Valutata 3 stelle su 5

Via Facebook kwam er een advertentie voorbij voor een klein apparaatje om te ontharen (epilator). Mijn interesse was gewekt. Helaas bleek het te gaan om een eenkoppig scheerapparaatje. De verze... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Krultang ontvangen werkt goed en naar behoren, volgens mij verwarren de meeste mensen hier livoro.nl met livero.nl, vandaar al die klachten denk ik. Ik heb wel alles netjes ontvangen. En een goede kl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ook ik ben een tevreden klant. Volgens mij gaan al de klachten over livero en niet Livoro. Livoro heeft bij mij meerdere malen netjes geleverd en de klantenservice was altijd netjes bereikbaar.

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb meerder malen een bestelling en geplaatst en altijd netjes en correct ontvangen. De klantenservice was ook altijd goed bereikbaar voor al mijn vragen. Applaus!

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Nepfirma

Heb via Facebook advertentie 2 dekbedden besteld helaas niet gekregen wel via iDeal betaald. Email klopt niet kreeg bericht als onbereikbaar.

5 dicembre 2023

Trap er niet in !!!

2 weken geleden een krultang besteld via hu FB advertentie. Hele tijd staat de bestelling op behandeling . Nadat ik een email stuur krijg ik ineens een track trace nummer welke niet klopt natuurlijk. Weer gemaild krijg ik te horen dat ik op hun website moet kijken. Daar gekeken . staat er dat de bestelling vandaag uiterlijk zou komen. Je raad het al geen bestelling ... Weer op de site gekeken staat er ineens vertraagd tot 18 juli... Had gelukkig via Paypal betaald en heb daar nu een geschil geopend. Hopelijk kunnen zij het terug boeken.

30 giugno 2021

NIET KOPEN MALAFIDE DROPSHIPPING

NIET KOPEN MALAFIDE DROPSHIPPING
!!! Hier niet kopen !!! : de goede recencies zijn zelf geschreven, na iedere slechte staat er ineens goede over de zogenaamde fantastische klantenservice om de trust pilot hoog te houden. Krultang komt van Ali expres, al volg je de gestelde voorwaarden van de website evengoed geen gehoor voor retour ook al is het product ongebruikt. Direct ongebruikt retouren, bewijs bewaren! Direct aangifte doen. Na 5 aangiftes wordt er een zaak geopend, bedrijf doet dit al sinds 2019 onder de naam: Livoro, Livero, Minero, trend boetiek, kikos klanten service, MHM trading lijst gaat maar door allen zelfde KVK. Via creditcard/ paypal direct geld terug halen anders incasso procedure starten bij een invorderings bedrijf. Schandalig dat dit bedrijf al geruime 2 jaar ongestoord zijn gang kan gaan! Bijf aandringen en zorg dat je je geld terug krijgt!

28 maggio 2021

Ook slachtoffer van Livoro

Ook slachtoffer van Livoro. Bestelde krultang niet ontvangen terwijl de status geleverd aangeeft. Klantenservice reageert niet op mails. Oplichting. Bestel er niets want het klopt niet. Telefonisch kun je geen contact opnemen. Slechte zaak. Veel spijt van bestelling.

27 maggio 2021
Valutata 1 stelle su 5

NIET BESTELLEN bij Livoro!

NIET BESTELLEN!
Krultang heeft geen warmtestanden zoals beloofd en werkt ook niet. Wil gebruik maken van 30 dagen geld terug garantie, maar geen retouradres te vinden en ook geen reacties op email!

25 maggio 2021

Krultang uit China

Ruim 6 weken gewacht voordat ik een krultang uit China!! heb ontvangen in opgerold bubbelplastic. In de Engelse handleiding staat niets over 4 temperatuur standen en het apparaat voelt alsof het elk moment uit elkaar gaat vallen. Op mijn mail met verzoek tot retourneren en dus een retouradres tot op heden geen reactie. Gelukkig met creditcard betaald, dus zal het nu met hen opnemen. Is gewoon fraude. 30 dagen geld terug als je je product pas na 45 dagen ontvangt...

27 aprile 2021

Inderdaad oplichterij

Inderdaad oplichterij! Ik heb ook 6,7 weken moeten wachten. Toen ik een boze email stuurde waar de tang bleef, kreeg ik te horen dat ik de krul/stijltang kon ophalen bij een ophaalpunt bij mij in de buurt. Daar kwam ik er achter dat hij er al een tijd lag. Nadat ik de tang uit had gepakt (zat niet in een doos, maar opgerold in bubbelplastic) dacht ik oké en nu een gebruiksaanwijzing? Bleek een papiertje in het Engels van 10 bij 10 cm met een hoop informatie waar je geen zak aan hebt. Ook kan ik de warmte niet instellen zoals in de advertentie wél is vermeld. Nu het vaagste van alles; paar dagen nadat ik de tang had opgehaald vond ik een Post-NL afhaalbericht in mijn brievenbus! En wéér een paar dagen later een ophaalberichtb in mijn mailbox! Ik ben de stickers van het pakket gaan uit zoeken en ben er inderdaad achter gekomen dat het een product is van AliExpress die hun daar bestellen en vervolgens doorsturen naar ons, vandaar dus de lange weken wachten! Ik voel met goed genaaid! 50% korting? Haha ja ja, €39,99 betaald terwijl ze voor 15-20 euro worden aangeboden. Ratten zijn het.

22 aprile 2021
Valutata 1 stelle su 5

Ook nog steeds niets ontvangen!

Ook hier een gedupeerde van dit bedrijf! Ik heb via de Facebookpagina van Minero contact gezocht omdat ik wilde annuleren, maar werd geblokt op de vraag of zij de verkopende partij was van het gesponsorde bericht.

Slechte communicatie,blokkade op FB, en track en trace nummer blijkt niet te bestaan volgens een Franse website. Levertijd die steeds wordt verlengd en het niet verkrijgen of het antwoord krijgen van opgevraagde informatie.

Ik heb informatie ingewonnen bij de Politie en zij geven aan aangifte te doen wat ik nu dus dan ook ga doen. Aangezien ik overal printscreens van heb kan ik dus aantonen hoe het verloop van deze situatie is gegaan en waarin zij tekort doen.

2 aprile 2021
Valutata 2 stelle su 5

Doorverkoper...

Vandaag besteld, morgen verstuurd? Ik wacht nog steeds, schijnt een doorverkoper te zijn van artikelen uit het buitenland. Track en Trace in het Frans, pakketnummer onbekend.

19 marzo 2021

Schandalig

Schandalig! Op 22februari heb ik de krultang besteld en die dag zelf stuurde ik een mail om deze te annuleren maar blijkbaar ging dat niet meer! Dit kan ik dus al niet aanvaarden. Op de website stond bestel vandaag, morgen verzonden.
Ik kreeg dus gisteren pas een bericht dat dus gisteren (10 maart!!) het artikel is verstuurd en dat dit 7 tot 28dagen kan duren! Dikke zever is dit dus allemaal!!! Gewoon afzetterij noem ik dit en absoluut niet klantvriendelijk!!

11 marzo 2021
Valutata 1 stelle su 5

27/12 krultang besteld nooit gekregen!!

27/12 krultang besteld
Eind januari gaan mailen zeggen ze dat ik niet mijn volledige adres heb ingevuld.
Volledig adres gestuurd, reactie terug was dat ik begin februari mijn tang zou ontvangen.
Nu gisteren weer gemaild, en krijg als reactie dat alles vervelend is en de bestel tijd langer duurt vanwege Corona en dat de levertijd tussen 7-28 dagen zou duren.
Over de tijden dat er mails gestuurd worden maar niet gesproken ik vertrouw het voor geen meter!! €39,95 naar de haaien!!
Ben er zo ondertussen klaar mee want ze beloofden mij dat ie begin februari zou komen en nog steeds heb ik helemaal niks!!

26 febbraio 2021

Wacht al 4 weken op mijn bestelling

Krultang besteld. Misleidende reclame. Voor een bepaald tijdstip besteld, volgende dag gratis verzonden. Op de websitebezoek staat levering binnen 7 dagen. Ik wacht nu al 4 weken. Ws komt het vanuit China. Dan had ik het zelf ook bij AliExpress of Wish kunnen bestellen. Ik kan ook niet annuleren. Ik moet zien of het nog binnenkomt. Maar voor alsnog ben ik een ontevreden klant

24 febbraio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Hier precies dezelfde ervaringen als…

Hier precies dezelfde ervaringen als hieronder beschreven. Lange levertijd , automatische antwoorden, komt bij rechtstreeks bij Ali express vandaan. En de tang werkt voor geen meter. Krijg er geen Krul in , mijn haar wordt er alleen maar slechter en lelijker van.
Heb mail gestuurd om de tang terug te sturen en mijn geld terug te ontvangen.
Heb idd ook al aan Kassa of Radar gedacht. Voel me behoorlijk opgelicht. Er stonden alleen maar positieve revieuws op Facebook.

21 febbraio 2021

NIETS BESTELLEN

NIETS BESTELLEN. Na bestellen al na een paar dagen laten weten dat ik toch afzag van de koop. Kreeg bericht dat dit niet meer kon. Weken later komt de tang die niet naar behoren werkt. Wilde tang terug sturen en geld terug ontvangen maar ik kreeg te horen dat ik verder moest oefenen met de tang en dat ze die niet meer terug namen. Rotzooi. Niet kopen hier.

19 febbraio 2021

Valse Oplichters!

Op 15 januari jl een krultang bestekld en betaald. Geven idd aan, volgende dag gratis verzonden. Na 6 weken nog steeds niks ontvangen en telefonisch niet bereikbaar. Alleen mails van ene lisa die zegt .zie levertijden op de website. Dus gewoon een robot. Andere mail geven ze aan dat het bij postnl ligt en vervolgens een bericht dat pakket al tijd bij postnl ligt ,maar met onleesbaar label en of je dit wilbetalen omdat dit onder zgn,,vergeten pakket,, valt. Post nl werkt niet, dus dit is pure oplichting weer. Zou graag meer feedback van anderen willen ontvangen en dan ga ik daarmee naar oa kassa en het progamma oplichters. Beter dat zei ze te pakken krijgen dan ik.

18 febbraio 2021

Blij met mijn bestelling

Applaus!

16 febbraio 2021
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più