Enormt nöjd och tacksam med den hjälp jag fick av Casandra Christiansen från Lawline. Otroligt kunnig, professionell, lösningsorienterad, engagerad och omtänksamt anpassat, fick jag den bästa och mest... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Lawline lyssnade och formulerade en helt korrekt bild av verkligheten. Tack för att ni översatte min berättelse till kanslisvenska och i och med det hjälpte mig och min fru med adoption av hennes d... Leggi di più
Det är många gånger man har sökt efter svar på juridiska frågor och Lawline har haft de bästa utförliga svaren. När vi själva behövde fördjupande hjälp i en fråga så var Lawline det självklara valet... Leggi di più
Juridiska tjänster
Kungsgatan 8, 11143, Stockholm, Svezia
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Ställt samma fråga vid två tillfällen under en period av ca 16 månader. Trodde att första gången hade blivit missad. Fått bekräftelse bägge gångerna men aldrig något svar.
Visserligen gratisvarianten "i mån av tid" men över ett år? Tack men nej tack.
Omöjligt att komma fram med en fråga.
Att ringa fungerar ej.
Jag har begärt att Lawline skall ringa mig7
Rekommenderar alla att anlita Lawline och framförallt Cassandra C.
Oerhört slipad jurist som får en att känna sig trygg i varje stund av en jobbig process.
Evigt tacksam för hjälpen!
Fick hjälp av Ejah Martinsson med upprättande av två avtal. Kan verkligen rekommendera henne, kund 100%. Snabb handläggning, bra återkoppling, trevlig och kunnig.
Kan varmt rekommendera Ejah Martinsson. Första gången jag var tvungen att ta juridisk hjälp för att få ersättning retroaktivt. Det är tufft att processa mot någon tidigare närstående och Ejah var verkligen ett stöd. Ejah ledde processen med gedigen kunskap, målmedvetenhet men samtidigt humant och med omtanke och omsorg. Resultatet slutade med en mycket gynnsam förlikning för min del och jag är djupt tacksam.
Kommer rekommendera Ejah både i mitt jobb och privat.
Stort tack Ejah och önskar dig en trevlig vår och sommar,
Väldigt nöjd med hjälpen jag fått av Ejah Martinsson inom affärsjuridik. Kanon med snabb återkoppling!
Hade Anton för vårat ärende som gällde svartbygge.
I början fick vi knappt någon information men efter begäran så fick vi mer information. Vart jättenöjd med Anton och utgången. Rekomenderar honom verkligen.
Stort tack Anton för all hjälp
Supernöjd! Väldigt proffsigt och empatiska, snabbt arbetat och väldigt hjälpsamma och flexibla! Rekommenderar varmt!
Sara var otroligt hjälpsam och professionell i vårt ärende. Hon tog sig tid att lyssna, gav tydliga svar och visade stort engagemang genom hela processen. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna. Rekommenderas varmt!
Vår ekonomiska förening håller på med att skriva nya stadgar och fick ett snabbt och korrekt svar.
Svaret vi fick gav upphov till följdfrågor och det nya svaret kom också snabbt och utförligt, vilket har underlättat ordentligt för oss i styrelsen att få till nya stadgar.
Vi fick hjälp av Ejah i vårt ärende och hon var super! Hjälpsam och engagerad. Bara positivt!
Korrekt uppfattad frågeställning av avtalstolkning. Pedagogiskt svar.
Snabbt och korrekt svar som vanligt. Rekommenderas!
Mycket trevligt och proffesionellt bemötande.
Med bra service känsla.
Utför och preciserar över förväntan.
Mycket nöjd.
Mycket trevligt bemötande,kunnig jurist, fick svar på min fråga samt många bra tips om hur jag skulle kunna hantera situationen. Kan varmt rekommandera jurist E.Martinsson.
Fantastisk hjälp av duktiga juriststudenter men också respons från jurist kandidat vid behov vilket var mitt fall. Proffessionella, tydliga och diskreta.
Stort tack till Sara D. och Anton B.! Jag kommer definitivt att anlita er igen så fort jag behöver juridisk rådgivning igen. Jag rekommenderar Lawline starkt.
Mycket dålig! Har stället en fråga via derres plattform Frågor & Svar fick ett mail att dem inte kan svara alla! Ni har jo redan svarade mig på ett mail varför får jag inte svar till min enkelt fråga? Så klart det är speciellt fråga som ingen har stället till dem! Lawline svara bara på enkelt frågorna som alla samma frågorna som ställer alla, sen står om jag vill ha svar på min fråga då ska jag betalar från 1500 kr upp vilken jag vill välja vilken är dålig stil!

Risposta di Lawline
Fick hjälp av Anton Berlin med ett (för oss) komplext ärende med kommunen och upplevde att vi fick tydlig information om vad proceduren brukar vara, bra sätt att bemöta kommunen samt vad som faktiskt gäller enligt lag. Vi upplevde att vi blev hörda, fick tydliga svar på våra frågor och lämnade mötet mer trygga inför vad nästa steg ska vara. Rekommenderas!
Tusen tack Ejah Martinsson som hjälpte mig. Mycket bra bemötande lyssnar och ger svar vad som bör göras. Rekommenderar starkt!

Risposta di Lawline
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.