Land & fritid (DLG Service A/S) Recensioni 3213

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Mødte personalet på Messen i Herning og de var meget imødekommende og vidende omkring produkterne Jeg har meldt mig ind i klubben og køber nu foder, både til mine hunde og katte

Jeg får altid varerne leveret som bestilt, og skulle der være fejl i leveringen er kundeservice nemt at nå frem til og de har forståelse for problemet.. leveringen er rimelig hurtig, nærmest dag ti... Leggi di più

Igen, super tilfreds. Vi bestiller altid flere 12 kg hundefoder ad gangen og får det leveret. Det bliver altid sat foran døren, på en lille palle. Rigtig godt pakket. Har aldrig oplevet at maden... Leggi di più

1. Negozio di mangimi
  2. Produttore di mangimi
  3. Negozio di articoli per la caccia

Land & Fritid leverer kvalitet og professionel rådgivning til alle med hus, have, kæledyr samt hobbylandbrug. Vi fører et fuldt program af kvalitetsprodukter fra flere professionelle leverandører. Land & Fritid er en landsdækkende butikskæde med 41 butikker. Vi fører en lang række produkter inden for foder, gødning, hegnsartikler og udstyr til hest og rytter samt kæledyr, biobrændsel, forsikringer, alarmer og meget mere – og vi gør alt for, at det skal være nemt, sikkert og trygt at være kunde. Land & Fritid er en butikskæde under DLG Service A/S – en del af DLG koncernen.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Misinformation.

Helt generelt var det en okay og alm oplevelse.
Men havde i lang tid luret på at få købt "Helosan" på 1 kg.
Fremfor de normale tuber på 300g. Da den store beholder var med skurelåg og derfor letter at komme til og fra.

Der hvor min oplevelse blive en smule dårlig.
Faktisk bare mest små skuffende er at hjemmesiden viser at med "medlemskab" kan man opnå rabat på mange forskellige produkter. Faktisk var der kun tale om 5 kr på netop mit køb. Så ikke noget der gør en super rig.

Men tænker hvorfor ikke udnytte det, når det nu er muligt. Og hvem ved, måske jeg køber igen når den er tom. Men fik at vide i butikken at der ikke var rabat at hente. Hvilket ville være okay hvis der blot stod det ikke gælder i fysisk butik eller på anden vis advarsel.

Er mest irriteret over at de ikke overholder deres egne reklamer, og nu kommer så det mest trælse ved det.
ved og blive medlemmer skal man jo acceptere en masse pjat med tilsendt reklamere. Og for at melde sig ud, skal man sende en e-mail på den gammeldages måde. Ikke noget med at at fra melde sig via email.
Naturligvis kan du framelde dig selve nyhedsmail.
Men sammentykke til medlemskab er jo en separat ting.

Igen, alt i alt fint nok købs oplevelse, men godt nok træls af butikker og deres reklamere for medlemskaber. Som sjældent fører noget med sig.
Men som nu kræver jeg skal manuelt framelde mig.
Og hvor mange andre som mig, glemmer at få det gjort.

Og fair nok, går nok lidt for meget op i det her.
Men ville blot have luft for hvor træls det endelig er.

9 maggio 2026

Jeg har været i Land og Fritid i…

Jeg har været i Land og Fritid i Thisted. Dejlig butik. Super søde personale og et godt udvalg.
Jeg har også bestilt fugle foder fra Land og Fritid til mine fugle i haven, det gik godt med at bestille og modtage og fuglene elsker det, en rigtig go blanding med en masse forskellig afskallede frø og kerner og tørret frugt. Det sviner ikke fordi det er afskallet og det indeholder alt hvad fuglene har brug for bortset fra tørret melorme. Men dem sælger de også i Land og Fritid hvis det er.
Så alt i alt de bedste anmeldelser her fra 🥳⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24 maggio 2026

Det er godt nok

Det er godt nok. Jeg fik en god oplevelse. Nemt at finde ud af.

6 maggio 2026

Kære Bjarne
Tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, du har haft en god oplevelse ved at handle hos os :-)

Kære Kelvin

Mvh. Land & Fritid

Der er aldrig alt hvad man skal bruge i…

Der er aldrig alt hvad man skal bruge i webshoppen. Webshoppen er lavet til private der ikke har mange dyr. Før kunne man bestille varer i sin lokale DLG og hente eller få leveret ALT hvad man skulle bruge via tlf eller mail som privat også. Det kan man ikke længere og det er besværligt som privat

12 maggio 2026

Kære Sussie
Tak for din anmeldelse. Vi forstår godt din frustration, og vi beklager, at vi ikke længere kan yde den samme service som vi kunne engang.

Hurtig ekspedition.

Hurtig levering til døren

3 maggio 2026

Kære Per

Mvh. Land & Fritid

Vil ikke bytte fejlleveret foder selv…

Vil ikke bytte fejlleveret foder selv om det var dagen efter leveringen og stadig stod på palle med plastic rundt om -

18 maggio 2026

Risposta di Land & fritid (DLG Service A/S)

Tak for din anmeldelse. Vi har skrevet til dig for at få uddybet din anmeldelse, men du har ikke vendt tilbage. Vi beklager meget, men vi kan desværre ikke tage foder retur, da vi derved ikke længere kan sikre de regler der er omkring fødevaresikkerheden.

Alt for lang leveringstid

Alt for lang leveringstid, som ikke oplyses før eller efter et køb.

11 maggio 2026

Kære Inger
Tak for din anmeldelse. Vi beklager mange gange den lange leveringstid og den dårlige kommunikation omkring din ordre.