Loepenshop Recensioni

TrustScore 3 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Een minpunt vind ik de communicatie over de verzending. Het moment van verzenden was niet de eerstvolgende werkdag, maar dat was ook niet beloofd; ik kreeg echter geen termijn te horen waarop ve... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Microscoop begin augustus besteld, na 2 weken toch maar achter de bestelling aan. Krijg ik via mail contact te horen dat het ivm vakantie langer kan duren. Vervolgens krijg ik een week later de factu... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Uitgebreide website met duidelijke informatie.. Levering liet lang op zich wachten. Waar staat snelle levering dachten wij 1 week voor vaderdag te bestellen en dat het wel op tijd binnen zou zijn. M... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fijn advies op de website, met name het filmpje over welke juweliersloep te kiezen. Want meer vergroten is niet altijd beter en dat realiseerde ik mij niet. Kwalitatief goede loep! Mooie leren houder... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

39 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Gewoon zoals het hoort: perfect!

Goed advies via e-mail, snelle levering en makkelijk en overzichtelijke website .Ook mijn bestelling zat degelijk en veilig verpakt, mijn loupelamp is intact in Belgie toegekomen!

4 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Slecht bedrijf en niet te vertrouwen.

Zeer slecht bedrijf. Heb nog steeds niet het geld terug gekregen. Per telefoon kun je ze niet bereiken. En per mail geven ze geen antwoord.Ze doen er niets aan.
Schandalig. Ga daar niet kopen. Pakket hebt ontvangen. Voldeed niet aan de wensen. en teruggestuurd. Maar het geld wat ze beloofd hadden terug te storten. bedrag dat ik betaald heb. Nooit gekregen.

22 gennaio 2025
Valutata 3 stelle su 5

De levering duurde ontzettend lang

De levering duurde ontzettend lang. Ook kreeg ik na drie weken pas bericht dat een van de bestelde loepen (die al betaald was) niet geleverd kon worden. Het geld daarvoor heb ik NOG STEEDS NIET TERUGONTVANGEN.

1 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Bestelde leesloupe niet ontvangen.

Bestelde leesloupe 4 dec besteld en tot op heden niets ontvangen. Bij bellen krijg je alleen voicemailbericht met belofte dat er via mail snel gereageerd wordt. Op 1e mail is geantwoord dat bestelling verstuurd is, op mijn volgende mails dat bestelling echter niet is ontvangen, ik ook geen track & tracecode heb ontvangen en dringende vraag om het probleem op te lossen, is niet meer gereageerd. Het feit dat er geen contact mogelijk blijkt en geen moeite wordt gedaan om het probleem op te lossen, maakt dat ik deze slechte review geef en hier nooit meer iets zal bestellen!

14 dicembre 2024

Niet ontvangen.

Tot vandaag nog steeds niets ontvangen. Krijg geen track of trace nummer. Krijg geen antwoord op mijn mails.
Inmiddels twee keer order geannuleerd per email en gevraagd om mijn geld terug te storten. Wacht nog steeds op antwoord.
Spijt dat ik op deze site wat besteld heb.

14 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

De loepbril voldeed niet aan mijn…

De loepbril voldeed niet aan mijn verrwachtingen.
Het was een gewone leesbril. Ik wil hem retourneren maar dat lukt niet, want bij het downloaden van het retourformulier op de website krijg ik een foutmelding. Vervolgens telefonisch contact gezocht: de telefoon gaat niet over. Wat is er aan de hand bij de loepenhop?

11 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

In eerste instantie had ik een…

In eerste instantie had ik een negatieve beoordelng gemaakt maar dat is gelukkig naar de zeer positieve kant gegaan. het zal de SintNicolaas drukte geweest zijn. Ik had de loepenbril 21/11 besteld, gelukkig is de bril 4/12 geleverd via Postnl.nl. Ik ben blij met de Loepenshop

4 dicembre 2024
Valutata 2 stelle su 5

Slechte service

Zoals anderen ook al vermelden, totaal geen communicatie. Op website vermelden ze sat ze 7 dagen per week antwoord op jouw mail geven. Niet dus. Wel direct betalen, maar leveren en service: ho maar.

25 novembre 2024

Perfecte loup lamp pedicure

Perfecte loup lamp! Warm en wit licht. Led. Ik gebruik het voor pedicure. Nagenoeg zelfde als bij de pedicure groothandel, maar dan 1/4 van de prijs. Levering binnen 1 week. Aanrader!

29 ottobre 2024
Valutata 3 stelle su 5

Het product (opzetloep voor op de…

Het product (opzetloep voor op de bril) heb ik nooit ontvangen. Op mijn mail wordt niet gereageerd en de telefoon schakelt door naar een antwoordapparaat.
Na 2 weken is het product toch geleverd. Blijft nog wel staan dat je geen contact kan krijgen met het bedrijf.

28 ottobre 2024
Valutata 2 stelle su 5

Zeer lange levertijd, geen communicatie, en na 5 weken goed afgeleverd.

Op 3 september 2024 heb ik een handloep met led verlichting besteld en direct daarna een bevestiging gekregen. In de eerste week ontving ik niets en op 11 september heb ik eerst gebeld, maar er werd niet opgenomen. Daarna in een e-mail netjes gevraagd wat de status van mijn bestelling was. Ik ontving geen antwoord. Op de site las ik daarna ook: 1-2 weken levertijd.
Daarna heb ik gewacht tot 2 oktober (een maand na de bestelling) en toen weer in een e-mail gevraagd naar de status van mijn bestelling. Ik ontving weer geen antwoord.
Op 7 oktober ontving ik een e-mail met de mededeling dat mijn bestelling verstuurd was.
Op 8 oktober, dus na 5 weken, ontving ik een ander model loep, maar op de site wordt ook aangemerkt dat het bestelde25 kan afwijken t.o.v. de afbeelding op de site.
Ik ben tevreden met de loep, maar niet met de communicatie. Het maakt op mij de indruk dat niet alles in voorraad is of dat men de communicatie niet nodig vindt. Uiteindelijk beschouw ik de webwinkel als safe, maar ik heb toch een poosje getwijfeld.

25 ottobre 2024

Fijn advies, goede kwaliteit

Eerlijkheidshalve moet ik vermelden dat net niet de juiste loep werd opgestuurd (ontvangen is de 15x18), maar ik twijfelde al en het bleek mijn doel te dienen dus ik heb het gehouden, met het vertrouwen dat het bedrijf dit bij melden proferssioneel zou hebben afgehandeld.

30 settembre 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più