Likte at vottene varmet fort opp og klare til bruk, og at dei holdt godt på varmen under bruk. Blir nesten for varme på høyeste nivå, men har ikkje testet under 10 minus. Bestilte XL p.g.a info om små... Leggi di più
Fantastiske produkter og enda mer fantastisk kundeservice ! Bestilte varmehansker til min far og onkel før jul, måtte endre størrelse på det ene paret. Fikk personlig hjelp med dette via mail, noe... Leggi di più
Kjøpte varmevest og sokker. Varmevesten er veldig liten på størrelsen, er vanligvis en M, men vesten måtte jeg ha i XL, og fortsatt er den forholdsvis tettsittende. Kundeservice, som faktisk er me... Leggi di più
Jeg har varmesokker fra Less Layers. Varmer godt og lenge. Veldig fornøyd. Rask leveringstid. Veldig hyggelig, rask og god kundeservice! Da jeg fikk problemer med ledningen i den ene sokken, fikk... Leggi di più
Vårt mål er å tilby deg komfortable, stilrene og prisvennlige batteridrevne varmeplagg. Alle våre batteridrevene varmeplagg har integrert varmepanel som aktivt tilfører varme. Vi selger Varme Hansker, votter, sokker, pledd. Alle produkter er utviklet i Norge og har 2 års garanti.
Gråmyrvegen 44, 7608, Levanger, Norvegia
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana

Risposta di Lesslayers
Veldig god kundeservice. Hadde litt problemer med ene batteriet. Nytt par batterier ble sendt uten diskusjon og spørsmål.

Risposta di Lesslayers
Disse nye sokkene 2.0 var meget mye bedre en 1.gen, merker ikke varmetråder, fjernkontroll virker og som den skal, et bedre produkt. Anbefales!

Risposta di Lesslayers
Endelig!! :) Har kjøpt både hansker og sokker, og er kjempefornøyd!! Utrolig god kvalitet, fin design, og holder varmen lenge, samt veldig god kundeservice. Skal anbefale dere til alle!! 10 av10!!

Risposta di Lesslayers
Fantastiske produkter og enda mer fantastisk kundeservice !
Bestilte varmehansker til min far og onkel før jul, måtte endre størrelse på det ene paret. Fikk personlig hjelp med dette via mail, noe som er veldig hyggelig i dagens AI-styrt kundeservice !
De svarte raskt, profesjonelt og meget serviceinnstilt.
Anbefales på det varmeste !

Risposta di Lesslayers
Jeg har i mange år slitt med å bli svært kald på beina når jeg har gått på skiturer. Problemet har vært så stort, at jeg i år vurderte å selge skiene og aldri mer utsette meg for iskalde bein. Jeg valgte, etter forslag fra en venn, å teste Lesslayers varmesokker før jeg tok mitt endelige valg. Jeg er så utrolig fornøyd, jeg har vært to turer på ski, og resultatet er fantastisk. Dette må være første gang jeg har vært på ski de siste 20 årene, hvor lidelsen med frosne bein ikke har vært dominerende opplevelse fra skituren. Konklusjon: Lesslayers varmesokker bidrar til at jeg fortsetter med skiturer, hurra.

Risposta di Lesslayers
Tykke deilige sokker, kjenner at de er av god kvalitet.
Spent på holdbarheten av batteriene. Men di varmer utrolig godt, og avgir en behagelig varme under kalde forhold.

Risposta di Lesslayers
Superfornøyd med vottene jeg kjøpte! De blir godt og mye brukt. Anbefales på det sterkeste!😃

Risposta di Lesslayers
Veldig bra service ved feil passform. Fikk et annet par sokker som passet bedre. Det ble avgjort pr tlf av kundebehandler umiddelbart.

Risposta di Lesslayers
Raskt levering, knallgode produkter - spesielt for meg som er glad i jakt og fjellet!

Risposta di Lesslayers
Klumpete med batteriet på håndleddet. Vondt å gå med mere en 10 min.
Små størrelser så bestill en størrelse større

Risposta di Lesslayers
De sendte varen raskt, og varen står helt til forventningene. Veldig fornøyd

Risposta di Lesslayers
Første gang jeg handler her og sikkert ikke den siste. Rask levering og alt gikk greit. Vottene svarte til forventningen.

Risposta di Lesslayers
For en frysepinne som meg, så er produktene så midt i blinken som man får det ✨ Jeg elsker den behagelige varmen som produktene gir når kroppen ikke selv klarer å produsere nok varme🤍