Jeg har for nylig færdiggjort Lauras to kurser ’Kvinde kend din cyklus’ og ’Hormoner i balance’, og wow, hvor har jeg bare lært meget om mig selv og kvindekroppen. Jeg har fået den nødvendige v... Leggi di più
Din yoga har hjulpet meg gjennom gode og vanskelige tider.Jeg fikk kontakt med pusten og kroppen min. Jeg ble groundet slik at jeg kunne møte livet mer stødig. De korte øvelsene fikk meg til gjøre lit... Leggi di più
Laura er virkelig dygtig til at viderformidle tungt stof og gøre det let forståligt. Derudover er hun skøn i hendes guidninger på yogaplatformen, meditationer mm. Hun formår at få en til at mærke n... Leggi di più
Laura har sådan en dejlig udstråling, energi og ikke mindst masser af viden og kompetencer, indenfor både yoga og kvinders cyklus. Hun underviser i den blideste og mest energiløftende yoga. Bliv... Leggi di più
Laura Grubb tilbyder medlemsskab af den online yogaplatform Hormonyoga for kvinder, hvor du vil finde hormonyogavideoer, opskrifter, kvindecirkler og sparring med Laura, så du kan bringe hormonerne i balance med naturlige midler.
Askøgade 14, 3.tv., 2100, København, Danimarca
- support@lauragrubb.dk
- www.lauragrubb.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Jeg har taget Lauras kursus cyklus i…
Jeg har taget Lauras kursus cyklus i balance for tre år siden og bruger det jeg lærte der hver eneste dag. At lære at leve mere i balance med min cyklus med et øget kendskab til mine hormoner har været en stor øjenåbner. Lauras kursuser og læringsstil er både inspirerende og helt nede på jorden og praksisnær - noget jeg har kunnet bruge helt konkret i min hverdag. For nylig tog jeg en yoga-workshop med temaet efterår, og det løftede mig ind i efteråret og hjem til mig selv. Så bare en KÆMPE anbefaling om at tage Lauras kurser pg workshops herfra!

Great experience
Laura teaches in a very professional, clear and positive manner, and understandable even for me (new to the Danish language).

Risposta di Laura Grubb
Platform målrettet til kvinders behov
God platform, hvis du savner kvindefællesskab, hvis du vil lære dine hormoner at kende og foretrækker en blid yogaform hjemmefra.

Risposta di Laura Grubb
Lauras forløb "Kvinde kend din cyklus"…
Lauras forløb "Kvinde kend din cyklus" var virkelig en øjenåbner for mig, som har givet mig langt større forståelse for min cyklus og hvordan den påvirker mig på både godt og ondt.
Forløbet var let at gå til, overskueligt og Laura var der til at svare på spørgsmål og give vejledning undervejs.
En stor anbefaling herfra!

Risposta di Laura Grubb
Jeg kan varmt anbefale Laura- der er så…
Jeg kan varmt anbefale Laura- der er så mange gode vejledninger/videoer/kostråd/meditationer og online begivenheder fremført på indlevende og fagligt kompetent måde- så jeg altid kan finde noget spændende at fordybe mig i- tak Laura😊

Risposta di Laura Grubb
Rigtig god yogaunderviser og formidler
Laura har både undervist mig i hatha og yin yoga og hormonyoga workshop i NOR. Yoga undervisningen var simpelthen så skøn og føltes som et stort varm kram. Meget behagelig stemme og god guidance. Til hormonyoga workshoppen forklarede Laura om hormoner, cyklus mm og hun skabte et 'safe space' for deltagerne så vi trygt kunne dele vores oplevelser og spørge nysgerrigt ind til vores cyklus. Jeg kan på det varmeste anbefale Laura :)

Risposta di Laura Grubb
Laura Grubb hjælper mig med at grounde…
Laura Grubb hjælper mig med at grounde og til at skabe selvkærlighed og ro i min hverdag. Jeg har også fået en langt bedre nattesøvn, efter jeg er begyndt at dyrke yoga ud fra hendes videoer. Hun får mine varmeste anbefalinger.

Yoga og meget mere
Jeg har for to år siden deltaget i Lauras kursus 'kvinde kend din cyklus', som har været et utrolig spændende og givende forløb. Jeg har fået en meget bedre forståelse for, hvad der egentlig sker i min krop i de forskellige faser af min cyklus og hvordan jeg kan trives i alle faser.
Efterfølgende har jeg meldt mig ind i Lauras yogaplatform og har ikke fortrudt et sekund :-). Platformen er meget mere end yoga, hvor Laura informerer om kvindes cyklus og hormoner, instruerer yoga og akupressur via videoer, afholder kvindecirkler, tilbyder online life yoga og sætter fokus på forskellige hormonrelaterede emner, som PMS, overgangsalder, fertilitet,... .
Jeg er særlig glad for Lauras anerkendende, rolige, tydelige og positive måde at formidle på. Fokus er altid på at mærke efter hvad man selv har brug for og at tilpasse yogaen til sine egne ønsker og behov. Disse principper har jeg øvet mig på igennem yogaen og overført til mange andre områder af mit liv.

Risposta di Laura Grubb
Cyklusviden som har ændret mit liv!
Laura er vildt dygtig til at formidle omkring kvindens cyklus, og det har bogstaveligt ændret mit liv at deltage på hendes kursus. Den viden Laura sidder inde med, er noget alle kvinder bør vide om sig selv, for at kunne leve i balance med sig selv og sin omverden❤️

Den højeste kvalitet
Laura Grubb er indbegrebet af passion, viden og formidling indenfor kvindeliv i den højeste kvalitet. Jeg ville ønske at Lauras viden var almen viden 🌼

Sådan skal træning være
Sådan skal træning være! Altså som Lauras!
Forleden hørte jeg en af mine veninder tale om hendes nye træning hvor hun blev PISKET igennem et program én gang om ugen. Hun kom ikke af lyst, men mere fordi at nu skulle hun virkelig også i form og så er man jo nødt til at presse sig selv til det yderste - eller hva?
Sådan skal min træning overhovedet ikke være. Min træning skal værne om min krop og sjæl. Den skal være opbyggende og nære både min sjæl og krop og jeg skal have lyst eller måske ligefrem glæde mig til at praktisere den. Og det gør jeg med Lauras træning. Hun guider dig blidt igennem forskellige træningsforløb mens hun fortæller hvad lige netop denne øvelse er god for. Der er masser af ro og mulighed for at tilpasse øvelserne undervejs til dig. Ja du ligefrem opfordres til at mærke efter.
Jeg er altid i godt humør når jeg har lavet Laura træning. Jeg har både trænet online og også prøvet en workshop. Lauras har en fantastisk energi og man kommer styrket ud både mentalt og kropsligt.

Lauras yogaunivers er fantastisk
Lauras yoga univers er noget af det bedste jeg har prøvet.
Hendes videoer er dejlig rolige og uden musik, så man har muligheden for at vælge sin egen. Det kan jeg virkelig godt lide.
Lauras undervisningstilgang er skøn og tempoet er sat, så man nemt kan følge med, uden at tabe pusten. Gode forklaringer og vejledninger til øvelserne gør yogaen effektiv.
Der er et bredt udvalg af videoer, så uanset hvor man er i sin cyklus, energi, tid til rådighed, så er der en session der passer til ens behov.
Jeg har været særlig glad for fertilitetsyogaen og nu gravidyoga. Er sikker på jeg også kommer til, at benytte mig af Lauras yoga i efterfødselstiden.

Risposta di Laura Grubb
En guide i cyklus, kvindeliv og hormonelle udfordringer
Laura omfavner kvinder med hormonelle udfordringer på fineste vis.
Undervisningen er velfunderet. 5-S systemet er let forståeligt og et brugbart redskab.
Laura er eminent til at implementere hormonel forståelse og TCM i yogaundervisning så det smelter sammen til en helhed.

Laura er super dygtig!
Jeg har deltaget i flere online kurser hos Laura. Laura er dygtig og altid klar på at svare på spørgsmål.
Jeg er vild med hendes rolige tempo, opfordringer til at man skal følge dét ens egen krop kan og vil dén dag og ikke mindst Lauras åbenhed om egen proces.
Jeg giver hermed Laura Grubb de varmeste anbefalinger!

Anbefaler på det varmeste Laura
Anbefaler på det varmeste Laura, har fået så meget godt ud af hormonyogaen og Laura er en top dygtig og behagelig underviser 😊

Varm anbefaling
Laura er dygtig, engageret, nærværende og empatisk. Hendes praksis tager både afsæt i praktiske værktøjer og teoretisk viden. Jeg har deltaget i kurset: “hormoner i balance” og har ikke på noget tidspunkt fortrudt, at jeg har lagt pengene der.

Risposta di Laura Grubb
Laura er en fantastisk god yoga lærer
Laura er en fantastisk god yoga lærer. Forklarer og viser tydeligt øvelserne. Behagelig stemme. Stort og varieret udvalg af yoga videoer både i tid og sværhedsgrad.
Kan kun anbefale hende🙏🧘♀️

Risposta di Laura Grubb
Laura er en dygtig og varm underviser
Laura er en dygtig og varm underviser. Yogaprogrammerne har udviklet min praksis i nye retninger, og jeg jeg har lært meget om mig selv og kvindekroppen i det hele taget.