Happyhunting.dk Recensioni

TrustScore 5 su 5

5,0

Jeg elsker at handle lokalt og look deluxe er en af mine favorit butikker i byen- pga corvid19 har jeg denne gang bestilt online- en ting var at modtage mine lækre vare, men at pigerne i butikken brug... Leggi di più

En fantastisk service - personalet får en til at føle sig velkommen og guider en gennem tøjvalg, ligegyldigt om det er en dyr kjole eller et par strømper. Ud over et dejligt personale har de så mege... Leggi di più

Happyhunting Åbenrå. Endnu en fantastisk oplevelse - jeg blev hjulpet igennem med min handel - halvvejs tænkte at jeg ville forlade butikken uden at købe noget - men I hjalp mig gennem mange... Leggi di più

Det er altid en fornøjelse at komme i Haderslev butikken. Personalet er altid glade og hjælpsomme, og de er gode til at sige deres menig, om tøjet klæder en eller ikke. Jeg kan varmt anbefale at man h... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento donna
  2. Negozio di borse e valigie
  3. Negozio di accessori di moda
  4. Negozio di intimo
  5. Negozio di scarpe

Fashion, accessories, shoes and beauty webshop & shop. Please enjoy and follow us with our newsletters for more fashion inspiration, offers and personal events! Service and style is our passion.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Det var så perfekt

Det var så perfekt, hurtigt og når jeg åbner kassen mine sko blev sendt i ligger skokassen pakket ind i fint lyserød silkepapir. Det var en skøn oplevelse.

25 luglio 2019

Risposta di Happyhunting.dk

Tak for det fine svar Trine!

Vi håber du blev glad for skoene og at vi engang på have lov til at give dig endnu en oplevelse.

De bedste hilsner

Hurtig handel

8 luglio 2019

Tak for dit svar Gitte!

Vi håber du blev glad for varerne og at vi må have lov til at betjene dig igen.

De bedste hilsner
Look de luxe

Fine varer og hurtig levering.

6 luglio 2019

Risposta di Happyhunting.dk

Tak din anmeldelse Marie!
Vi håber du blev glad for varerne og at vi må betjene dig senere hen igen

De bedste hilsner Look de luxe

Perfekt :)

Perfekt :)
Hurtig levering!

7 aprile 2019

Hej Hans Peter
Tusind tak for den fine anmeldelse. Det betyder SÅ meget for os. Håber at måtte betjene dig snart igen.

Rigtig god aften

Bh Gitte
Look de luxe

Som altid en super oplevelse at handle…

Som altid en super oplevelse at handle i Look de Luxe. Meget imødekommende og hjælpsomt personale. Altid med et smil på læben.

4 aprile 2019

Hej Birthe

Tusind tak for den neget fine anmeldelse af os 🤗 Det betyder virkelig meget.

God aften

Så fin betjening :-)

4 aprile 2019

Hej Bettina
Tusind tak for den fine anmeldelse af os 🤗 det betyder SÅ meget
Ser frem til at måtte betjene dig en anden gang
KhvGitte

Altid en fantastisk

Altid en fantastisk, imødekommende og professionel oplevelse at handle i Lookdelux❤️
Marianne.

23 marzo 2019

Hej Marianne

Tusind tak for den fine anmeldelse af os 🤗 det betyder SÅ meget, og vi er meget taknemlige

God aften

Alt perfekt

Hurtig levering. Og god service og hurtigt svar ved forespørgsel inden køb

21 marzo 2019

Hej Heidi
Tusind tak for din anmeldelse af os. Vi er så taknemlig for at du gav dig tid til at skrive den.
Ser frem til at kunne betjene dig snart igen

Hurtig levering

16 marzo 2019

Hej Joan

Tusind tak for din fine anmeldelse af os, dette betyder SÅ meget. Ser frem til at kunne betjene dig en anden gang
Look de Luxe

Super service og hurtig ekspedition

Super service og hurtig ekspedition, bestemt et sted jeg vil handle igen.

4 marzo 2019

Hej Karin

Tusind tak for din fine anmeldelse af os. Rart at du gav dig tid til at skrive :) Ser frem til at betjene dig igen.
Kh Gitte

Fantastisk oplevelse med rigtig god service

Jeg kan varmt anbefale Look de Luxe, og har kun rosende ord overfor dem.
Havde fundet et halssmykke på deres hjemmeside, som ellers var udsolgt og udgået alle andre steder, så ringede til butikken for at tjekke om de havde smykket, før jeg bestilte.
De ringede tilbage få minutter efter og sagde at de stadig havde den, samt sagde at jeg kunne krydse af, hvis jeg ønskede indpakning og at de ville sende den afsted samme dag.
Jeg skyndte mig at bestille og dagen efter kunne jeg hente pakken, som var virkelig fint pakket ind og med en fin lille personlig hilsen og et styk chokolade.
Virkelig behagelig oplevelse og håber at jeg kan får brug for at bestille hos dem fremover. Varmeste anbefalinger herfra og stort tak for den rigtig gode service.

11 febbraio 2019

Hej Mathias
Tusind tak for den fine anmeldelse 🤗 skønt at du var godt tilfreds.
Ser frem til at måtte hjælpe dig en anden gang

Hurtig levering

Hurtig levering, og så kom mine fine hårspænder i en sød lille æske

10 febbraio 2019

Hej Janni
Tusind tak for din anmeldelse af os.

Anbefaler :-)

Varer helt som de skal være, pakket flot ind med personlig hilsen og chokolade :-) Varen kom lynhurtigt. Vil klart handle her igen!

22 gennaio 2019

Hej Anne Louise

Tusind tak for den fine anmeldelse af os, det varmer SÅ meget & betyder ALT

Hurtigt og pålidwligt!

22 gennaio 2019

Hej Elzbieta

Tusind tak for din fine anmeldelse af os, det betyder SÅ meget for os.

Look de Luxe

Jeg fik desværre en vare med fejl

Jeg fik desværre en vare med fejl. Jeg har ikke modtaget alle penge retur for købet og desuden er varen sat til salg på hjemmesiden igen.
Der er dog blevet gjort alt for at rette op på fejlen. Venlig behandling.

9 gennaio 2019

Hej Ulla
Det er som jeg har snakket med dig om en fejl, og blusen er kasseret og du har fået penge retur :) God dag. Mange venlige hilsner Gitte Look de Luxe