Scopri cosa dicono le persone

Valutata 2 stelle su 5

Hold jer langt væk. Har opgivet at få de penge retur jeg returneret en kjole den 10.6,26. De svarer ikke på noget. De er utrolig hurtige til at trække pengene, men at tilbage betale sker ikke🥲 øv... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bestiller et hårbånd med sløjfe til 99,- Da pakken kommer, og jeg åbner den, står der prismærke i hårbåndet, hvor prisen er 79,- Sender mail til dem med billeder, og spørger ind til, hvorfor jeg... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte den smukkeste kjole til vores sølvbryllupsfest. Sød og smilende kundebetjening af miss Diva, der hurtigt fangede, hvad det var jeg ønskede mig. Siden er min garderobe blevet udvidet mere... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har oplevet en åbenbaring idag, intet mindre.😊 Tog en chance og lokkede vores barnebarn med ind i butikken for at kigge på konfirmations kjole, uden de store forhåbninger. Det var så inden vi... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento vintage
  2. Negozio di abbigliamento elegante
  3. Negozio di abbigliamento uomo
  4. Negozio di abbigliamento giovanile

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi er en lille virksomhed, som sælger feminint tøj til kvinder i alle størrelser. Vi har også herre tøj til mænd fra bla. Dickies og Rumble59. End stor del af vores tøj er vintage / 50'er inspireret, men vi har også hverdags tøj samt fest kjoler, smykker og diverse accessories. Vi forhandler bla. følgende mærker: Dickies Rumble59 Hell Bunny

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 14% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

3,3

Tutte le recensioni

39 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

God service og fine ting

Havde bestilt en hårkrans med blomster til min datter, men den vi havde bestilt var desværre blevet udsolgt. De ringede så fra butikken og havde fundet et flot alternativ, som de sendte billede af til godkendelse (og afholdte selv differencen).

Meget flot service, synes jeg.

23 ottobre 2025

Skøn butik

Dejlig butik, god stemning og helt klart det mest serviceminded personale jeg har mødt længe :-)
Vi var to afsted der skulle finde julekjoler.
De var endnu ikke i butikken og skulle hentes på lageret. Vi prøvede rigtig mange kjoler og alle blev fundet frem med et smil og god vejledning.
Helt klart en butik der fortjener fuld skrue på stjernerne

13 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Tak for en fantastisk service!

Tak for en fantastisk service ifm. vejledning af kjole til vores datter (som har prøvet flere forskellige kjoler i flere andre butikker).
Vi kom hjem med den flotteste kjole til en meget fair pris - og luksus med søndagsåbent - vi kommer igen!

14 settembre 2025

I ved hvad service er

Jeg besøgte butikken i Roskilde lidt ved et uheld. Og vupti så fik jeg hjælp. Jeg skulle til et kæmpe bryllup der krævede både en eftermiddags og en aftenkjole. Jeg siger det lige selv. Jeg er lille, lidt tyk, lidt firkantet og har alle de småskavanker som en kvinde gerne vil skjule 😁 Jeg var til bryllup i sidste weekend og jeg følte mig smuk i begge mine kjoler.
Da jeg købte mine kjoler skulle den ene ændres en del i længden. Det klarede butikkens syerske. Det er da nemt.
Jeg blev dybt forundret da jeg skulle betale. Jeg betalte 2600 kr for 2 kjoler og en tilrettelse. Øhm jeg havde så forventet det dobbelte.
Jeg oplevede et personale som hvilede i selv. Der var både kække og kærlige bemærkninger imens man bare blev betjent med en service ud over det sædvanlige. Så tak for hjælpen.
P.s min servicehund er velkommen

6 agosto 2025

Fortjener mere end 5 stjerner

Jeg kan ikke fordrage at shoppe, hader det inderligt. MEN,
Min veninde fortalte mig om lili-marlen fordi jeg godt kan lide 50’er tøj og jeg manglede lidt nyt tøj så den måtte prøves.
Deres udvalg er fantastisk, der er meget mere end kun 50’er kjoler. Jeg troede jeg ville være heldig hvis jeg fandt to kjoler jeg kunne lide, men jeg endte med at købe meget mere. (Deres priser er altså også konkurrencedygtige. Og til alle dem der siger man kan købe det billigere på temu og andre sider: ofte er de varer man får ikke det samme som på billedet, deres størrelser varierer ekstremt meget, og hvor meget af det tøj der bliver solgt i alle andre danske butikker er ikke også fra Kina? Hos lili-marleen ved man hvad man får)
Da jeg kiggede ind gennem vinduet virkede butikken uoverskuelig for mig, men da jeg gik indenfor var der en dejlig atmosfære og nemt at finde rundt i tingene.
Og jeg har aldrig før oplevet så god en service som jeg modtog derinde. Hende der hjalp mig var så skide sød og imødekommende, hendes kollega havde jeg ikke så meget at gøre med men hun virkede altså også rigtig sød.

Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg kommer der. Min absolut ynglings butik ever <3

26 agosto 2025

Fantastisk butik

Fantastisk butik at komme ind i. Dejlig atmosfære og priser de fleste kan være med på.
Yndlingsbutik i Roskilde - har både kjoler, nederdele, bluser, efterårsfrakke, sko og vinterstøvler derfra.
Det er tydeligt at personalet ligger ild, hjerte og sjæl i deres lille butik og går langt for deres kunder.
Fantastisk service, der efterhånden er svært at finde i dagligdagen!

7 agosto 2025

Tusind tak, Jeanette 💖
Din anmeldelse rammer os lige i hjertet – for det er netop dét, vi ønsker at skabe: en butik med atmosfære, hjerte og masser af personlig service. At høre, at vi er blevet din yndlingsbutik i Roskilde, og at du har fundet både kjoler, sko og frakker hos os, gør os stolte og lykkelige 🌟

Vi lægger al vores sjæl i butikken – og når det bliver bemærket, giver det os energien til at knokle videre med smil. Tak fordi du deler din oplevelse og støtter op om os 💃

Kærlig hilsen - Lili-Marleen Divaerne

Valutata 5 stelle su 5

Har handlet her flere gange og er mere…

Har handlet her flere gange og er mere end tilfreds. Både med behandling og varer!
Kæmpe anbefaling

3 settembre 2025

Risposta di Lili Marleen

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏💖
Det betyder alverden for os, at du vælger at handle hos os igen og igen – og at både service og varer lever op til dine forventninger. At du slutter af med en kæmpe anbefaling, gør os simpelthen så glade 💃

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen – både online og i butikken.

Kærlige hilsner Lili-Marleen Divaerne

Valutata 5 stelle su 5

Det er altid en oplevelse at besøge…

Det er altid en oplevelse at besøge Lili Marleen, der er fyldt med masser af farver, som straks skaber en glad stemning. Deres udvalg af tøj og accessories er super fedt – unikt og med kant til dem, der vil skille sig ud. Personalet er virkelig søde og hjælpsomme og har bare den skønneste stil! Jeg kan klart anbefale Lili Marleen til alle, der er på udkig efter noget anderledes og farverigt til garderoben.

30 gennaio 2025

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, Lise 💖
Vi bliver simpelthen så glade, når du beskriver stemningen og farverne præcis sådan, som vi selv ønsker, at kunderne oplever dem. Det betyder meget for os, at du både værdsætter udvalget og mødet med vores personale – vi knokler for at skabe netop den kombination af glæde, kant og nærvær.

Tak fordi du anbefaler os – det er den største anerkendelse, vi kan få 🌟 Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen hos Lili Marleen.

Lili-Marleen trunterne

Valutata 5 stelle su 5

Skønne retro-kjoler og dejlig service!

Man bliver altid modtaget med et smil, god vejledning og masser af positiv energi. Jeg har hver gang fundet de skønneste kjoler, som sidder godt og er behagelige at have på. Dejligt at opleve den gode gammeldags dedikerede service og god vejledning, hvor I også snildt går et smut på lageret for at finde den rigtige størelse. Tak for jer!

9 giugno 2025

Kære Trine 🌸
Tusind tak for din varme anmeldelse – vi sidder her med smil helt op til ørerne! Det er lige præcis sådan en oplevelse, vi drømmer om at give, når man træder ind i vores lille retro-univers.

Og ja, vi løber hjertens gerne på lageret – det er ren hverdagsmotion pakket ind i kærlighed til kjoler og kunder 💃✨ Tak fordi du deler din glæde, den giver os masser af energi til endnu flere kjoler, smil og skøre påfund.

Vi glæder os allerede til at se dig igen – kaffen og farvepaletten står klar ☕🎨

Alle os hos Lili-Marleen ❤️

Valutata 4 stelle su 5

Et fint brev fra Miss Diva om

Et fint brev fra Miss Diva om, at jeg sikkert kom til at se fabelagtig ud i min nye kjole. Det havde hun ikke behøvet at vedlægge min ordre, så det var så fint.

8 ottobre 2024

Tusind tak for din anmeldelse, Jane 💕
Hvor er det skønt, at brevet fra Miss Diva gjorde indtryk – vi elsker at sætte et personligt præg på oplevelsen. Og dejligt at høre, at kjolen er et hit ✨
Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det betyder meget for os.

Kærlig hilsen Lili-Marleen Divaerne

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig kundeservice og langsom tilbagebetaling

Tolv dage efter returneringen og to anmeldelser på Trustpilot er der endelig lavet en tilbagebetaling. Pengene forventes dog først på min konto om ti dage. Det er utroligt, at der først bliver reageret, når der bliver skrevet en dårlig anmeldelse. Udover det er de fyldt med dårlige undskyldninger og lange forklaringer – hvilket jo afspejler deres kommentarer her på siden. Jeg kan ikke anbefale at handle her.

30 agosto 2025

Hej Sophie,

Først og fremmest: jeg har indberettet dine tre (!) anmeldelser til Trustpilot – reglerne siger nemlig klart og tydeligt: én kunde = én anmeldelse pr. sag.

Så tillykke – du har skrevet tre gange om det samme bælte. Derfor får du to svar: det ærlige og det pæne.

Mit ærlige svar:
Du må have alt for meget tid og alt for lidt empati og respekt for andres arbejde eller også er du bare så indebrændt over denne verdens uretfærdigheder. Hvor Herre bevares.

Du bestilte to bælter en fredag. Mandag spurgte du allerede, hvornår jeg sender – som om jeg sad klar i et pakkecenter 24/7. men de er selvfølgelig sendt allerede henover weekenden. Jeg sender så ved en fejl det forkerte bælte (ja, jeg er et menneske). Du ringer ind – og allerede her er tonen så ubehagelig, at vi må trække vejret dybt.
Vi undskylder, tilbyder at sende de rigtige og betaler for din retur. Du nægter og vil bare have pengene retur. Fint. Jeg afventer pakken. Men den dukker ikke op – fordi GLS ved en fejl har sat den på depot.

Alligevel fyrer du løs med tre anmeldelser:
1. Før sagen overhovedet er afsluttet.
2. Mens jeg beder om trackingnummer, da din returpakke ikke er kommet til os, og jeg skal finde ud af, hvad der er sket. - jeg kan godt afslører jeg har ikke siddet hver dag og afventet netop din pakke med hænderne i skødet og laver 1000 andre ting også.
3.Da du misforstår vores helt almindelige returmail, måske er den for kompliceret at læse..... og din retur er behandlet med det vuns efterfølgende det er konstateret at GLS har lavet en fejl og sendt den på Depot.

Det er sådan at pengene står typisk dagen efter, jeg har håndteret din retur - men du venter ikke.... nej – du vælger at bruge din energi på en lille Trustpilot-shitstorm.

👉 Mit pæne svar:
Vi beklager naturligvis fejlen med din ordre. Den blev håndteret straks, og beløbet refunderet. Vi tager din feedback med videre, men gør opmærksom på, at Trustpilot kun tillader én anmeldelse pr. oplevelse.

Christina – et menneske bag tasterne

Valutata 5 stelle su 5

Passionen er i top, og kjolerne fantastiske!

Den service og passion I har i butikken gør det hele værd!
Jeg er oppe på fem kjoler fra jer og med en masse tilbehør og de skønneste øreringe også 😍
Jeg ville sikkert kunne finde det billigere i Kina, men servicen får jeg kun hos jer!
Og det vælger jeg gerne at betale for! ❤️
Så jeg garanterer, at jeg kommer igen! 🤩👏

10 luglio 2025

Tusind tak, Nina ❤️
Vi bliver simpelthen så glade over at læse dine ord – især at du værdsætter vores service og passion. Det betyder alverden for os, at du vælger at støtte op om butikken frem for at handle billigere i udlandet – for vi lægger alt vores sjæl i at give kunderne en unik oplevelse 🌟

Du skal være hjertelig velkommen tilbage – vi glæder os allerede til at se dig igen!

Alle Lili-Marleen Divaerne

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse - god service og vejledning
Købte en badedragt jeg nu har brugt hele sommeren og den er stadig lige så flot som da jeg købte den

1 maggio 2025

Tusind tak, Helene 💖
Hvor er det dejligt at høre, at både service og vejledning gjorde en forskel – og at badedragten stadig holder sig flot efter brug 🌞 Det er netop kvalitet og holdbarhed, vi ønsker at give vores kunder.
Tak fordi du deler din oplevelse – vi glæder os til at hjælpe dig igen!

Kærlig hilsen Lili-Marleen Divaerne

Valutata 1 stelle su 5

Jeg kan bestemt ikke anbefale Lili…

Jeg kan bestemt ikke anbefale Lili Marleen 😠
Min svigerdatter har købt nogle rigtig flotte kjoler til hende selv og hendes datter, vi finder dog ud af at den kjole som hun har købt til sig selv kan fås på SHEIN til næsten 1200 kr billiger og de er 100% ens. Jeg er godt klar over at man selvfølgelig skal betale lidt ekstra når det er butik men 1200 er dælme mange penge i min verden for 1 kjole der koster 1400 kr hos dem. Det eneste de kunne sige var undkyldninger om moms og den de solgte var bedre kvalitet m.m til trods for at de samtidig skriver at de fleste af deres bliver lavet i Østen lige som de fleste andre kjolebutikker også køber deres i Østen.
Hun kunne få et tilgode bevis for kjolen eller vælge at beholde den. Datterens kjole var gudskelov købt over deres net butik så der kunne hun få de fleste af pengen retur. De tager er gebyr for at tage kjolen retur ud over porto hvilket jeg også syntes er fræk.
Jeg har efterfølgende været i butikken for selv at se kjolerne og kan kun sige hvis i ser en i kan lide så tag et billede af den og mærkerne og gå på SHEIN og bestil den der og der er ALDRIG nogle problemer hvis den skal returneres og det er ovenikøbet gratis.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner var de givet her.

20 agosto 2025

Hej Britta

Tak for din anmeldelse. Vi undrer os dog over, hvad du selv tænker om at bruge flere timer i vores butik – få personlig service, prøve kjoler og få rådgivning – for derefter at gå hjem og sammenligne os med masseproduceret fast-fashion fra Kina.

Vi er en dansk virksomhed, der betaler skat i Danmark, skaber arbejdspladser, holder liv i gågaden og giver vores kunder en oplevelse, man ikke får ved et klik på nettet. At undergrave det ved at sætte os op imod Shein, synes vi faktisk er frækt – især når man netop har fået glæde af vores tid, lokaler og service.

Vi står for kvalitet, ordentlige arbejdsforhold, lokalt handelsliv og en helt anden oplevelse end “billigst muligt”. Vi ved, at det er vigtigt at støtte danske butikker, hvis vi også i fremtiden skal have fysiske forretninger, man kan besøge.

Vi forstår, at man kan vælge anderledes – men vi står fast på, at billigst ikke altid er bedst, og vi vil hellere have loyale kunder, som værdsætter det, vi bygger op her i Danmark.

Lili-Marleen

Dårlig oplevelse.

Kan virkeligt ikke være rigtigt at bare fordi man er bonusfar til børn man tager med i butikken, at sælgeren så siger foran børnene at bonusforældre tit bare forsvinder. Har brugt en time på at forklare det ikke er tilfældet. Virkeligt ubehøvlet, og kan ikke anbefale andre at bruge butikken, med mindre man sætter pris på at blive svinet til.

24 agosto 2025

Risposta di Lili Marleen

Vi er kede af at læse, at du og dine bonusbørn har haft en dårlig oplevelse i butikken. Det var bestemt ikke meningen at støde dig eller sætte dig i en ubehagelig situation – og vi beklager, hvis noget af det, der blev sagt, er blevet opfattet sådan.

Vi har selv blandede familier og masser af både bonusbørn og bonusforældre tæt på, så vi ved, hvor meget de relationer betyder. Derfor er det vigtigt for os at understrege, at både bonusforældre og forældre altid er hjerteligt velkomne hos os, og at alle børn skal føle sig trygge og godt tilpas, når de besøger butikken.

Tak fordi du deler din oplevelse – vi tager den til os, så vi kan være endnu mere opmærksomme på vores kommunikation fremover.

Valutata 1 stelle su 5

Du kan finde billigere kjoler og…

Du kan finde billigere kjoler og flotter på eksempel Shein!!! Deres vare er sku ikke det vilde!

19 agosto 2025

Kære Wallaa

Jeg tror faktisk ikke, du har handlet hos os - da jeg ikke kan finde dig i vores system.

Men jeg svarer gerne på din kritik alligevel. De fleste tekstiler i verden – uanset om du handler på Shein eller i en dyr modebutik – bliver produceret i Østen. Det er ikke noget, vi skjuler, og det er heller ikke dér, forskellen ligger.

Forskellen ligger i, hvem du vælger at støtte.

Når du handler hos os, støtter du en dansk butik, hvor vi betaler skat og moms, skaber arbejdspladser, rådgiver dig i øjenhøjde, og sørger for at du kan se, mærke og prøve varerne. Vi bruger tid på dig – i butikken, på mail, på lageret – og vi står ved vores ansvar, også hvis noget går galt. Det gør platforme som Shein ikke.

Når man som kunde har været i vores butik, brugt vores tid og fået personlig vejledning – gør vi det vi elsker uanset set om det er i webshoppen eller i den fysiske butik.

Men det føles ærligt talt urimeligt, når vi bagefter kritiseres for “overpriser”, fordi vi ikke matcher kinesiske webshopper uden moms, told og ansvar. - Du arbejder jo heller ikke gratis, vel? eller under dårlige forhold?

Vi fratrækker et mindre gebyr ved returnering – det dækker en brøkdel af den tid og håndtering, det kræver. Det er tydeligt oplyst. Når du handler fysisk, er tilgodebevis den gængse løsning i små butikker, og det er for at sikre, at vi også er her i morgen.

I sidste ende handler det om dit valg:

Vil du bruge danske butikker til at få råd og vejledning – og derefter gå hjem og købe direkte fra Kina?

Eller vil du være med til at bevare danske arbejdspladser og lokal handel?

Vi er stolte af at være et dansk alternativ til Kina og det store vareudbud vi til byder af sjove og skæve ting, som du både kan se i den fysiske butik eller få leveret dagen efter din bestilling på webshoppen.

Stolte af at tilbyde det skøre og det sjove – men også den tryghed, det giver dig som kunde:

Mulighed for at se varen, hurtig levering, returret – og en hverdag hvor vi knokler for at støtte lokalsamfundet og Danmark.

Christina Lehrmann
Medindehaver, Damernes Magasin by Lili-Marleen

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più