Geweldige kleding! Jammer dat ze er mee stopt en ik niet eerder wist dat dit bestond! Wens alle medewerkers heel veel geluk & succes met de volgende projecten!
Prachtige kwaliteit, leuke eigenaar! Deze winkel heeft zo'n mooi doel en wordt gerund door authentieke mensen. Het wordt snel verstuurd en met duurzame verpakkingen. Hele mooie originele prints en het... Leggi di più
Geweldige collectie, zo fijn om deze frisse wind door de plussize mode wereld te zien gaan! Wij mogen zeker gezien worden en een outfit van HOL zorgt daar wel voor 🖤 De afwijkende maatvoering is eve... Leggi di più
PERFECT. Klantenservice on point. Goed en snel contact. Broek was na bestellen toch niet leverbaar maar fantastische oplossing waar ik eigenlijk misschien wel nog blijer mee ben!
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Lovaeij is a plus-size clothing brand based in Rotterdam - The Netherlands. Lovaeij was established by Lotte van Eijk, driven by her desire to bring about a positive change in the fashion industry. Having experienced the challenges of growing up fat, she realized that stylish clothing often didn't cater to her. Shopping became more of a daunting quest than an enjoyable experience as she struggled to find items that fit her well. Lotte transformed the frustration of not finding clothes in her size into a source of empowerment. Ever since she was a kid, Lotte held onto this dream of becoming a fashion designer. As a child, she dedicated herself to sketching designs for people, fueled by a steadfast passion to make clothing specifically tailored to the needs of individuals with big bodies. Her obsession with making clothes for those often overlooked in the fashion industry became a driving force, propelling her towards a journey of self-discovery and ultimately inspiring the establishment of Lovaeij. As the years have passed since the inception of this brand, Lotte has come to realize that it's more than just a clothing line; it's a community, a family, a movement. It's no longer just Lotte working alone; there's now a team of beautiful individuals dedicated to the growth of the brand. The vision extends beyond fashion—it's about fostering a fat revolution. The goal is to dress all the bad bitches out there, uniting them in a powerful movement that celebrates diversity and self-expression. Welcome home. We've been waiting for you.
Sint-Agathastraat 54, 3037 SH, Rotterdam, Paesi Bassi
- info@lovaeij.com
- www.lovaeij.com
Erg leuke kleding - goede kwaliteit - snelle levering - dank je wel Lotte ❤️
Snel - verzorgd - aantrekken maar - ❤️
Snelle levering..mooie kleding
Heel mooie top
Heel mooie top, fijne fit en supermooie kleuren. Nog beter dan op de foto & cool dat je hem op meerdere manieren kunt dragen! (wrap top - glow up)
Mooi spul. Verzendkosten minder mooi!
Mooie jurk! Goeie stof. Alleen heel jammer, verkeerde maat besteld. Met het bestellen van een nieuwe in totaal 3 keer verzendkosten a 7 euro moeten betalen, en ook lang moeten wachten op het pakket. Dat vind ik wel echt heel zuur.
erg leuke vrolijke kleding in een fijne…
erg leuke vrolijke kleding in een fijne normale maat. helaas is de logistiek wat minder. duurt erg lang het verzeden en verwerken van retour! jammer
Slechte kwaliteit.
Omdat de kleren redelijk prijzig zijn verwachtte ik een goede kwaliteit, helaas was het blauwe ALWAYS COLD / KOBALT BLUE / DRESS die ik bestelde al na 3x dragen opgewolt aan de borststreek, hoewel dit nergens tegenaan kon schuren... Het kleedje is in het algemeen ook zeer dun van stof, niet alleen luchtig, maar echt shein-kwaliteit dun...
De 'Do Whatever You Want / Pants / Glow Up pans viel zeer lang... Ik ben zelf 1m65 en deze broek was zeker 20cm te lang, zeer vreemd. Ook zeer jammer dat dit niet op site vermeld staat.
Ik had enorm hoge verwachtingen van dit bodypositive merk, zeer jammer dat dit zo tegenvalt..
Aanwinst voor je kledingkast
Fantastisch product van een fantastisch merk! Fijn geholpen toen ik twijfelde over de maat en pasvorm. Netjes (en kleurrijk) verpakt. Kleding zit heerlijk en is van materiaal dat heel lekker aanvoelt. Door de goede kwaliteit en de boodschap die House of Lovaeij uitdraagt, voel je je gelijk goed als je het aantrekt!
Fijne ervaring!
Het pakketje was erg snel verzonden en bezorgd. Het zat goed ingepakt. De kleding is van goede kwaliteit en zit erg lekker. De items waren ook precies zoals ik verwacht had en paste (bijna allemaal) goed. Ik was wel erg blij met de maattabel bij sommige items, want daardoor heb ik gelukkig niet alles terug hoeven sturen. Wat voor mij nog onduidelijk was, is hoe de items die niet pasten geretourneerd moesten worden. Het was even zoeken op de website om erachter te komen hoe je het retourlabel moest downloaden, maar als je het eenmaal weet is het easy peasy!
A M A Z I N G 🩷
Van site, tot mail tot verpakking tot aan het product, het label, de tekst, een persoonlijk bericht…alles klopt, echt GEWELDIG (is nog zacht uitgedrukt eigenlijk)! Deze vrouw weet wat ze doet.. je laten shinen van binnen en buiten!!!
Super
Ik vind het super dat de modellen mensen zijn waar ik op lijk en dat ik dan daadwerkelijk kan zien hoe het staat! Vandaag voor het eerst mijn bestelde jurk aangedaan en ik heb alleen maar complimenten gekregen!
Love it, mesh t-shirt xxl
Het item was precies wat ik verwachtte en alles was mooi ingepakt en snel geleverd <3
Aanrader!
Kleding werd snel en keurig ingepakt verzonden. Mooie kwaliteit, pasvorm zoals omschreven. Love it!
Supermooie top
Supermooie top, goede kwaliteit. Heb nog nooit zo'n zacht mesh shirt gehad. Ook super snelle levering had het de volgende dag in huis!
Snelle levering en verpakt met oog voor…
Snelle levering en verpakt met oog voor het milieu!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.