Har købt en Luftsolfanger SV14, og fik den leveret fragtfrit. Der stod der kunne være op til 1 måneds ventetid på den gratis levering, men den kom allerede efter 1 uge. Endvidere var selve Solarvent... Leggi di più

Jeg har købt en ret stor luftsolfanger (til 70 m2) og den fungerer meget fint. Støjer noget, men så kan jeg glæde mig over at solen rammer solcellerne og sender varm luft ind i min fugtige kælder. De... Leggi di più

Super side, bestilte en ruge maskine. Den var ikke på lager men fik den alligevel inden for få dage, og de var super til respons på mine mails. Virker som et troværdig firma.

Fantastisk rugemaskine Nem at betjene Automatisk fugt Automatisk vende æg Da jeg havde brug for hjælp, fik jeg hjælp Hurtig levering

1. Fornitore di attrezzature per l'energia solare

Luftsolfanger.dk, din online leverandør af SolarVenti luftsolfangere. Samt salg af Rugemaskiner, slagteudstyr til fjerkræ, samt div. andet udstyr til fjerkræ.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

købte en vare som ikke levede op til…

købte en vare som ikke levede op til forventning og skrev mail om dette med fik aldrig svar

for 8 dage sidenDetaljer
Hej Finn
Jeg er ikke vildt begejstret for denne brændekløver
Fyrtræet er fældet i December 2023 og fint vådt ca 12- 15 cm i længde og jeg var ved at brække begge arme med min meget kraftige bateriboremaskine i 1. gear selv om jeg kun borede ned i ca 1,5 - 2 cm af kanten på en stamme på ca 20 cm tykkelse stammen enten drejede rundt eller mine arme var ved at blive revet over nogen gange måtte jeg bruge en Stor 3 “ rørtang og en høvlebænk for at fastspæne stammen, for at skrue keglen ud af træet.
En flækøkse var faktisk mere efektiv på denne lille stamme
En større stamme på Ca 30-45 cm og længde på ca 16 cm ville nok tage en halv time at lave pindebrænde som det på billederne,
Konklusion: dette værktøj er ikke egnet til det beskrevne på jeres hjemmeside
Ps: prøvede også på et stykke helt tørt brænde i samme størelse hvor boret ikke tager fat .
Måske har jeg båret mig helt forkert ad?

29 gennaio 2024
Logo di Luftsolfanger.dk

Risposta di Luftsolfanger.dk

Hej Dirch.
Du må undskylde at jeg ikke fik svaret på din mail, travlhed og gemme leg i indbakken er nok grunden.
Nu har jeg ikke lige set din brænde "knude". Men kan generelt sige at hvis den er med knaster i, og specielt fyrretræ har det med at sætte 4-5 grene samme sted, så det ikke en opgave som denne type brændekløver egner sig til. Knaster kan være utrolig hårde, både at save og flække.
Det du skriver om at brændekløveren sætter sig fast, og skal løsnes med tang, er jo sådan set et tegn på at kløveren gør det den er beregnet til. Men at kløveren ikke egner sig til denne opgave.
Og den må nok betegnes som supplement til andre metoder, f.eks. økse (pas på med økser, de er skyld i mange skader), eller hydraulisk kløver.
Jeg kan se at det var en 42mm du har købt. Og tænker her bagefter at en 32mm måske har været bedre til denne opgave, da det jo svarer til at gå et gear ned. Men om det var lykkedes med den mindre model, kan vi dog ikke være sikker på.
Så tror ikke du har båret dig forkert ad. Men nok bare at denne opgave var udenfor dens område.
Mvh Finn.