let-elektronik.dk Recensioni

TrustScore 4 su 5

3,9

God Service:) Købte noget udstyr som JEG ikke kunne få igang. Da let-elektronik.dk spurgte om min tilfredshed med købet så fortalte jeg om mit forståelses problem Dagen efter modtog jeg et teknisk... Leggi di più

Jeg købte diverse elementer; alt fra loder, til protoboards, til LED'er fra webshoppen. Som nogen af anmeldelserne har kommenteret på, så tog min pakke også lidt længer end først... Leggi di più

Helt utrolig hurtig og tilfredsstillende service hos let-elektronik.dk! Jeg bestilte min ordre onsdag aften kl. 21:32, og blot 2 minutter senere modtog jeg en ordrebekræftelse på mail. Allerede... Leggi di più

1. Negozio di elettronica
  2. Azienda di elettronica
  3. Fornitore di componenti elettronici
  4. Ingegnere elettronico

Let Elektronik er en dansk webshop specialiseret i elektronik til hobby- og udviklingsprojekter. Vi forhandler produkter fra nogle af verdens bedste producenter inden for udviklingsplatforme og komponenter – herunder Arduino, SparkFun, DFRobot og mange flere. Med over 4.000 produkter i sortimentet er der gode chancer for, at du finder præcis det, du leder efter. Butikken har eksisteret siden 2009 og blev overtaget af nuværende ejer Dennis i 2016 med et klart mål: at gøre det nemt, trygt og overskueligt at handle med udviklingselektronik i Danmark. Hvad får du hos os? Når du handler hos Let Elektronik, slipper du for de ekstra omkostninger, der følger med at importere selv – fragt, toldgebyrer og indfortoldning. Du handler i stedet direkte med en dansk virksomhed, under dansk lovgivning, med dansk kundeservice. Vi tilbyder: Fri fragt ved køb over 999 kr til pakkeshop i Danmark 60 dages returret Telefonsupport – jeg tager næsten altid telefonen Dokumentation og datablade på produkterne EAN-fakturering til offentlige institutioner Vi sætter en ære i at yde en personlig og hjælpsom service. Det er ikke en stor anonym virksomhed – det er mig, Dennis, der pakker din ordre og svarer telefonen. Det betyder, at du kan forvente en direkte og ærlig dialog, uanset om det drejer sig om produktvalg, leveringstid eller noget helt tredje. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på +45 50 23 22 12 eller skrive til info@let-elektronik.dk.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

41 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God Kunde service

Som nogen af anmeldelserne har kommenteret på, så tog min pakke også lidt længer end først forventet; måske en dag eller to mere. Jeg faldt selv i den fælde, at tror min pakker ikke blev sendt i ordentlig tid, fordi der står 1-3 dags leveringstid på hjemmesiden. Ja, altså hvis de har det på lager! Fordi, da jeg så kiggede efter på hjemmesiden, så bliver leverings tiden altså sat efter det der tager længest tid at få hjem på lager.

Så det var sku' en fejl 40 fra min side.

Nå, men da jeg så fik pakken, så manglede der altså ét element som jeg havde købt. Så jeg skrev en e-mail ind til dem, og dagen efter fik jeg et opkald, og fik at vide at de var ved at pakke det der manglede; og at de lige ville double check at alt var som det skulle være ellers.
til gengæld for bøvlet, smed de noget lodde tin med, som jeg ellers også stod og manglede. Så det var pænt af dem.

TLDR;
Leveringen er nogen gange lidt langsommere end man håber på, men tingene bliver leveret. God kunder service, specielt for én som mig, som ikke er så specielt god til lige at læse igennem det med småt.

Og så synes jeg at det er langt nemmer at finde rundt på deres hjemmeside, en så mange andre elektronik butikker; så sku' os' dejligt.

Da jeg endelig fik pakken, manglede der nogen

22 settembre 2026

Værste kundeservice

Værste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet, og så tog det over to uger, før min vare kom, og da den endelig kom, virkede den overhovedet ikke. Jeg ville anbefale at købe fra ebits.dk eller ardustore.dk i stedet

20 settembre 2026

I wouldn't recommend this company to anyone

I wouldn't recommend this company to anyone. I’ve been waiting over three weeks for my package, even though their website promises delivery within one week. I contacted them via email, but they’re just making up all sorts of lies. I already regret buying from them.

15 settembre 2026

Bestil i meget god tid

Varer er bestilt 6. august og er endnu ikke blevet afsendt den 23. august, hvilket er en overskridelse af tidsfristen.

14 agosto 2026
Logo di let-elektronik.dk

Risposta di let-elektronik.dk

Hej

Tak for din anmeldelse.

Det er et godt råd! På produktsiden fremgår det under lagerstatus, at varer bestilt før Onsdag kl. 20 bliver afsendt Tirsdag ugen efter, da mange af vores produkter hjemtages fra leverandør på ugentlig basis. Den samme information fremgår også i ordrebekræftelsen.

Jeg håber, du vil handle hos os igen.

Hilsen
Dennis

Process and contact failure

I do not get any information if the delivery is on process. In addition I have sent two email messages to inquire the delivery details, but no-one answers. If there is problems in order or delivery process, it would be possible to solve these problems togwther if there were any contact.

28 luglio 2026
Logo di let-elektronik.dk

Risposta di let-elektronik.dk

Dear Mikko,

Thank you for your feedback, and I sincerely apologize for the lack of communication regarding your order. You are right that you should have been informed proactively about the delay — that responsibility is on me, and I'm sorry I didn't handle it better.

To explain briefly: your order was delayed due to an error on my end when placing a restock order with our supplier. Your order has now shipped (as of 11-08-2026), and I have followed up with you directly by email with full details.

I take full responsibility for the poor communication here. As a small business, I handle everything myself, and email inquiries sometimes get missed during busy periods — that's not an excuse, just context, and I'm working on improving this. If you ever need a faster response, please don't hesitate to call — I always pick up or call back.

Thank you again for your patience, and I hope the products meet your expectations once they arrive.

Best regards,
Dennis Sørensen
Let-Elektronik.dk

Fantastisk service

Fantastisk service - jeg havde brug for en transformer hurtigt. Fik god rådgivning om hvad der var på lager og den blev sendt til mig samme dag med ankomst dagen efter.

21 maggio 2026

Dårlig

Har bestilt for 13 dage siden og har stadig ikke modtaget noget. Får heller ikke svar på e-mails. Ret dårlig service.

5 maggio 2026

Jeg bestilte både XT30 og XT60

Jeg bestilte både XT30 og XT60, men modtog kun XT60. Da jeg kontaktede kundeservice, fik jeg at vide, at XT30 ikke er på lager, og at jeg skal vente 12–14 dage.
Det undrer mig, at varen stod som værende på lager, da jeg afgav min bestilling. Hvorfor bliver jeg først informeret om manglende lager efterfølgende?
Min projekt er nu sat på pause på grund af denne uprofessionelle håndtering.

1 maggio 2026