Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Det er rart at komme ind i en forretning, hvor at ekpedienten virkelig hjælper en med at finde det rette tøj. Ekspedienten viste mig en masse forskelligt tøj, og det var fantastisk hun kunne gætte m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

⭐️Suveræn oplevelse!!⭐️ Serviceminded, kompetent og hjælpsom er det der beskriver personalet i LaGazelle i Lyngby Storcenter! 🙏🏼 To vældig tålmodige og smilende medarbejdere hjalp min mor... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Min lidt usikre 19-årige grandkusine var i butikken for at købe en ny festkjole, men butikken havde ingen kjoler der passede, og ekspedienten udtrykte at min grandkusines figur var årsagen bl.a. havde... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Alle jer

Alle jer, der ikke kender til jeres rettigheder ift. denne butik vil jeg gerne oplyse om at hvis en vare går i stykker flere steder og viser tegn på dårlig syning etc - så kan man, selvom den koster under 1100 kr som er forbrugerrådets minimumsgrænse gå til center for klage løsning - de kan vurdere at sende klagen videre til forbrugerrådet selvom prisen er under de 1100 kr, hvilket jeg på det stærkeste vil anbefale.

Jeg står pt selv med en ubrugelig jakke hvor bæltestroppen er knækket og syet ekstrem dårligt til at begynde med. Jakken er købt til en bestemt lejlighed og jeg har kun prøvet den på hjemme, i butikken var en af prøvejakkernes strop endda også knækket så det tyder bare på en ekstremt dårlig kvalitet, og jeg accepterer ikke en skrædder og 14 dages ventetid.
Kan jakken ikke byttes til en ny - eller returneres ryger sagen direkte videre til CFK.

Opdatering d 12/12

Reklamation gik næsten som forventet. Jeg blev tilbudt en jakke i en anden farve hvilket jeg ikke var interesseret i, ellers kunne de sende den til reparation.

De stakkels unge piger der skal stå og agere ud fra deres chefers kvaksalveri. Det sørgeligt at være vidne til. Den unge pige rystede og jeg måtte ikke engang tage korrespondancen med hendes chef. Pigen kunne ringe hende op, men der var der.
Jeg har nu indgivet klagen til nævnenes hus og så kører sagen nok stille og roligt derfra.

Så hold jer langt væk fra la gazelle i rødovre. Brug de andre butikker som overholder købeloven.
Jeg har vedhæftet alle screenshots her fra og sendt nævnenes hus samt rødovre centrum. Det dårlig reklame for centeret at have butikker liggende som tydeligt skider højt og helligt på lovgivningen...

Opdatering d 3/1
De har ikke reageret indenfor tidsfristen og næste skridt er formentlig at den går videre til forbrugerklagenævnet.

Seriøst hold jer langt væk. Shein har bedre kvalitet end de har!

10 dicembre 2025

Super god oplevelse i Lagazelle

Super god oplevelse i Lagazelle, fik den bedste service og vejledning til køb af en kvalitets dunjakke fra Rock n Blue, og så fandt jeg nytårs outfittet, den smukkeste glimmerkjole! Man bliver altid mødt at smil og suveræn service. Ikke sidste gang jeg handler i Lagazelle!

15 novembre 2025

Hvem er producenten bag?

Jeg købte en super flot skjorte med en masse små sten hos Lagazelle. Efter blot én vask, hvor vaskanvisningerne var blevet fulgt, var min vaskemaskine fyldt med de små sten som dryssede af i lind strøm. Jeg tænkte at der måtte være en fejl i produktionen, og jeg tog derfor til butikken for at lave en reklamation.
Her gjorde manden i butikken mig opmærksom på at der ikke var reklamation ved tab af sten, heller ikke selvom det var en temmelig stor mængde sten der var faldet af. Dette var jeg uforstående overfor grundet mængden af sten men, jeg respekterede det og bedte derfor om hjælp til at finde producenten bag, da det ikke var noget mærke i tøjet og da jeg gerne ville kontakte dem og klage direkte til dem, da jeg var overbevist om der måtte være en fejl i produktionen. Manden sagde at han ikke vidste hvem producenten var og at det var en indkøber det handlede tøjet ind fra Paris. Da jeg bedte om oplysningerne på indkøberen sagde han, at det vidste han heller ikke. Jeg spurgte om han ikke synes det var mærkelig at der ikke var nogle der vidste hvor tøjet kom fra, hvorefter han valgte at gå væk fra mig og ind i baglokalet. Da jeg valgte at blive stående, kom han tilbage og begyndte at lægge tøj på plads. Jeg gjorde ham endnu engang opmærksom på at jeg synes det var meget mærkeligt at der ikke var nogle der vidste hvor tøjet kom fra, hvor han blot trak på skuldrene. Jeg valgte derfor at gå, da han tydeligvis ikke ønskede at oplyse hvor tøjet egentlig kom fra. Jeg sidder nu med en bange anelse om at producenten er knap så meget fra Paris og Milano, men mere Kina og Indien.

29 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Det bliver minus stjerne herfra det var…

Det bliver minus stjerne herfra det var første og sidste gang jeg kommer i den forretning i Rødovre centrum modbydelig mandsperson gramser løs på en når man skal prøve en jakke samt manglede der en knap på hætten så mandagen efter måtte jeg ind med den igen men bytte den ville man ikke nej nej den skulle til leverandøren for at få syet en knap på så skulle lige vente 14dage på at få min nye jakke som jeg ikke har haft brugt endnu.... Så man følger bestemt ikke købeloven som man skal.....
Men de søde piger fandt en knap til mig og så gik jeg ned til en skrædderen og fik syet min knap på sætter ALDRIG mine ben i den forretning igen om så jeg ville få penge for det

1 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Jeg har nu i 3 måneder prøvet at komme…

Jeg har nu i 3 måneder prøvet at komme i kontakt med forretningen
De svarer ikke på mails og de vil heller ikke hjælpe mig når jeg kommer til deres butik eller rodebutik.
Jeg købte en jakke der efter 3 gange brug fik op i syningen flere steder samt kraven kan ikke blive ren.
Men jeg fik en grimt svar af en gammel sur mand(ejeren) hold da op jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg har en jakke til 1000kr som de ikke vil hjælpe mig med
Forbrugerklagenævnet har fået besked og de har ham under observation. For det han må er ikke lovligt ifølge købeloven men den er de ligeglade med derude
Hold jer for guds skyld væk langt langt væk..
De har ikke forstand på det de står og laver..
Jeg har en jakke til 1000kr som er lige til at smide ud..

18 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Elendig kundeservice og respektløs…

Elendig kundeservice og respektløs behandling!!!

Jeg havde en yderst dårlig oplevelse i La gazelle i Rødovre Centrum, som har gjort, at jeg aldrig nogensinde vil sætte mine ben der igen.

Jeg kom for at returnere en kjole til 700 kr., som min mor havde købt til mig som gave. Kjolen var ikke noget for mig, og da prismærket stadig sad på, og jeg var inden for de 14 dages returret, forventede jeg, at der ikke ville være noget problem.

Men nej! De to gamle pensionist medarbejder, der stod i butikken, havde en ubehagelig og respektløs tone fra starten. De hævdede, at kjolen var blevet brugt, selvom jeg blot havde prøvet den på derhjemme – og min mor også havde prøvet den på i butikken. De begyndte at *sniffe* til kjolen foran andre kunder, som om de var dommere i et mærkværdigt duftcirkus, og påstod, at den "duftede af parfume" og derfor ikke kunne sælges igen.

Jeg gjorde opmærksom på, at det er en butik for kvinder – det er vel ikke unormalt, at tøj i sådan en butik kan dufte en smule? Der var ingen pletter eller tegn på brug, og jeg kunne ikke forstå, hvordan de kunne nægte returneringen.

Deres opførsel var nedværdigende og respektløs. De talte til mig i en hård tone, foran andre kunder, hvilket var enormt pinligt og ubehageligt. Hele oplevelsen føltes som en magtdemonstration, hvor de bare ville finde en undskyldning for ikke at tage varen retur.

Jeg vil på det kraftigste fraråde nogen at handle der. Kundeservice eksisterer tydeligvis ikke, og deres behandling af kunder er langt under det niveau, man bør forvente. Jeg håber virkelig, at denne butik indser, at sådan en adfærd er uacceptabel, for det er sidste gang, jeg nogensinde sætter mine ben der.

5 gennaio 2025

Hold jer væk

Hold jer væk. Virkelig dårlig service. Havde købt et par støvler som jeg efter 4 timer opdager er gået i stykker i sålen og hælen, efter indendørs job( kontor job) . Kommer og viser dem men de vil ikke tage i mod dem, som reklamation, de antyder jeg lyver om brugen af dem, selv om man tydeligt kan se de ikke er brugt, andet ene de 4 timer. De har en virkelig dårlig attitude, sagde jeg var skuffet da jeg forventede bedere efter at have handlet der i mange år. Men de er kun venlige, når de kan sælge noget. Det var meget tydeligt at de godt hvis det var dårligt kvalitet det var for hun vil ikke vise mig sin støvle som hun sagde var god og havde på.

28 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Utrolig dårlig service og opførsel af…

Utrolig dårlig service og opførsel af personalet. Var med min datter der ville købe et par støvler. Efter at have prøvet dem og hun ville have dem kom vi til kassen og pludselig var de dobbelt så dyre som de var skiltet med. Personalet var fuldstændig ligeglade og talte nedladende til min datter. Vi endte med at gå igen uden støvler. Hele deres attitude er en meget dårlig oplevelse.

10 gennaio 2024
Valutata 2 stelle su 5

Hej La gazelle

Hej La gazelle. Blot en dårlig oplevelse hos jer. Den 24 september var vi hos jer og min kone fandt er par støvletter til kr. 499. Mens jeg ventede på den søde sælger for at finde et par frem fra baglokalet og jeg ventede ved kassen, stod en mand bag kassen og nævnte at det var et par pæne , støvletter, helt fint. Bemærkningen derefter undre mig meget, da han nævnte “ så længe det varede “. Jeg spurgte hvad han mente ? Han svarede “ Ja, efter en gang mudder er de vel ikke så flotte “ Øhh nej, men det kommer de nok heller ikke til, var mit svar. Vi kommer ofte i jeres forretning og handler, men fremover går vi forbi når vi ser manden.
En ellers tilfreds kunde.
Gitte og Flemming Nielsen.

24 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Fuckikg syg racist White ass kvinde…

Fuckikg syg racist White ass kvinde står og siger til mig og mine kusiner at hun åbenbart ved at vi ikke skal købe noget så bad os om ikke at røre ved nogle af kjolerne.😂jeg spurgte hende om der er et problem? Hun siger at kjolerne er dyre og det ihvertfald åbenbart ikke er noget vi skal købe som om hun ved det?😂pls det en grown ass kvinde der snakker til børn der er 14-17 år gammel og jeg snakkede endda med respekt til hende men hun snakker grimt til min kusine da hun helt simpelt bare spurgt om hvorfor vi ik må røre ved kjolerne så sagde hun “hør her unge dame du ved udemærket godt hvorfor så lad os ikke lege den her leg”. 2 sek efter da min mor kom så holdte hun op med at opføre sig som en btch og virkede helt normal.😂senere hen kaldte hun på vagterne efter vi kom op og skændes med hende og fortalte os at vi har 2 min til at forlade hendes butik ellers ville vagterne gøre det for os. Jeg kan godt se nu hvorfor alle giver hende dårlige anmeldelser og kalder hende for en racist hun er tydeligvis ik egnet til at være ejeren af en butik der er mere værd end hende😂

28 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

super venligt og hjælpsomt personale…

super venligt og hjælpsomt personale inde i butikken i Rødovre Centrum. var derinde lørdag i påsken og så et godt tilbud på en Rock and blue jakke som jeg dog ikke købte. jeg bor i silkeborg og fortrød da jeg kom hjem efter påske så jeg ringede derind og de hjalp mig til at bestille den online selvom prisen var en anden på deres hjemmeside. den ankom 2dage efter jeg havde talt med dem i tlf. super sødt og hjælpsomt. jeg vil helt sikket besøge jer i butikken igen når jeg kommer til sjælland og jeg vil helt sikkert også hoppe forbi jeres hjemmeside. tusind tak for den venlige ig hjælpsomme betjening.

6 aprile 2024

Kæmpe ros herfra.

Kæmpe ros herfra.
Fik repareret en lynlås, der var gået i baglås på bare 3 dage.
Super god og smilende betjening fra en kvindelig ekspedient.
PS. Jeg er vendt fra at være utilfreds til meget tilfreds kunde.
Tror der er kommet nyt personale og måske chef? Anyway .. de skal have kæmpe ros.
Især når man både ser og læser alle de kritiske anmeldelser, der ofte skyldes uvidenhed.

11 gennaio 2024
Valutata 2 stelle su 5

Dårlig service og begrænset kvalitet

Efter et år og en måned, taber jeg den ene af to lynlåse i min jakke. Jeg ringer til LaGazelle og prøver at forhøre mig om garanti for at finde ud ad om det er turen værd at tage der ud. Jeg forklare hvad der er sket og inden jeg når at stille mit spørgsmål om garanti, afbryder sdamen i telefonen og siger meget flabet "Det er svært at vurdere om jakken kan laves over en telefon, der er du altså nødtil at komme her ned".
Vi snakker videre og jeg bliver endnu engang afbrudt, hvor jeg så gør damen opmærksom på at hun bliver ved med at afbryde mig. Vi snakker kort videre indtil jeg for tredje og sidste gang siger at hun skal holde op med at afbryde mig og til allersidste ender med at ligge på fordi hun bare snakker videre.
Taget i betragtning at jeg har givet 3000 kr. For en jakke og service som ikke engang holder halvandet år, kan jeg ikke anbefale at handle hos "en professionel" som butikken omtaler sig selv.

12 dicembre 2023

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più