Scopri cosa dicono le persone
There is an offer in their website BUT when you come to the boutique, the women lady there says that the offer does not longer apply. It has been three weeks and the offer is still in their web... Leggi di più
Jeg har lige været forbi rekord rens idag for at hente mit jakkesæt. Til min overraskelse var det lykkes at få fjernet en gammel plet ved min bukselomme. Jakkesættet har tidligere været til rens an... Leggi di più
Jeg er meget tilfreds med jeres rens og pres af mine arbejdsbukser, de er som nye hver gang de er blevet hentet. Ligeledes har jeg fået renset og strøget en juledug som også "står som ny" - kommer... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
I really like them
I'm a long-time user of this dry-cleaner. After turning up several places and being disapointed with the service and prices this place turned out to be good. I've searched for a good dry cleaner ever since i came to Denmark and after using these guys for over a year I can really recommend them.
Skulle aldrig have anvendt renseriet!
Efter anbefaling fra anerkendt designer afleverede jeg min brudekjole til rens på Lavpris Renseri (den havde været brugt til modeshow, men endnu ikke til mit bryllup). Da jeg efter afhentning kommer hjem med kjolen og vil tjekke den efter, ser jeg til min store frustration, at der er revet en tråd i stoffet bag på kjolen på ca. 30 cm længde. Det ligner, at der har været en skarp genstand i nærheden af kjolen. Sådan så den ikke ud, da jeg afleverede den! Via en telefonisk samtale med ejeren af renseriet står det klart for mig, at han nægter at erkende, at det skulle være sket hos dem. Samtalen med ejeren udvikler sig til at blive mere og mere ubehagelig og der er absolut ingen service at spore. Ikke engang en refusion af prisen på rensningen. Ejeren udtrykker, at han er fuldstændig ligeglad med en evt. dårlig anmeldelse. Han fortæller dog, at han har forsøgt at udbedre skaden på kjolen (den blev afleveret på renseriet igen til eftersyn). Ved afhentning ser jeg da også, at skaden er mindre synlig, omend stadig eksisterende, men da jeg kommer hjem og prøver kjolen på, erfarer jeg, at udbedringen af skaden må været sket via en eller form for presning eller strygning, hvilket har resulteret i, at plisseringen på underdelen af kjolen i den ene side ser noget anderledes ud (mere glat) end i den anden side. Trods forsøget på at udbedre skaden, har det været en forfærdelig oplevelse her 2 uger (!) inden mit bryllup. Kjolen kan anvendes, men knap så pæn efter skade og forsøg på udbedring heraf. Nå ja, så var der i øvrigt også en mand (en ansat muligvis), der gik rundt i renseriet og røg, da jeg afhentede kjolen for 2. gang! Kan på ingen måde anbefale andre at anvende dette renseri.
Ødelægger din jakke og fralægger sig alt ansvar!!!!
Har lige hentet min Canada Goose jakke efter rens for anden gang - det er førte og sidste gang. Jakken den er ødelagt efter den imprægnering de har lavet på den - butikkens chef fralægger sig alt ansvar, og man kan tydelig høre på chefen at det ikke er første gang det sker. Da jeg reklamerede over jakken, var chefen så ubehagelig og han grine af mig - jeg kan ikke se det sjove i at miste en jakke til 4500 kr. men det kunne han åbenbart, derfor valgt jeg at optage hele mit besøg i butikken hvor jeg hentede den i dag. Jakken er ødelagt, den holder ikke længere på varmen og stoffet føles underligt - for slet ikke at tale om hvor slidt den ser ud nu, i forhold til inden den kom til hans butik. Jeg vil klage videre, gør det også i butikken og vil gøre mit bedste for at min samtale med chefen i butikken kommer ud til så mange mennesker som muligt, for at få sende sin jakke til rens her er spild af tid, du kan lige så godt smide den direkte i skraldespanden......
Er pisse ked af det og rystet over den behandling jeg fik i butikken i dag, så jeg kan kun på det varmeste anbefale folk at benytte et andet renseri......
I kan ikke være det bekendt, når man regner med at i passer på jakken når i skriver det på jeres hjemmeside.
Dårligt Renseri!
Da jeg klager over at jeg ikke er blevet informeret om at alle sygninger på jakken bliver slidt efter rensning får jeg afvide at det var mit eget problem og det skulle jeg selv have tænkt over før jeg sendte den til rens men som de skriver på deres hjemmeside ''Vi kan tilbyde dem en professionel og skånsom rensning af deres Canada Goose jakke'' regner jeg ikke med at det ligner den er blevet renset med 1 kilo sand i en tørretumbler dårligt dårligt dårligt kan bestemt ikke anbefales til nogle find et andet renseri!
Ødelagde mit slips
Når man indleverer sit tøj, sætter de - som alle andre - et papirsnummer i tøjet, således de kan adskille de forskellige sæt. Men de havde klipset nummeret fast i mit slips således, at stoffet og sømmen gik fuldstændig i stykker. Ekstrem inkompetent arbejde.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.