is een malafide bende! Half auguatus betaald en 8 september nog niets ontvangen. Witteboorden criminaliteit. Emails verstuurd, niets meer gehoord, etc. Ik sluit me van harte aanbij alle reactie... Leggi di più
Bestelling geplaatst en betaald op 26 augustus, verzending zou 's anderendaags gebeuren. Ondanks reminder wacht ik nog stes op mijn levering. We zijn vandaag 5 september! Als je de tracking tool geb... Leggi di più
Op 29/8/2025 Bamboo onderbroeken besteld en betaald, € 39,95 in plaats van € 59,90 tot nu toe, dus 2 maand later, nog niets ontvangen behalve één mailtje dat ze ermee bezig zijn... Grote bedriegers v... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Oplichters!!!!
Geen mogelijkheid om iets te retourneren wat absoluut niet aan de verwachtingen voldoet. Ik had er een titanium snijplank besteld die beschadigd werd geleverd en waarvan de randen nog eens super scherp waren. Terugsturen was niet mogelijk, maar wel 20% korting op dit product wat totaal niet bruikbaar was. Ik had al het nodige gelezen en heb uiteindelijk 50% voorgesteld waarna ze het bedrag zouden terugstorten. Inmiddels is dat alweer 2 weken gelden. NOOIT IETS BESTELLEN!!!
Grote nep kabouter
Heeft bijna twee maanden geduurd toen kreeg ik eindelijk mijn pakketje een esdoorn kabouter van 35 cm
Was wel een beetje klein. Dat klopt was een kabouter zo plat als een dubbeltje van een soort karton met een rare jute muts en een baard van nepbladeren
Dus
: HIER NIETS KOPEN IS ECHT BEDROG
Komt uit China
Veel te laat de reviews gelezen. Had namelijk al een bestelling geplaatst. Pas na 3 weken kreeg ik het artikel bezorgd. Het pakketje is zonder toestemming ook nog eens voor de deur neergezet, omdat er niemand aanwezig was om dit in ontvangst te nemen. Ik zal hier nooit meer iets bestellen. En ze reageren ook niet op de mails. Slecht!
Ik dacht dat ik weer in oplichting…
Ik dacht dat ik weer in oplichting getrapt was . Maar tegendeel heeft Julia van het bedrijf mij eerlijk verteld van de drukte. Ik was te ongeduldig. Excuses nog hier voor . Bedankt ik ga zeker weer keer bestellen. Bedankt .met vr gr hans.
Een oplichters bedrijf is dit artikelen…
Een oplichters bedrijf is dit artikelen besteld niks ontvangen!!!
Dit bedrijf deugt niet
Dit bedrijf deugt niet. "Besteld" spullen gewoon in China beloofd korte levertijden, maakt dat niet waar stuurt dan nog 1 mailtje om je aan de lijn te houden en vervolgens worden ze onzichtbaar evenals de spullen want er komt niets.
Geen zaken mee doen
Nooit bestellen bij dit bedrijf
Nooit bestellen bij dit bedrijf. Als je wilt retourneren willen ze je eerst een korting geven vn 20%, zodat je het product zelf houdt. Na lang zeuren kun je wel retourneren, maar dan naar china, Kosten +/- 25 eu.
Geen mogelijkheid om te retourneren
Op het moment dat je een mailtje stuurt dat je het artikel wilt retourneren, reageren ze niet om je de benodigde retour instructies te ontvangen. Daarnaast zal je dus zelf moeten betalen voor de verzendkosten naar China. Lijkt me verstandig om geen zaken met dit bedrijf te doen.
Gewoon oplichting
Gewoon oplichting.
Je krijgt na bijna een week dat het verzonden is.
na 1.5 week stuur ik hun dat er iets niet klopt volgens mij omdat ik nog altijd niets ontvangen heb.
Krijg ik gewoon als antwoord dat je maar eens moet rondzoeken bij de buren of naar de post gaan.
Zelf iets ondernemen is te veel werk voor hun.
Als je opnieuw stuurd of dingen vraagt krijg je telkens het zelfde mailtje.
Als ik zelfs zeg dat ik het na 14 dagen dringend nodig had en het in een lokale winkel heb gekocht.
Dus ik vraag gewoon mijn geld terug.
Krijg je telkens gewoon contact opnemen met de verzender.
Gewoon oplichting dus en geld kwijt.
Luxavo Nl
The company, represented as a Dutch company, uses Chinese products and a French delivery company.
The delivery company left the package at the wrong address, and the person there left the package at the police station.
So much wasted time on searching with a car, sending emails, and in the end, no package and no money.
So for me, Big no, no . . .
Not recommending
Misleidend
Bij de bestelling staat vandaag besteld morgen verstuurd. Echter na 2 weken eindelijk bestelde ontvangen. Blijkt dat het rechtstreeks geleverd wordt uit China. Had beter zelf daar kunnen bestellen dan was ik zeker 80 % voordeliger uit gewest.
Dus wees gewaarschuwd voor dit bedrijf
Oplichters,
Oplichters,
ik heb een snijplank besteld, maar een vieze oude ontvangen.
Dit bedrijf moet gestopt worden.
Ik ga ze aanmelden.
Ondergoed bambo na 1 keer dragen kapot
Ondergoed bambo na 1 keer dragen kapot. Gaten op de billen.
3 keer gemaild en foto’s gestuurd maar geen reactie.
Het blijft dood aan de andere kant van de lijn
Blijf weg bij dit bedrijf
Blijf weg bij dit bedrijf! Bestelling betaald, nooit ontvangen. Maar liefst 1 maal een reactie op mijn mail, daarna geen enkele respons.
Ik was helaas zo dom om de recensies niet te checken alvorens mijn bestelling te plaatsen. Kortom; dikke afrader!
Niet geleverd en geld niet retour
Niet geleverd en na 3 maanden en een 10 tal emails geen reactie.
Gaat op diefstal lijken.
Pakket komt niet aan
Pakket komt niet aan. Dit zijn dropshippers die je kaalplukken.
Verloren pakket - Luxavo onderneemt niks
Als de koerier beweert dat het pakket in de brievenbus werd afgeleverd en de klant vindt dit pakket niet terug in de bewuste brievenbus, dan trekt Luxavo zijn handen ervan af. Luxavo heeft zogezegd geen invloed op de koerier. Pakket niet afgeleverd, klant geld kwijt en Luxavo wast zijn handen in onschuld. Prima service hoor Luxavo. Advies aan toekomstige bestellers bij Luxavo : blijf ervan af en bestel elders.
Blijf hier weg!!
Blijf hier weg! Komt uit China! Bestelling betaald maar niets ontvangen! Zou volgens hun geleverd zijn maar niemand gezien op het vermelde tijdstip!
Verzint eer je begint met deze firma
Verzint eer je begint met deze firma. Ik heb hier zeer slechte ervaringen mee. Ze verkopen materiaal van zeer slechte kwaliteit. Men kan hetzelfde kopen op sites als Temu of Aliexpress, maar dan voor een fractie van hun prijs(alles komt trouwens uit china en je moet meer dan een week op je bestelling wachten). En als je ze hierover wil contacteren en je wilt beroepen op de 14 dagen recht van online kopen, geven ze niet thuis. Als ze wel antwoorden, proberen ze bepaalde voorstellen te doen om eronderuit te komen. Kom je er dan nog niet uit, staan er een hoop kleine letters op hun site, zodat je je bestelling toch houd omdat het anders nog meer kost dan de spullen die je besteld hebt! DOE HET NIET
Producten komen uit China en zijn 2 tot…
Producten komen uit China en zijn 2 tot 3 keer duurder. Je moet er dus net zo lang op wachten. Koop de producten op Aliexpress of Temu.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.