De havde lige hvad jeg skulle bruge og det var hurtigt klar til afhentning ved deres lager. Super smart, og jeg er meget tilfreds.
Supergod service. Bestilte til afhentning og der gik under 1 time, så var der mail om at varerne var klar. Selvom selve butikken/lageret ligger lidt gemt, så var der en god beskrivelse med ordrekvitte... Leggi di più
Nemt at bestille, hurtig levering og en enormt imødekommende kundeservice ved reklamation. Købte noget modellervoks hvor 2 af bøtterne var tørre og skrev igår eftermiddags. Allerede idag var der svar... Leggi di più
Jeg er utrolig imponeret over udvalget. De har et bredt sortiment af legetøj, der ikke bare underholder, men også stimulerer barnets udvikling på en sjov og engagerende måde. Hvert produkt er tyde... Leggi di più
Kvalitet, design, kreativitet og gode legemuligheder er alfa og omega. I Legebutikken.dk elsker vi legetøj, og vi har en holdning til at legetøjet skal være fri for phtalater og andre skadelige stoffer og dermed sunde at lege med. Legetøjet skal også udvikle børnenes kreativitet, motoriske evner og stimulere deres sanser. Det lever alle vores mærker op til. I Legebutikken.dk finder du legetøj, møbler og interiør, som vi med god samvittighed ville give vores egne børn.
Industrivej 1, 7120, Vejle, Danimarca
- legebutikken@legebutikken.dk
- www.legebutikken.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Hurtig på chat'en da jeg havde et…
Hurtig på chat'en da jeg havde et spørgsmål. Leverancen kom næste dag. Super service.
Super god service 😃
Super
Lækker hjemmeside, gode produkter og vanvittig hurtig levering
Super service!!
Super service!!! jeg handler i sidste øjeblik (i panik) gaver som jeg selvfølgelig skal bruge her til eftermiddag - pyha bander og svovler over at jeg kunne glemme noget så vigtigt - ringer til kundeservice som simpelthen er super søde, tryller og gaveindpakker OG så får jeg ovenikøbet lov at afhente kl. 15.30, trods de lukker kl. 15.00!!! Det lyder ikke af meget - men det betyder al verden for mig og for de nybagte forældre som skal have gaverne kl. 16.30 :) ... af hjertet tak <3
Lynhurtig klargøring af ordren og endda…
Lynhurtig klargøring af ordren og endda i fin indpakning. Super betjening og så var gaven et stort hit. Fandt iøvrigt en ekstra ting ved afhentning. Fine sager.
Let og meget hurtig levering 👍
Super flot handel
Varer flot indpakket, rigtigt godt emballlerett, meget hurtig levering, cyklen var næsten færdig samlet, skulle kun spænde styr og sadel, kan varmt anbefale legebutikken
Vildt hurtig levering og rigtig god…
Vildt hurtig levering og rigtig god service.
Gode til at vejlede og meget venlige når man kigger forbi i butikken.
Kvalitetsvarer
Varerne er rigtig lækre, fin gaveindpakning og hurtig levering!
Ved udsolgte varer tilbydes mail, når varen er hjemme igen.
Jeg er 100% tilfreds og handler gerne her igen :-)
Meget hurtig levering.
Hurtig levering og alt som forventet
SÅ nemt at bestille og meget hurtig…
SÅ nemt at bestille og meget hurtig levering 👍
En dejlig oplevelse at handle her 😃
God service og hurtig levering
Ønskede vare var ikke på lager
Ønskede vare var ikke på lager, men fik besked da den igen blev lagerført. Hurtig og korrekt levering
Hurtig levering og flot gaveindpakning.
Varerne kom næste dag
Hurtig levering og nem at navigere på…
Hurtig levering og nem at navigere på hjemmesiden, og bestille varer og god beskrivelse af produktet😊🌞