Lokalglarmester Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,0

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Mikkel kom ikke som aftalt, men 1,5 uge efter uden varsel. Havde afgivet tilbud på 7-8.000 men regning på kr 12.000. Angiveligt delvist fordi tilbud var uden moms. Insisterede på betaling før han... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fikk skiftet alle vinduer i stueetasjen til rekkehuset vi bor i. Hurtig svar og meget hyggelige og dyktige folk som kom å utførte jobben på kort varsel. Vi er meget fornøyde med resultatet og vi kom... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fik sat glasvæg og glasdør samt stort spejl op i badeværelse og isat nyt glas i stuevindue. Mikkel kom forbi og gav særdeles gode råd omkring det forestående arbejde. Arbejdet blev udført meget pro... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mikkel og hans hold var virkelig behjælpelige og enormt dygtige. Vi fik skiftet alle ruderne i hele huset i løbet af få dage, og Mikkel hjalp os derudover også med andre ting som vi manglede at f... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

31 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Fik sat ny kattelem i termorude

Fik sat ny kattelem i termorude. Super service, omend leveringstiden var ret lang. Meget tilfredsstillende når ruden kom og vores katte er glade for den frihed det har medført.
Arbejdet blev lavet hurtigt, flot og præcist. Meget anbefalelsesværdigt

29 giugno 2021
Valutata 1 stelle su 5

MG glas : kattelem der ikke fungere

MG glas(Mikkel) satte en ny rude med kattelem i vores dør - så lang så godt pris 6.225 kr. Spørger om ikke kattelemmen skal længere ned ( den er sat 45 cm over gulv) står i deres manual at lemmen ikke må være højere end kattens mave) nej, svarer Mikkel, katte springer jo højt, hvad jo også er rigtig, men ikke ind i en lem, der vil katte gerne gå rolig ind. Katte har ikke brugt lemmen endnu d. 25/6-21.Har ringet og skrevet om hjælp, intet svar. Opfordre herfra Mikkel kontakte mig, da alle også Mikkel har ret til reklamation, når man har købt en varer, der ikke fungere.

26 giugno 2021
Valutata 5 stelle su 5

Meget tilfreds med nye vinduer

Mikkel og venner kom for at skifte vinduer på 1. sal i vores hus. Det var en uhyggeligt varm dag og det tog længere tid end beregnet, men vi betalte kun for den oprindeligt aftalte tid. Da jeg var i tvivl om, om der var fuget i hjørnet på det ene vindue, kørte Mikkel forbi en aften for at inspicere det og sikre sig, at vi blev tilfredse. Resultatet er blevet aldeles nydeligt. Det er også virkeligt dejligt at have med mennesker at gøre, der sætter en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde og sikrer sig, at kunderne er glade.

24 giugno 2021

En dejlig oplevelse med MGglas

En dejlig oplevelse med MGglas. Møder allerede op 1/2 time efter vores henvendelse søndag morgen kl. 4:20. Og dækker af, da vi blev udsat for hærværk på 2 vinduer. Her onsdag har vi allerede besøg igen med 2 nye vinduer. Vi er nu så glade oven på den hærværksoplevelse.

26 maggio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Dårlig service og grimt arbejde!

Jeg har aldrig i mit liv oplevet så dårlig og ubehøvlet service og arbejde som hos dem.

Jeg ringer og høre om de kan udføre et stykke arbejde, jeg får et ja og aflevere mine små spejle jeg skal have skåret som aftalt.

Derfra hører jeg INTET fra dem. Jeg ringer efter nogle dage og derfra nærmest hver dag! De lover at ringe tilbage med en status men hører intet. Tilsidst aftaler jeg at mødes med Mikkel derude og hente spejlede fordi de var færdige. Jeg står i Ishøj kl 15 som aftale men ingen dukker op! Jeg ringer og ringer men der bliver lagt på. Jeg bor over 100 km fra Ishøj og må køre hjem igen. Dagen efter ringer jeg og får fat i Malene der siger jeg bare kan komme og ringe en time inden så kommer hun derned. IGEN bliver telefonen ikke taget da jeg står i Ishøj. Tilsidst da jeg ringer med hemmeligt nummer tager Mikkel telefonen og siger de har stilt mine ting udenfor så jeg kan bare hente dem og overføre 100kr.
Men da jeg ser mine spejle, er de skåret fuldstændig skævt og er grimt slebet.
Jeg overføre derfor 10kr da jeg kunne gå hjem og smide spejlene ud!!
Malene vælger så at skrive en besked til mig hvor hun både bander og sviner mig til. Aldrig har jeg oplevet noget så uprofessionelt.

HOLD JER LANGT FRA DEM! De svindler og kan ikke finde ud af deres arbejde.

17 maggio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Mikkel Geschwedtner er nok Danmarks…

Mikkel Geschwedtner er nok Danmarks dårligste Glaremester ikke kun er han talentløs, manden er også løgnagtig og lover ting som han ikke agter at overholde...
Vi har idag sendt ham til vores advokat så han kan stævne ham da jeg betvivler manden overhovedet er udlært...

Find en anden for selv et 4 årige barn har mere talent end ham

10 maggio 2021

mit lille spa badeværelse

Mikkel Geschwendtner har netop afsluttet glarmester arbejdet på vores helt nye badeværelse, han har udført et meget meget smukt arbejde, der har gjort vores relativt lille nye badeværelse til nærmest en spa oase
med stort vinkel spejl samt en tyk glas nano behandlet glas brusevæg, med messing skinner, kan varmt anbefale ham

6 maggio 2021
Valutata 1 stelle su 5

De gider ikke at give tilbud

Har skrevet ang et tilbud om at få udskiftet vores thermoruder ca 40 stk.

Malene fra MG Glas har spurgt om min adresse, så de kan komme og give et tilbud. Derefter har jeg ikke hørt noget.

Jeg fandt en anden glarmester

5 maggio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Vi havde bestilt en thermoruden med kattelem. Da leveringen af kattelemmen blev forsinket fra ekstern leverandør,valgte Mikkel at skaffe en kattelem andet sted fra, dette medførte at de ikke kunne leverer til aftalt tid. I stedet for valgte Mikkel at komme store bededag og monterer ruden, da det var vigtigt for os at få den i denne weekend grundet arbejde. Så stor ros til firmaet herfra.

30 aprile 2021
Valutata 1 stelle su 5

MG Glas ved Mikkel Geschwendtner…

MG Glas ved Mikkel Geschwendtner udviste meget lidt respekt for min tid.

Jeg ringede til lokalglarmesters døgnvagt telefon lørdag og talte med Mikkel, og traf aftale omkring udskiftning af en rude søndag. Ruden sad et udsat sted, hvilket jeg fortalte Mikkel, så jeg var naturligvis glad for aftalen og takkede af.

Søndag morgen, for at koordinere, tekster jeg Mikkel, hvornår han regner med at dukke op.

Kl 9:30 (to timer senere) skriver Mikkel at han skal lige op "og sådan". Fair nok.

Kl 14 tekster jeg igen, at vi står klar herhjemme og afventer hans ankomst.

Kl 15:30 får jeg en besked "kommer inden længe".

Kl. 16.15 tekster jeg om han har et ca. tidspunkt for ankomst.

Kl. 16:50 ringer jeg, men den bliver afbrudt, og jeg får beskeden "ringer om lidt".

Kl 17 skriver jeg vi har en bagkant, og jeg desværre må aflyse

17:01 skriver Mikkel at han ellers kun er få minutter væk, og kan komme når vi er hjemme igen.

Jeg aflyser.

Det havde taget Mikkel et minut enten at aflyse eller komme med et ca tidspunkt. Istedet lod han min familie og jeg vente en hel søndag hjemme. Dårlig kommunikation og dårlig stil. Ingen anbefaling herfra.

24 aprile 2021

God service og rådgivning

Jeg kan varmt anbefale firmaet MG Glas & Facader ved Mikkel Geschwendtner.
Jeg står overfor en del kommende renovationsarb. i mit hus - nyt køkken, nyt entre, køkken og stuegulv, tilpasning af udestue, nyt køkkenvindue mm. og Mikkel kommer og vi drøfter muligheder og giver gode råd ift. de mange forskellige typer projekter og rækkefølgen af dem.

Jeg synes i sær det er godt med den dobbelte mester baggrund Mikkel har - både som glarmester og tømrer, da løsninger jo ofte kræver flere fagligheder sat i spil og han kan trække på større faglighed, som der er brug for i mit tilfælde.

Vi aftaler på mødet udskiftning af en stor lofts termorude i min udestue og den er i dag leveret som aftalt hvor 3 mand var i gang med div. stillads. Der er fint oprydeligt efterfølgende og jeg har fået udskiftet min rude. Vi taler videre om de øvr. projekter og ser frem til næste skridt i renovations processen.

Helle H.

14 aprile 2021

SNYD. overholder ikke aftaler. LYVER

SNYD. overholder ikke aftaler. LYVER
Så kort kan det beskrives hvad jeg har været i gemmen med MB Glas og Facader

Bestilte ham til udskiftning af stor rude der skulle leveres med kattelem i.
Han kommer en Søndag og tager mål og jeg får prisen 6250kr. Alt inkl.
Dagen kommer hvor de montere ruden. Det er min kone der er hjemme og tænker ikke vider over det. Men syntes da det er lidt dyrt da hun betaler ved afgang. Prisen er nu 1200kr højere end aftalt !! Desuden havde jeg meget bestemt ved opmålingen forklaret at hullet skulle sidde i 32cm højde over tereng. Dette fordi jeg har en kanin som er MEGET lærenem. Nu sidder kattelemmen så 15cm for lavt.
Jeg reklamere over begge ting.

Efter nogle ret ubehagelig mail frem og tilbage fra hans "kone" i regnskabsafdelingen og Mikkel selv får jeg nu lidt penge tilbage ??? Men slet ikke i nærheden af de 1200kr som han har snydt mig for. Desuden mener jeg forsat han skylder mig en rude med hullet i den højde jeg havde bestilt ved opmålingen. Jeg ringer sidst i Januar og beklager mig i nu en gang. Her lover Mikkel at der er bestilt en ny rude til mig. Her dags dato har jeg forsat ikke hørt fra Mikkel eller MB Glas og Facader.

Hvis ikke han har en stor rude med hullet i der står og flyder på hans værksted er han direkte fuld af løgn. Jeg har opgivet nu og erkendt han har snydt mig så det driver.

11 aprile 2021

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più