Vi ankom den 1. maj 2026 kl. 11:40, men fik først serveret vores mad kl. 12:55. Den lange ventetid var uacceptabel og påvirkede vores planlægning for resten af dagen negativt. Derudover lever opl... Leggi di più
Var idag den 11 maj for første gang hos Livingstone. Utroligt skuffet oplevelse. Betjeningen var utroligt dårlig desværre. Virket mere som om man som kunde kom til besvær. Der var beskidt og ikke r... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ærgelig service hele aftenen
Vi havde bord kl 20.00, reserveret til 5 mennesker. Vi fik 6 retters med forretter, hovedretter og dessert inkl fri drikke i 2 timer. Forret og hovedret kom først en time efter bestilling og dessert først 22:25. Service var der ikke meget af og tjeneren kom endda ind med desserterne før de overhovedet fik fjernet de andre forret/hovedret tallerkener. Det var først efter at han spurgte om vi ville have fjernet dem også, hvilket vi svarede pænt ja tak til. Vi samlede selv alle tallerkener og bestik fordi han ikke orkede at gå rundt om hele bordet selvom der var plads til det.
Da dessert blev serveret, spurgte vi om kaffe, hvortil vi får svaret at de desværre allerede har rengjort kaffemaskinen selvom dette er med i prisen (de lukker den kl. 22.00 - vi fik dog først dessert 22:25)
Endelig da vi skal betale bliver prisen lige pludselig til 7 personer, hvortil vi svarer vi “kun” er 5. Der bliver svaret at vi altså havde bestilt til 7, så derfor skulle vi betale for 7 personer.
Der stod dog i vores reservationer vi var 5. Hvortil de ændrede til korrekt pris. Virkelig virkelig en ærgelig og frusterende oplevelse af servicepersonale. Vil ikke anbefale.
Trist oplevelse
Ærgelig oplevelse desværre..fik et bord ( reserveret på forhånd ) under en trappe ,hvor det dryssede med med skidt fra trappen ,når folk gik op ned. Vi spørger om vi kan få et andet og de tilbyder ,at vi kan rykke udenfor eller vente til der kommer et ledigt bord indenfor.
Efter 1 1/2 time sidder vi endelig ved et andet bord og får vores bestilte og udemærket mad.
Vi får tilbudt som kompensation nogle ekstra gratis drikkevare.
Personalet var ellers utroligt søde ,men stedet bære tydeligt præg af travlhed og alt for mange bestillinger.
Fødselsdags kaos
Ville holde min to d 25/8 kl 12.30 hos jer vi var 10 personer og var blevet lovet en uge før at vi kunne siddeunn ude til højre hvis vejret var godt eller ved regn inde, INTET AF DET VAR I ORDEN DESVÆRRE VI FØLTE OS MEGET UVELKOMNE!!!
Efter 20 min fik vi endelig fat i to søde piger og en god ting var maden måske
Kunne være mere forskelligt udvalget være lidt mere sjovt
For mange æggeretter….
Med venlig hilsen
Jette Hansen
Beskidte borde
Beskidte borde - Bare kedeligt og beskidte lokaler.
Alle vegetarretter var triste, tørre og kedelige.
Vi afholdte sommerfest for vores afd
Vi afholdte sommerfest for vores afd, hvor vi havde 1.sal for os selv. Personalet var søde og maden rigtig god, og vi havde en dejlig udsigt over søerne. Det eneste der ikke var så lækkert, var iskolde søde kartofler! Vi nød de forskellige øl, undlod vinen som ikke var så god (smagte ikke rødvinen). Sjovt at vi kunne mixe vores egen cocktail. Overordnet en meget positiv oplevelse, som vi gerne gentager.
Frygtelig oplevelse
Frygtelig oplevelse. Alt manglede i drinksbar selv glas og tilbehør til at lave drinks. Mad var kold og forsinket. Bord tallerkener og bestik møg beskidt. Selv med 50% i rabat for dårlig oplevelse så var det ikke pengene værd.
God mad
Det var god mad og meget god service.
Det vil jeg varm anbefale.
Flot særbehandling!
Har været på Livingstone flere gange og har altid været tilfreds. Denne gang var jeg der i en trist anledning, for at høre om de kunne gøre en undtagelse og lave mad ud af huset, til en terminal kusine, som er vild med stedet. Ingen problemer overhovedet, tværtimod. Brødkurv på huset og udvalgte retter, som egner sig til transport. Kaffe to go fik jeg også. Hvordan maden så er, når jeg når frem til Falster med den, må jo være mit ansvar. Tak, Livingstone!
Ekstremt dårlig oplevelse
Ekstremt dårlig oplevelse.
Først bliver vi mødt af en kvindelig tjener, hvor vi nærmest følte os til besvær, blot ved at komme der. Vi fik bestilt mad, og efter en time hvor vi ikke havde modtaget noget, gjorde vi opmærksomme på at vi havde ventet længe. Efter endnu en halv time, hvor vi kunne se alle omkring os fik mad, gik vi op og bad om pengene retur, så vi kunne tage et andet sted hen. Det var tydeligvis det rette valg, eftersom de åbenbart havde mistet vores bestilling, og slet ikke var i gang med at lave det 👎🏼👎🏼
Alt i alt en super dårlig oplevelse
Hold jer langt væk fra dette sted
Hold jer langt væk fra dette sted!!!
Bagt kartoffel kommer direkte fra køleskab iskolde, ligesom 50% af de 6 retter der blev bestilt. Generelt virkelig lavt niveau hvad angår maden. de kan ikke håndtere et selskab på 15 mennesker.
Tjeneren oplyser ikke hvilke retter de ankommer med og når man spørger hvad de servere er kommentaren “mad” ja tak, det kunne jeg godt selv regne ud. Ubehøvlet personale med enkelte undtagelser af 2 søde velopdragene piger som kun kunne undskylde hele tiden
Vi havde bestilt 2 timer inklusiv drikkelse. Vi nåede aldrig at få desserterne der også var bestilt, indenfor de 2 timer samt de løb tør af de forskellige alkoholiske drikke
Absolut første og sidste gang. Spild af tid og penge, der er så mange bedre steder på østerbro/kbh der virkelig har styr på deres ting og ved hvad de laver, det gør de bestemt ikke på livingstone….
Never going back!
ALT for mange mennesker, bordene står for tæt sammen. Vi ventede derudover 30 min på drikkevarer og 50 min på maden. Dette oplyste vi flere gange, hvor de hele tiden sagde, det ville komme indenfor 3 min.
Mange af retterne var kolde og kedelige.
Dårlig service og bestemt ikke et sted jeg kommer tilbage til!
Svært at genkende de dårlige…
Svært at genkende de dårlige anmeldelser.
Spiste brunch
Virkelig hyggelig, rigtigt godt udvalg af retter, hurtig servering og meget velsmagende. Glimrende kaffe.
What’s not to like ?
Der er langt bedre alternativer
Maden var af lav kvalitet og halvkold. Meget små portioner. Der er så mange andre brunch steder, som er så meget bedre (og billigere).
Obs Cøliaki!!!
Vi fik bord uden at have bestilt
Blev sat ned af sød engelsk talende kvinde der sagde alt kunne gøres glutenfrit så længe vi angav GLU ud for ret.
Vi får så alt maden serveret af en mand, han er ved at stille alt på bordet og jeg spørger hvad der er glutenfrit, hvilket han blev lettere irriteret over og sagde at alt ikke kunne være glutenfrit, men at det kunne ses på menu ( sandt, men ikke det vi blev informeret om ) jeg skiftet herefter de retter ud jeg havde skrevet glu ud for. Men ender alligevel med at få gluten, hvilket jeg ikke var i tvivl om da jeg har cøliaki og efter et par timer var rigtig skidt.
Det var ikke synderligt dyrt, men hvis du har cøliaki skal du være meget obs ved bestilling.
Rart og professionelt sted.
Snyder dig for byttepenge
Vi var 3 personer ( på cafe livingstone) vi fik en middelmådig brunch, som var dyr ift til kvaliteten og da vi skulle betale kunne tjeneren "desværre" ikke give bytte penge retur da han ikke, havde mønter i kassen?? Vi valgte at gå, gad ikke at lave en "scene" og lod tjeneren beholde vores byttepenge, virkelig dårlig stil at "gafle" kundernes penge på den måde, både første og sidste gang at vi besøger cafeen.
Havde reserveret bord pr tlf
Havde reserveret bord pr tlf, som var registreret, men ikke udført. Blev flyttet rundt to gange og ventede meget længe på betjening. Maden ok, men bordnummeret var ved betaling blevet forvekslet med et andet og af den grund påført et forkert beløb. Rettede dagen efter henvendelse til restauranten og fik besked om tilbagebetaling af kr 93,00. Reference Jalal. Efter tre uger er pengene stadig ikke modtaget på trods af rykker. Alt i alt et rodet foretagende.
Hyggelig atmosfære og frisk aftenmenu
Totalt hyggelig atmosfære om aftenen og fed stemning og indretning på deres førstesal. Hvis man er lidt træt af store kød hovedretter, så er det her virkelig et friskt pust. Man bestiller mange små retter og kan dele på tværs af bordet hvis man vil. Vi købte med fri specialøl og vin, der var flere gode kvalitetsmuligheder bla.a. Nebiolo!
var der et par gange i sommers og fik…øv
var der et par gange i sommers og fik en virkelig lækker burger både vegetar og alm oksekød .kom idag og det var taget af menuen virkeligt ærgeligt vi valgte at finde deet andet sted da det virker lettere uoverskueligt(når man er meget sulten ) :) med alle de småretter man selv kunne sammensætte
Fantastisk julefrokost med super betjening
Vi var 20 kollegaer fra Novo Nordisk, som holdte en helt fantastisk julefrokost på Café Livingstone. Vi havde reserveret lokalet oppe på 1 sal, som vi havde for os selv. Vi fik super lækkert mad og drikke ad libitum fra kl. 13:30 - 18:00. Vores tjener var virkelig professionel og serviceminded og han fik tingende til at glide fejlfrit og alle var glade og tilfredse. Vi kan kun varmt anbefale dette sted til en god julefrokost, et jubilæum eller en anden stor festlig anledning.