Valutata 1 stelle su 5

Dålig och instabil app. Hur lätt som helst att sätta in pengar men extremt svårt att få ut dem. Fick kontot stängt. Helt utan förklaring efter många år som trogen kund. Förmodligen har jag vunnit... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Idag skickade jag mitt 13 mail, har fått svar av dem i början sedan fick jag två Mail där dem skriver att mina två uttag ska komma på mitt konto inom vissa dagar, lala. Allt de man får i mail när dem... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jag har spelat på euromiljons när Lottoland har dragit mina pengar så gick tillbacka till mina spel och det inte fanns att jag har köpt spel. Lottoland har dragit mina pengar, jag har kontaktat dom f... Leggi di più

1. Rivenditore di scommesse sportive online

Scritti dall'azienda

Världens spelglädje och världens största jackpottar! Satsa på EuroMillions, PowerBall och MegaMillions m.fl. hos Lottoland och vinn i Sverige.

1,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Bör undvika detta spelbolag

Fick kontot stängt. Helt utan förklaring efter många år som trogen kund. Förmodligen har jag vunnit en större summa pengar som de behåller själva; svårt att avgöra då kontot är låst.
Kundtjänst kunde lika gärna vara en bot för de vet inget och kan inget.
Vore bra om man kunde lämna flera olika recensioner så att de får så lågt snittbetyg som möjligt. Ta bort den svenska spellicensen! En allt igenom mycket otrevlig upplevelse, Uschhhh

16 gennaio 2026

Quick to Take Your Money, Silent When You Need Them

I used to buy lottery tickets on Lottoland. Everything seemed fine until I needed to update some account information. I emailed them repeatedly for weeks—no response, no support, nothing but silence. Completely ghosted.

Makes you wonder: if they can’t be bothered to reply to a simple request, what happens if you actually win something? Would they vanish just as easily when it’s time to pay out?

1 luglio 2025

Sidan är förstörd

Sidan är förstörd! Det är omöjligt att hitta deras olika "lottospel" Endast dom tre som visas på startsidan. Ingen meny där man kan klicka för att få fram sidan med alla lottospel. Jag tar ut min pengar och spelar någon annanstans!

21 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Har spelat här i mång år ..

Har spelat här i mång år .., efter någon uppdatering går det knappt att logga in .., även svårt att registrera spelen .., hänger sig när ban bekräfta med BankID .., för tre veckor sedan när jag skulle spela så hängde det sig igen .., pengarna drogs från kontot .., men inget spel registrerades
har skickat mail vid 5 tillfälle till kundtjänst utan någon återkoppling

SPELA INTE HÄR .., VAD HÄNDER OM MAN SKULLE VINNA EN HÖGVINST .., TROLIGTVIS INGEN UTBETALNING

8 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Jag spelade där i många år allt…

Jag spelade där i många år allt fungerade både in och utbetalningar.
Sedan helt plötsligt kunde jag varken logga in eller ut.
Har skickat mail efter mail i ca 3år inget svar. Kan inte ens skapa nytt konto. Dom som var så ärliga.
Lite konstigt tycker jag.

18 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Borde nog ha läst omdömena känns det…

Borde nog ha läst omdömena känns det som innan jag började göra insättningar, gjort ett uttag, inga jättepengar ( 2000spänn), absolut inte van att vänta 2-3 dgr då jag spelat på många casinon med svensk licens. Mest förvånande är att de inte svarar på mejl… och saknar en chattfunktion. Med tanke på att de har en svensk licens är jag mest förvånad mer än något annat. Ser faktiskt pengarna som förlorade med tanke på vad jag läser på sidan, uppdaterar längre fram om det ändå trillar ner en slant på kontot..skickat recensionssidan med länk till spelinspektionen. Otroligt att de överhuvudtaget har licens

10 marzo 2025
Valutata 3 stelle su 5

Jag tycker konceptet är coolt

Jag tycker konceptet är coolt! Jag gjorde uttag 22 december fick ut dom 27 december. Så de betalar ut pengar för de som oroar sig. Lite synd de inte har telefon kundtjänst men de svarar på mejl inom 48h. Annars är jag nöjd med upplevelsen.

27 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Det är fullständigt oacceptabelt att er…

Det är fullständigt oacceptabelt att er app och webbplats är så tekniskt undermåliga och av så låg kvalitet. Problem med inloggning, instabila sidor och ständiga buggar i appen har pågått i åratal utan att ni har gjort något åt det. Med tanke på era mycket höga dagliga intäkter är denna nivå av ignorans inte bara oprofessionell, utan också ett tydligt tecken på respektlöshet gentemot era kunder.

Följande problem är återkommande:
1. Oförmåga att logga in på kontot vid vissa tillfällen.
2. Instabila sidor som automatiskt rör sig upp och ner i appen.
3. Överlag en mycket dålig användarupplevelse på både webbplatsen och appen.

Denna situation är helt oförsvarlig för ett företag med så höga intäkter. Jag förväntar mig att dessa problem omedelbart och utan ytterligare förseningar åtgärdas. Om ni tänker fortsätta på detta sätt kan ni vara säkra på att många användare, inklusive jag själv, kommer att överväga att lämna er plattform.

Jag hoppas att detta meddelande tas på allvar och att nödvändiga åtgärder vidtas så snart möjligt 🤬🤬🤬

29 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

They took my money until I won and now refuse to pay

I have been playing for over 3 years through lottoland.se. They have kept letting me play and happily took my money, until now, as I won (checked numbers from megamillions own website) and saw no money appearing, so asked 2 months after winning where is my money.

They replied with a message stating that I have two accounts - which is not true - and they suspend my account! After sending two emails asking after my winning money, they have not mentioned a word addressing that question! Needless to say they have no intention of paying my winning money.

I just lost my faith in this company! Fu*k you! Keep my money a**holes! You will never see me playing here again! Burn in hel* scammers!!!!!!!!!!

13 novembre 2024

Är lottoland kriminell

Är lottoland kriminell. Svaret är Ja. Måste förklara varför. Den 22 oktober gjorde jag en banköverföring på 35 Euro, då Lottoland inte accepterar Skr. Den 24 oktober får jag ett meddelande från lottoland att summan finns på mitt konto. 35 Euro lades till på mitt Skr-konto med 35 Kronor. Skulle vara runt 350 kr. Jag livechattade direkt med lottoland och förklarade misstaget. Ungefär en timme senare stängde lottoland mitt konto med ID 24419984. Så de stal med andra ord 35 Euro från mig. Nu blir nog ett standardsvar från lottoland att kontakta kundtjänst. Kundtjänst. lottoland vet inte vad det är. Ett svar tar 3 veckor eller längre. Lottoland har i telefonnummer för att kontakta kunden. Är de någon Spelare som vet var man ska lämna klagomål mot Lottoland. Enligt mitt bedövande skall samtliga Spellicence i Europa återkallas.

26 ottobre 2024

Inget svar från kundservice

Inget svar från kundservice . Tog ut 6000 kr den 7de oktober . Går ej och få tag på dem. Är det någon som fått pengar utbetalt från dem? Och hur bar ni er åt? Har säkert mailat 30 mail. Samt att jag får fortfarande automatiska reklam utskick från dem ! Sjukt irriterad

7 ottobre 2024

VARNING!

Dom är skyldiga mig 500 som dom tagit på mitt konto och trots att jag skickat flertalet mail via deras hemsida så återkopplar dom inte.
Dom är enligt lag skyldiga att ha rutiner och bemanning för
klagomål. 14 kap § 13.
Dom blev av med spellicensen och överklagade till förvaltningsrätten.
Då kan man köra vidare ett tag till.

28 maggio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Har kontaktad lottoland flera gånger…

Har kontaktad lottoland flera gånger för att verifiera mit konto. Loggade in med BankId. Inget svar från lottoland. Börjar undra om dom är seriösa. Har spelat i 10 år hos lottoland. Nu när jag skulle ta ut pengar, blev mit konto spärrat. Mejlade, mejlade och inget svar. Seriös??? Kundvänligt??. Döm själv

1 settembre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più