Labbouw Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Wat een topbedrijf is LAB Bouw Kozijnen! Niet alleen is ons kunststof kozijn strak en vakkundig geplaatst en zijn de zijwangen onderhoudsvrij gemaakt, de heren Rudy en Nick hebben ook nog eens ons rol... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Mooie kozijnen, en voordeur. Echter bij afspraak kwam er een ander bedrijf uit een andere plaats, deze jongens waren heel erg jong en ondanks ze het ‘prima’ deden toch enkele foutjes. Vind het slor... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een zeer goede ervaring van het gesprek aan huis, tot het inmeten en de plaatsing zelf. Ik heb veel offertes aangevraagd en gesprekken gehad en Labbouw had zeker de beste prijs/qualiteit verhouding.... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

In de zomer van 2025 boeidelen laten vervangen. In maart kwam mijn afdekplaat van de goot naar beneden. Mijn eerste gedachte was stormschade. Tot dat ik een dakdekker liet kijken. Deze meneer kwam t... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

spijt van onze order bij dit bedrijf

spijt van onze order bij dit bedrijf, in offerte dingen afgesproken die niet geleverd worden, omdat men opeens zegt dat deze dingen niet door hen uitgevoerd worden.... maar ze stonden toch echt in de offerte en order, wel betaald en vervolgens horen we niks meer.
Op mails, kwam er in het begin nog wel een belofte van terugbellen, maar dat gebeurt vervolgens niet. De kunststof kozijnen en ramen die wel geleverd zijn, zijn op zich prima, maar de rest van de betaalde order is niet nagekomen. En communicatie is er niet.
Dus ook hun garantie voor wat wel geleverd is, twijfel ik zeer.

14 febbraio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Spijt van onze aankoop bij dit bedrijf

Spijt van onze aankoop bij dit bedrijf. Alle afspraken niet nagekomen, na het betalen van de factuur werd er niks meer gedaan aan de opleverpunten. Na een halfjaar een nieuwe voordeur moeten bestellen bij een andere partij, omdat deze verkeerd geplaatst is en daardoor niet meer dicht kon en niet meer in het slot viel. Eigenaar langs gekomen om dit op te lossen, maar heeft het helaas erger gemaakt. Scharnieren knelde enorm en hing de deur nog schever waardoor deze niet meer op slot gedraaid kon worden en waaide de deur 's nachts open. Uiteindelijk latten voor de deur in de muur moeten schroeven om deze dicht te houden. Schroeven die uitsteken waardoor sommige ramen na een paar maanden niet meer open konden. Eigenaar gaf aan dat wij de ramen niet zo vaak open en dicht moeten doen. Grote naden tussen glaslatten in de hoeken, volgens de eigenaar moesten deze latten nog gaan 'werken'. Helaas 6 maanden op horren moeten wachten terwijl op de factuur stond dat deze 2 weken na plaatsen kozijnen geleverd zouden worden. Horren werden bij de voordeur gezet, wij moesten dit verder zelf regelen.
Kozijnen bovenin niet afgewerkt waardoor er water en wind naar binnen kwam als het waaide. Voordeur ook nog verkeerd ingemeten, waardoor de deur strak over de betonvloer heen schuift en dus geen ruimte meer is om de vloer af te werken.
Alle punten proberen te bespreken, maar na 1 jaar nog steeds geen oplossing. Eigenaar geeft aan zijn handen hier van af te trekken.

7 dicembre 2021

Zeer onprofessioneel bedrijf

Zeer onprofessioneel bedrijf. Volgens hun verkoper kon ons hele raam incl. kozijn vervangen worden. Toen De eigenaar van het bedrijf met de inmeter kwam kijken kon het kozijn toch niet vervangen worden. Volgens de eigenaar was dat geen probleem. Als we een bedrijf konden vinden die het kozijn kon vervangen zou onze koopovereenkomst kosteloos worden geannuleerd. Echter kregen we toch een rekening van € 290,- voor gemaakte kosten. Hebben de factuur op 13/4 om 19:26 uur per mail ontvangen met het verzoek de factuur voor 14/4 te betalen. En daar moesten we blij mee zijn want normaal gesproken bedragen de annuleringskosten minimaal 30% van het aankoopbedrag. Ik raad iedereen aan om hun voorwaarden goed te lezen. Als wij dat gedaan hadden, hadden we zeker niet getekend. I.P.

20 luglio 2021
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più