Kom til tiden. Vi bor i en kolonihave og det kan være svært at finde rundt. Ingen problemer der. Rigtig god service. Denne VVS mand tørrede gulvet af inden nyt WC blev installeret. Fungerer upåklagel... Leggi di più
Havde utæt blandingsbatteri som skulle skiftes. ringede kl. 9.30, fik en sms med mulighederne et kvarter senere. Valgte den ene mulighed og 1 time senere var batteriet udskiftet. Fra min første opr... Leggi di più
Sidste år var håndklædevarmeren utæt. Ringede til firmaet og sagde, det måske var en pakning, som skulle skiftes. Reparatøren, som kom flere timer forsinket fortalte, at der ingen pakning va... Leggi di più
Jeg har fået nyt armatur i badet, men det første larmede. Det endte ud i flere besøg og skriv med producenten . Lars der ejer firmaet købte et nyt armatur, i en ellers ferie periode, så jeg ikke skull... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
VVS-firma i Brabrand > 25 års erfaring med alle former for VVS-arbejde. Vi tilbyder høj kvalitet og professionel rådgivning til både private og erhverv.
Silkeborgvej 595A, 8220, Brabrand, Danimarca
- www.larslykkegaard-vvs.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Urimelige materialepriser
Jeg skulle have udskiftet brugsvandpumpe og et stykke tæret rør for et par uger siden. Jeg havde på forhånd gjort Lars Lykkegaard bekendt med, at jeg selv kunne købe pumpen hos VVS-eksperten for ca. 3.250 kr., og at jeg forventede en fornuftig pris. Da jeg fik fakturaen havde Lykkegaard beregnet sig mere end 8.000 kr. for pumpen. Han havde endvidere beregnet sig mere end 600 kr. for 1 meter mepla 26 mm rør. For det samme beløb kunne jeg hos selv den dyreste netbutik have fået 5 meter mepla rør. Jeg protesterede, hvilket resulterede i at Lykkegaard ville slå et par tusinde af. Det ville jeg ikke finde mig i, og det endte med at Lykkegaard stillede sig tilfreds med et samlet beløb på 8.031 kr. Det har jeg valgt at betale selv om det også er mindst 1.500 kr. over, hvad der er rimeligt. Jeg må opfordre fremtidige kunder til at være meget opmærksom på Lykkegaards materialepriser. Han beregner sig en mestergris på 150 - 500 % på materialer. Arbejdet er godt og timetallet ok.