Vi købte en DC hættetrøje og et par DC sko, fik dem leveret dagen efter! Tøjet skulle bruges til vores 9 årige dreng til vores bryllup. Vi åbnede pakke. Torsdag aften og vi skulle giftes lørdag klokke... Leggi di più
Lekids
Jeg havde bestilt en nederdel, men pakken nåede ikke frem. Efter kontakt med firmaet kom pakken, og det skete forholdsvis hurtigt på trods af forviklinger. Jeg synes, at de lever fint op til det de lo... Leggi di più
Efter at have afgivet en ordre på hjemmesiden, modtog jeg en bekræftigelse pr mail. Heri var der en fejl i forhold til den bestilte vare (forkert størrelse). Jeg sendte en mail og gjorde opmærksom på... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
God service - hurtig levering
Stort udvalg og god service. Varerne blev leveret hurtigt, alt var fint. Ingen problemer!
Vi fik hvad vi bestilte og det kom meget hurtigt!
De har nogle gode produkter til en aldersgruppe, som jeg synes kan være svær at finde noget til - de er for små til modeutikker og ofte for store til børnetøjsbutikkerne.
Ærgerligt, at de ikke havde alle størrelser indenfor alle emner. Mine drenge ville gerne have haft bestilt nogle flere bukser.
Super
Havde ødelagt et par af barnebarnets bukser. De skulle på ferie nogle dage efter og skulle selvfølgelig bruge bukserne. Hvad skulle den gamle her så gøre? Selvfølgelig købe nogle nye hos Lekids. Super hurtig levering og bukserne kom med på ferie. Tak
Super-service
Jeg er ovenud tilfreds med min handel hos lekids. Havde fået bestilt et nr for stort. De byttede med et smil. Jeg vender helt sikkert tilbage igen.
Fin service
Varerne kom hurtigt, prisen var god. Alt tip top i orden.
kanon site
Hej, jeg har bestilt 2 gange og har fået leveret helt perfekt (har lige bestilt igen idag). Jeres Grunt bukser er super fede og underbukser + sokker er super. I har mange gode ting og jeg satser på at I fortsat shortlister alt det fede og lækre børnetøj så jeg slipper for det.
/Casper
perfekt
Fik de bestilte sko dagen efter bestillingen - så jeg har ikke noget at klage over :-)
Hurtig levering og super fin vare.
Nem og overskuelig hjemmeside, og hurtig levering. Kan anbefales.
Super service
Vi købte tøj til vores søn og fik en rigtig god service. Da bukserne var for store, blev den rigtige størrelse straks sendt til os. Vi kan varmt anbefale lekids til andre
Hurtig levering. Helt perfekt
Helt igennem perfekt handel. Hurtig levering.
det gik stærkt og der var klistermærker med
Kære Ivar & Bettina
Det er skam en fin butik i har banket op.....må indrømme at det mest er KM der handler tøj til pigerne. ...så mon ikke vi snart kigger forbi igen.
Mange hilsner
God service og gode varer
Kan varmt anbefale lekids. Mine varer var pakket fint ind og levede op til det man havde set på nettet
God betjening, men lidt langsom.
Jeg syntes det har været rigtig skønt at hande ved jer, men der gik dog lang tid før mit køb ankom
Super god service
Super god service og hurtig levering. Jeg kan kun varmt anbefale at handle hos LeKids
Nemt, hurtigt og billigt
Det er nemt at sidde hjemme og udvælge tøj, som drengen kan sige god for, vi kender størrelsen, så trykker man køb, og det bliver leveret lige til døren.
Spændende udvalg og hurtig levering..
Her kan du handle spændene og anderledes tøj til børn i "en svær alder"... = svært at finde smart tøj til den her aldersgruppe...
Hurtig levering, ingen problemer:-)
Hurtig afsendelse og håndtering af ordre. Jeg kan varmt anbefale Lekids til andre.
godt og billigt
Købte superfede Burton snow board bukser til min søn. Billigt og levering dagen efter. Sådan!