Lollys Laundry Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Jeg elsker Lollys univers og de utallige måder at kunne sammensætte sin garderobe med items derfra. Jeg oplever dog også, at kvaliteten er meget svingende, og jeg har dele, der holder upåklageligt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Habe schon mehrfach bestellt. Die Lieferung erfolgt immer sehr schnell und die Ware ist super! Bin immer sehr happy und falls mal etwas nicht passt oder gefällt, Retouren sind kostenpflichtig, aber kl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Es hat alles wunderbar geklappt! Die Jacke passt gut, allerdings hätte ich eine größere Größe genommen wenn ich nicht bei Breuninger anprobiert hätte. Also large und nicht xlarge. Mit den Größen al... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hentede det skønneste tøj i den lokale GLS pakkeshop. Alt levede op til mine forventninger: lækre kvaliteter, smukke farver, perfekte str. Jeg ved fra tidligere køb, hvor str. var for lille, at omby... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento donna
  2. Negozio di abbigliamento

Scritti dall'azienda

Lollys Laundry is understated luxury that anyone can afford 💖🌟 The philosophy is to create a brand where the quality and price are woven together, resulting in strong collections that let you style your look up or down, depending on whether you are into classic romanticism or the tough rock chick look 🤩✨

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Lækre styles - hurtig levering

25 marzo 2026

Hej Mia, tak for din fine anmeldelse. 🌸 Vh. Team Lollys

Altid lækkert tøj

Altid lækkert tøj i virkelig god kvalitet og fede designs.

13 marzo 2026

Hej Pernille, tak for din fine anmeldelse. Rigtig god dag 🌸 Vh. Team Lollys

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er generelt vild med Lollys…

Jeg er generelt vild med Lollys Laundry, eneste minus er at jeg har for korte ben, bukser og maxi modellen er for langt til mig 😉. Nem og overskuelig hjemmeside, og hurtig levering. Klar anbefaling herfra

19 febbraio 2026

Risposta di Lollys Laundry

Hej Marianne, hvor er det dejligt at høre. Tak for din fine anmeldelse. 💕 Kh. Team Lollys

Hurtig levering 😀

Min skjorte var lige som forventet , dog lille i størrelse ..

Alt pakket fint ind og leveret til tiden 😀

19 febbraio 2026

Hej Anna, tak for din fine anmeldelse. 💕 Kh. Team Lollys

bl.a

bl.a. det der gjorde mig glad og rigtig meget tilfreds var, jeg talte med en medarbejder en så flink rar dame, om hvordan farverne virklig var på nederdelen,.. ... det gør godt at jeg bliver behandlet godt og tilfreds....

16 febbraio 2026

Risposta di Lollys Laundry

Hej Esther, tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at du var tilfreds med vores service 🌸 Kh. Team Lollys

Flot tøj i min smag

Flot tøj i min smag. Nem at bestille på jeres hjemmeside, super hurtig levering og hvis aktuel nem retur.
Kun et minus jeres tøj er stort i str især kjoler og bukser. Jeg er en lille XS.

17 febbraio 2026

Kære Mette,

Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Jeg har sendt din kommentar videre i huset, for det er så vigtigt med konstruktiv feed-back. Så også mange tak for den :-)

Valutata 5 stelle su 5

Meget hurtig levering og lækre…

Meget hurtig levering og lækre produkter. Nemt at refundere igen.

31 gennaio 2026

Hej Christina,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Den betyder virkelig meget for os, og vi er så glade for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Hav en skøn mandag ✨
Kh. Madeline

Valutata 4 stelle su 5

Trendy og dejlige farver

2 febbraio 2026

Kære Helle,

Tak for din fine anmeldelse.
Ja, vi elsker farver, så det er bestemt en værdsat kompliment.

Rigtig god weekend og på gensyn i shoppen.

Valutata 5 stelle su 5

Super kvalitet og gode pasformer

Super kvalitet og gode pasformer. Desuden kommer varen super hurtigt.

2 febbraio 2026

Kære Stine,

Tak for de fine ord - de er meget værdsat, og også delt med vores design team :-)
Rigtig god weekend og på gensyn.

Prof

Prof. Virksomhed

31 gennaio 2026

Kære Mads,

Tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse.
Rigtig god weekend - og på gensyn i shoppen.

Fin kundeservice

Hurtig levering, fine produkter og venlig og hurtig kundeservice i forbindelse med en enkelt returvare.

26 gennaio 2026

Kære Helle,

Tak for din fine tilbagemelding og 5 stjerner.
Dejligt du følte dig hjulpet godt på vej 😀

Valutata 5 stelle su 5

Fik præcist og hurtigst det jeg havde…

Fik præcist og hurtigst det jeg havde bestilt, som jeg i øvrigt er meget glad for

23 gennaio 2026

Kære Lisbeth,

Tak for din fine anmeldelse.
Så dejligt at høre at du er glad for din nye Lollys style.
På gensyn i shoppen 😀

Rigtig god service.

Havde en god oplevelse med køb og levering. Da der viste sig en fejl på produktet, gav de også ekstraordinær god service i forbindelse med returnering. Jeg handler trygt hos Lollys Laundry en anden gang.

20 gennaio 2026

Kære Stine,

1000 tak for din flotte anmeldelse 😀 den er meget værdsat.
Tryghed er så vigtigt når man handler på nettet.

Valutata 5 stelle su 5

Lækker kvalitet 😀og mega hurtig…

Lækker kvalitet 😀og mega hurtig levering 🚚

17 gennaio 2026

Kære Herdis,

Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner 😀
Dejligt at høre du er glad for din nye skjorte.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più