Lyd og Billede Specialisten Recensioni 768

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg var på udkig efter et tv og faldt over Lyd og Billedespecialistens hjemmeside. Jeg skrev til dem med et spørgsmål og blev kort tid efter efter kontaktet af en medarbejder, Kim. Vi havde en god dia... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har købt et TV, som ifølge pricerunner var sat ned fra 18000 kr. til 9000 kr. Dagen efter var prisen sænket yderligere 1000 kr. på Pricerunner, hvilket jeg gjorde opmærksom på, hvorefter LBS stra... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service hele vejen igennem! :D Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Lyd & Billede Specialisten i forbindelse med mit køb af et LG C5 77”. Fra start til slut har service... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har bestilt/købt et Philips OLED 910 77” Prisen var høj, men rakte ud til Marcus som fik sat en pris sammen, som har været meget tæt på Elgigantens laveste pris. Forløbet har været godt, kommunikat... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di televisioni
  2. Officina di riparazioni elettriche
  3. Negozio di impianti Hi-fi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos Lyd og Billede Specialisten Frederikshavn finder du Jyllands største udvalg af kvalitetsløsninger inden for lyd og billede. Deres mangeårige erfaring og indgående kendskab til produkter, muligheder og løsninger er din garanti for ultimative oplevelser i lyd og billeder – hver dag.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 3 stelle su 5

Sælger varer de ikke har og tilbyder ringe erstatning

Jeg fandt et godt tilbud på en JBL Bar 500 til 2.500 kr. hos både LBS og Power. På grund af tidligere dårlige erfaringer med Power valgte jeg at handle hos LBS.

Kort efter bestillingen bliver jeg ringet op og får at vide, at de har solgt den sidste og derfor ikke kan gennemføre mit køb.

I mellemtiden er Power-tilbuddet udløbet, så jeg spørger LBS, om de kan tilbyde et alternativ. Jeg får tilbudt et væsentligt dårligere anlæg til næsten samme pris et anlæg, som endda står som udsolgt på deres egen hjemmeside.

Hvis man som forhandler laver en fejl og sælger noget, man ikke har på lager, bør man kunne tilbyde en reel erstatning ikke bare henvise til andre, dårligere produkter til næsten samme pris.

Det mærkelige er, at det oprindelige anlæg nu igen er synligt på LBS hjemmeside til normalpris. Det virker ærligt talt ikke særlig troværdigt.

Edit. Laust ringende til mig for at høre hvad der var gået galt og hvad de kunne gøre bedre i fremtiden. Godt at vide de tager imod forhåbentlig konstruktiv kritik.

5 agosto 2025

Kære Emil
Vi er kede af din bestilling gik i restordre og det ikke lykkedes at finde et alternativ der straks kunne passe til dine ønsker. Jeg ved mine kollegaer gik langt og endda forsøgte at skaffe fra andre butikker.
Når en vare er udsolgt slettes den ikke fra vores webshop men meldes i stedet udsolgt. Den kan således godt bestilles men vi kan ikke love hvad leveringstiden er da vi først kan leverer igen når vores leverandør har den på lager igen.
Jeg kan se at produktet igen er på lager i Power d.d. 08.08.25. til den pris du bestilte til hos os. Hvis du fortsat ikke vil handle hos Power vil vi tilbyde dig at vi kan forsøge at fremme leveringen ved at vi køber det hos Power og du herefter køber det af os. Alternativt må vi vente til vores leverandør igen har det på lager.
Kundeservice
Lyd og Billede Specialisten

Valutata 1 stelle su 5

Falsk markedsførsel

På pricerunner stod der ud for det produkt jeg købte at der var 1 dags levering, meb det blev så 5 til 8 i stedet for.
På Lyd og Billede Specialistens hjemmeside fik jeg oplyst at hvis jeg købte varen inden for et bestemt tidspunkt ville varen blive afsendt samme dag, så jeg skyndte mig at købe varen, den blev så først afsendt 2 dage senere.
Alt i alt har det været en dårlig oplevelse at handle hos lbs, jeg synes de virker utroværdige, og jeg handler der ikke igen.

3 agosto 2025

Kære Chris
Vi beklager forsinkelsen på din bestilling.
Jeg kan se du har bestilt søndag eftermiddag men da ingen var på arbejde blev vi først opmærksomme på at varen var udsolgt fra vores eget lager mandag morgen hvor mine kollegaer straks forsøgte at ringe flere gange til dig samt sendte SMS.
Selvom vi ikke kunne få fat i dag tog min kollega chancen og bestilte straks direkte hos vores leverandør med levering direkte til dig så du trods alt har det senere i ugen.
Du har helt ret i det ikke er hvad vi lover på vores hjemmeside så vi forstår fuldt ud din skuffelse når det bliver flere dage forsinket.
Du får hermed en uforbeholden undskyldning fra mig og mine kollegaer som jeg ved vil gøre alt for at hjælpe hvis du vælger at give os en chance en anden gang.
Kundeservice
Lyd og Billede Specialisten

Kundeservice i verdensklasse

Jeg har af to omgange i år handlet med Anders og jeg har ikke andet end rosende ord at sige om min oplevelse hos Lyd og Billede Specialisten.
Både Christian gennem hjemmesidens chatfunktion og Anders i telefonen er enormt servicemindede.
Der fokuseres på god, professionel og ikke mindst den rigtige form for kundeservice - den hvor der er fokus på kundens behov, frem for bare at slynge buzzwords ud for mersalgs skyld.
Stur, stur fem-tal fra mig!

8 luglio 2025

Fremragende service!

Jeg har aldrig fået så god en service på noget som helst on-line handel og som IT mand laver jeg de fleste indkøb online.
Varen kom efter 2 dage med fragtmand, inkl. en ændringsordre fra samme dag.
Kort og præcis telefonisk opfølgning på alle punkter af handlen, self en af mig overset del-betaling af ændringen.

26 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Professionalisme, kompetente medarbejdere, gode priser og super service

Dejligt med et professionelt firma med kompetente medarbejdere, det er der langt imellem efterhånden.
Jeg fik fantastisk hjælp fra første kontakt af Mogens, som jeg virkelig kunne høre kendte til sine varer. Han var oven i købet super skarp med prisen, og leveringen var lyn-hurtig.
Jeg vil klart tage til lyd og billede specialisten fremover😊

14 giugno 2025

Top god service

Jeg havde købt en højtaler online, men efter et års tid ville den bare ikke mere og den findes desværre ikke længere på markedet, -men de har været så hjælpsomme og top professionelle og fik hjulpet mig igennem valget til et nyt højtalersystem som jeg så fik ombyttet til.
Jeg har virkelig tillid til den butik!
Tusind Tak til Lyd og billede specialisten, og til deres markedschef Søren Rasmussen som var en kæmpe hjælp.

12 giugno 2025

Topkarakter

Jeg havde en længere mailkorrespondance med Ronni, som både var super hjælpsom og hurtig til at svare. Endda på tidspunkter hvor jeg ikke havde forventet det. Dette var utroligt hjælpsomt for mig da jeg kiggede på et produkt som var en del af en cashback kampagne, som var tæt på at udløbe.

Alt i alt en oplevelse til topkarakter. Jeg vil faktisk sige at jeg troede at service på sådan et niveau ikke længere eksisterede.

30 maggio 2025

God oplevelse

God dialog med Mogens som proaktivt ringede til mig omkring leverancen, både inden varen blev afsted og efterfølgende om jeg havde modtaget min ordre.

14 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Altså der har været et rigtigt godt…

Altså der har været et rigtigt godt samspil med service, ikke noget man oplever hos giganterne. Jeg havde bestilt en jbl 500 soundbar, men de havde ikke flere hjemme. Jeg kunne vente på at de fik dem hjem igen, men jeg kunne også give lidt mere og så købe storebroren jbl 800, så den fik jeg til en fair pris. God behandling, Mogens er en god medarbejder. Så fuld tilfredshed herfra

8 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Super kundeservice af Mogens Vittrup!

Super kundeservice af Mogens Vittrup!
Havde forelsket mig i et TV, ringer til Mogens og spørger og en god pris, og han indfrier alle forventninger. Følger op på aftaler og vender hurtigt tilbage. Lyd og Billede Specialisten kan varmt anbefales! +++++

26 marzo 2025

Kære Jacob,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er skønt at høre, at Mogens leverede en service, der levede op til dine forventninger – og måske endda lidt mere. 😊 Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, du nyder dit nye TV!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har købt TV og Sonos og har…

Jeg har købt TV og Sonos og har virkelig fået en meget god service og har fået hjælp hele vejen fra første kontakt og helt frem til levering.
Jeg kan kun anbefale Lyd og Billede Specialisten.
Tak for hjælpen😊

21 marzo 2025

Hej Lars,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, at du får masser af glæde af dit nye TV og Sonos.

Du er altid velkommen hos os igen!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg modtog et defekt tv fra Lyd- og…

Jeg modtog et defekt tv fra Lyd- og Billedspecialisten.

Det er dejlig let at købe i webshoppen, men den spændende situation opstår jo først når der er problemer. Er sælger imødekommende eller afvisende? Bliver det nedprioriteret eller fikset straks?

Jeg købte to tv'er hvor det ene desværre viste sig at være i stykker. Det endte dog som en rigtig positiv oplevelse, hvor sælger straks fik en chauffør forbi med et nyt samt afhente det gamle. Det kunne ikke være gjort bedre. Kunne man give 6 stjerner så fik de det.

Min kontaktperson var endda på ferie, så der var alle forudsætninger for at opgaven blev tabt, men der var nul slinger i valsen. En kollega hos dem fangede selv opgaven og kørte den igennem i kontaktpersonens fravær.

Jeg køber trygt derfra igen og kan kun opfordre andre til det samme.

5 marzo 2025

Hej Tommy,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores service. Vi bestræber os altid på at løse problemer hurtigt og effektivt, så vores kunder får den bedst mulige oplevelse – også når uforudsete situationer opstår.

Det er fantastisk at høre, at vores team leverede den service, du forventede (og mere til!). Vi sætter stor pris på din tillid! :-)

Positivt overrasket

Yderst god kundeoplevelse.
Fremragende kundeservice.
Blev ringet op efter at have bestilt et nyt TV, bare for at følge op på, om det nu var et TV som opfyldte de ønsker/krav jeg havde. Og ikke for at sælge mig en dyrere model.
Jeg kan nærmest beskrive det som at gå ind i ens lokale radio/TV forretning i 80'erne.
Faglig, hjælpsom og venlig.
TAK 😃👍

10 marzo 2025

Hej Brian,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er virkelig glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse hos os. Det betyder meget for os at sikre, at vores kunder får det helt rigtige produkt.

Din sammenligning med den gode gamle radio/TV-forretning fra 80’erne rammer plet – det er præcis den personlige service, vi stræber efter!

Tak fordi du valgte os, og vi håber, du nyder dit nye TV!

Super oplevelse

Super oplevelse. Seriøse og svarer hurtigt.

Fair priser ligeså

Kan klart anbefales

4 marzo 2025

Kære Andreas,

Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling!
De flinke nordjyder sender et stort tak og står altid klar til at hjælpe igen, hvis du får brug for det! 😊

Valutata 5 stelle su 5

Kigger man i nydansk ordbog

Kigger man i nydansk ordbog, og slår ordet SUBLIM Kundeoplevelse op?, Vil der stå Lyd og Billedespecialisten i Frederikshavn!. Det er og har altid været en oplevelse udover det sædvanlige, at handle hos Laust og Co. Denne gang i februar 2025 hvor jeg købte nyt 85" tv. - Hele oplevelsen i butikken med butikschef Casper. På telefonerne, når jeg havde spørgsmål. Til montørerne der kommer, og sætter dit tv op, og ikke kører før alt er testet og spiller. - Èn sand fornøjelse. Jeg kan på det varmeste anbefale butikken

26 febbraio 2025

Kære Morten,
Tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft en sublim kundeoplevelse hos os. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste service – fra første kontakt i butikken til opsætning og test derhjemme. Det glæder os, at du er tilfreds med dit nye 85” TV, og vi sætter stor pris på din anbefaling. Vi håber at se dig igen i fremtiden! 😊

Mange tak for din tillid og de flotte ord.

Valutata 5 stelle su 5

Utroligt god oplevelse hos Lyd &…

Utroligt god oplevelse hos Lyd & Billedespecialisten - en stor tak til Mogens for professionel hjælp hele vejen.
Havde jeg handlet hos en af de store elektronik giganter, var det formentlig ikke endt sådan.
Jeg starter med at bestille en soundbar og dertilhørende subwoofer.
Jeg har nogle problemer med systemet og får ombyttet det hele. Problemerne forsætter desværre.
Jeg taler med Mogens igen og han foreslår jeg prøver et helt andet system/mærke. Det gjorde jeg så og nu spiller det bare!

Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos dem.

28 dicembre 2024

Kære Jeppe,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at Mogens har kunnet hjælpe dig hele vejen igennem. Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at du nu har et system, der spiller perfekt!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang. 😊

Valutata 5 stelle su 5

En rigtig god oplevelse og betjening…

En rigtig god oplevelse og betjening fra Mogens. Samtidig en yderst fornuftig pris. Jeg kommer til at handle hos dem igen😃

23 gennaio 2025

Kære Henrik,
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og vi er stolte af, at Mogens kunne yde en god service. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang – tak for din tillid og de pæne ord! 😊

Mvh. Janevar / Lyd og Billede Specialisten

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk god service og oplevelse…

Fantastisk god service og oplevelse ifbm. handlen af nyt TV. Mogens ringede mig op og hjalp mig med skarp pris på et lækkert TV.
Kan virkelig anbefale de flinke nordjyder. :)

22 gennaio 2025

Kære Lasse,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du havde en god oplevelse med købet af dit nye TV. Mogens bliver helt sikkert glad for rosen, og vi er stolte over at kunne give dig en skarp pris og en god service.

De flinke nordjyder sender et stort tak og står altid klar til at hjælpe igen, hvis du får brug for det. Vi håber, at du bliver rigtig glad for dit nye TV! 😊

Dejlig person Anders

Dejlig person Anders, han hjalp over telefonen hele vejen igennem. Kan varmt anbefales, vi venter i spænding på vores nye TV nu. Flinkt personale.

18 gennaio 2025

Kære Twanty,
Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at Anders kunne hjælpe dig hele vejen igennem og give en god oplevelse. Vi sætter stor pris på din anbefaling og de rosende ord om vores personale. Vi håber, at du bliver superglad for dit nye TV! Hvis der er noget, du har brug for hjælp med, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più