Klantvriendelijkheid staat bij ons op nr 1. Lijkt echter steeds zeldzamer te worden. Reden om positieve ervaringen te benadrukken. Bij Lab 21 uitmuntend geholpen door Mevr. Tulay. Het was een aangenam... Leggi di più
Wij zijn heel blij met onze PVC vloer van Lab 21. In de showroom zijn we vriendelijk ontvangen en hebben we een goed advies gehad. Verder werd rekening gehouden met onze planning van de verbouwing die... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su LAB21 - Breda
Scritti dall'azienda
LAB21 staat voor Life At Best.
We zien onze klanten als familie, dus krijgt elke klant de beste vloer voor de beste prijs en met de beste service, dat is LAB21. Bezoek een van onze17 mega showrooms
Deskundig advies:
Wij werken continu aan professionalisering via de LAB21 academie. Het personeel volgt een trainingstraject van 4 weken tot verkoopadviseur. In deze training wordt niet alleen gefocust op de vloeren zelf, maar ook op al het bijbehorende materiaal, de ondervloeren, het egaliseren en de processen daaromheen. Er zijn verschillende toetsmomenten waar de adviseurs voor moeten slagen voordat ze in de winkel aan de slag gaan. Elke 6 tot 12 maanden krijgt iedere adviseur ook nog een opfriscursus. Zo kun je rekenen op actueel, deskundig advies. onze PVC vloeren
Goede prijs-kwaliteitverhouding:
Wij zijn een vakspecialist met bouwmarktprijzen. LAB21 koopt altijd rechtstreeks -en op grote schaal- in bij de bron. Hierdoor maken wij de waardenketen korter en simpeler en daarmee de prijzen voor onze klanten interessanter. Anders dan een bouwmarkt zijn wij een specialist in vloeren. De kennis van onze inkoper (tevens directeur) in de supply chain is van een ander niveau dan dat van een jonge inkoper bij een internationale bouwmarktketen die maar twee jaar in die positie blijft vanwege zijn carrièreontwikkeling. Door korte lijnen houden we dus de kwaliteit hoog en de prijzen laag. onze Houten vloeren
De hoogste technische expertise:
Lab21 beschikt hoogstwaarschijnlijk over de hoogste technische expertise binnen ons vakgebied in Nederland. Dit hebben we te danken aan de intensiteit waarmee we ons werk verrichten en de enorme hoeveelheid ervaring die we hebben opgebouwd, alsook aan ons team van deskundigen met jarenlange ervaring op hun vakgebied. We installeren wekelijks honderden vloeren onder uiteenlopende omstandigheden. Zo hebben we ervaring met het leggen van vloeren in diverse situaties, zoals in een honderd jaar oud huis met houten balken als ondergrond, vloerverwarming ingefreesd met het nieuwste droogbouwsysteem, een magnesiet ondergrond aan een Amsterdamse gracht, een aangebouwde serre zonder bewapening in het beton, en zelfs op een woonboot. onze Laminaat vloeren Helaas bestaat er geen standaard keurmerk voor vloerleggers in Nederland, wat resulteert in enorme variatie in kwaliteit van legger tot legger. Bovendien leren vloerleggers van hun fouten bij hun klanten, maar door de beperkte hoeveelheid projecten waar ze aan werken, is hun leercurve vaak traag. Deze fouten kunnen rampzalige gevolgen hebben voor hun klanten.
Bij Lab21 hebben we echter al ervaring en kennis opgebouwd uit de meer dan 100.000 vloeren die we hebben gelegd. Hierdoor hanteren we een Lab21-standaard die aanzienlijk hoger ligt dan die van de gemiddelde vloerbedrijven in de markt. onze Klik PVC vloeren Bij elk project evalueert ons technische team zorgvuldig de mogelijke oplossingen. Voor elke denkbare woonsituatie bieden we een passende vloeroplossing, variërend van licht ingrijpend tot meer complex. Ons team van technici beoordeelt dagelijks elke legopdracht en werkt nauw samen met de klant om de beste oplossing voor hun specifieke situatie te vinden. onze Visgraat PVC vloeren
"Bij LAB21 is uw opdracht in goede en betrouwbare handen, kom eens langs, we leren je graag beter kennen."
In de laatste 5 jaar is LAB21 met 15 showrooms het snelst groeiende bedrijf in de woonbranche, en is daarmee een belangrijke speler binnen de vloerenmarkt van Nederland geworden. Inmiddels heeft LAB21 meer dan 90.000 klanten aan een mooie vloer geholpen en werken er dagelijks meer dan 150 leg specialisten aan opdrachten van LAB21. Dit zijn experts binnen hun vakgebied, en hebben ruime ervaring met de vloeren die door LAB21 worden aangeboden. Over het algemeen werken we lang samen met deze leggers en weten we wat we aan elkaar hebben. PVC vloeren Houten vloeren Laminaat vloeren Klik PVC vloeren Visgraat PVC vloeren vloerverwarming traprenovatie legservice
Ettensebaan 17A1, 4812 XA, Breda, Breda West, Paesi Bassi
- 085 48 33 275

De grootste vloerenwinkel van Nederland.
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk, service gericht. meedenkend en oplossingen aangeven.
Vriendelijk en behulpzaam.
Er werd goed geluisterd naar mijn…
Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en direct gekeken naar wat mogelijk was.
Vriendelijk contact!

Objectief en deskundig advies
Ik werd objectief geadviseerd over de verschillende mogelijkheden en hun voor- en nadelen. De communicatie met de adviseur voorafgaand aan het gesprek verliep ook vlekkeloos.

Geweldige service
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Rogier bij LAB21. Hij nam echt de tijd om ons te helpen met het uitzoeken van de juiste pvc vloer en dacht goed met ons mee. Dankzij zijn inzet kon de vloer ook nog eens super snel geleverd worden, wat voor ons erg fijn was.
Rogier is vriendelijk, behulpzaam en communiceert duidelijk en snel. De hele ervaring voelde persoonlijk en professioneel. We zijn ontzettend blij met zowel de service als het eindresultaat. Zeker een aanrader!
Rogier in Breda heeft mij goed geholpen…
Rogier in Breda heeft mij goed geholpen bij het kiezen van een vloer. Bepaalde zaken waar ik zelf niet aan had gedacht, kwam hij mee aan en adviseerde hierin prima. Echt een vakman.
Een tevreden klant erbij. Groetjes,
Boudewijn
Goed advies met aandacht voor de wensen van de klant!
We kregen goed advies en de vloeren spraken ons aan. Binnen een half uur hadden we een deal! Mooie prijs kwaliteit verhouding.
Duidelijke informatie en goed…
Duidelijke informatie en goed personeel. Onze eerste keuze was helaas niet meer leverbaar, maar we hebben een andere keuze gemaakt en zijn daarbij prima geholpen.
Wij hebben onlangs laminaat besteld bij…
Wij hebben onlangs laminaat besteld bij Rogier en zijn ontzettend tevreden over de hele ervaring. Vanaf het eerste contact werden we vriendelijk en deskundig geholpen. Rogier denkt echt met je mee en neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen, wat het kiezen een stuk makkelijker maakt.
Kortom: een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooie vloer én goed advies!
Krijgen 10 dagen voor levering te horen…
Krijgen 10 dagen voor levering te horen dat de vloer niet te leveren is en dat we hals over kop een nieuwe vloer moeten uitzoeken en de vloerenlegger s zijn ook waardeloos vloeren op de ene plaats geen ruimte om te werken en op de andere plaats blijft een naad zitten als de plint er op zit op een plaats zit de planken niet in elkaar om de paal van de trap is niets afgewerkt

Risposta di LAB21 - Breda
Prettig gesprek en goed advies
De adviseur van LAB21 in Breda nam uitgebreid de tijd om mij te woord te staan. Prettig gesprek en eerlijk advies.
Houdt zich niet aan de gemaakte…
Houdt zich niet aan de gemaakte afspraak in de winkelbij verkoop, order is later door een andere verkoper geprobeerd te wijzigen en moest daar zelf voor bellen om op te volgen aangezien ik - tegen de belofte in -niet werd teruggebeld.
Zouden waarschijnlijk nog meer verrassingen kunnen verwachten dus we gaan op zoek naar iets betrouwbaarders.

Deskundig en betrokken advies bij LAB21
Rico (verkoopadviseur LAB 21 Breda) is een prettige, betrokken en deskundige verkoopadviseur die alle tijd neemt om het aankoopproces te doorlopen. Mede hierdoor heb ik een vloer gekocht die volledig in lijn is met mijn wensen en budget.
Snel en goed geholpen
Snel en goed geholpen, mooi alternatief op onze oorspronkelijke vraag geboden.
Tevreden klant
Vanaf het eerste moment ben ik in de winkel ontzettend goed geholpen. Er werd echt met mij meegedacht bij het kiezen van plinten en andere details. Ook de levering en het leggen van het laminaat verliepen soepel en professioneel. Het eindresultaat prachtig!! en de vloer ligt perfect in!
Ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen.
Nieuwe vloer
Zojuist een mooie pvc vloer gekocht met de vriendelijke en deskundige hulp van Wix.
Een aanrader om eens binnen te stappen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.