Jeg har nu været hele vejen rundt i vitaminerne, fra ønske om graviditet, til alle trimester -og efterfødsel perioden. Jeg er yderst tilfreds med produktet og ligeledes indpakningen af dem. Der... Leggi di più
Har taget La Roar igennem fem år og er så glad for alle de produkter, som jeg har prøvet! Og så er deres kundeservice altid upåklageligt 😊 Tine og hendes hold er så søde og hjælpsomme.
La Roar er et dansk brand med fokus på fertilitet, graviditet og kvindesundhed. Vi udvikler kosttilskud og deler viden til kvinder før, under og efter graviditet med ambitionen om at gøre fertilitet mere overskuelig og enkel i hverdagen. La Roar FertilityCare™ er sammensat af nøje udvalgte vitaminer og mineraler, der tager udgangspunkt i kvindekroppens behov i de forskellige faser af fertilitet og graviditet. Alle vores produkter er samlet i en praktisk dagsdosis, så det er nemt at bruge – også i en travl hverdag. Alle vores kosttilskud er udviklet i overensstemmelse med gældende EU-lovgivning og produceret med høje krav til kvalitet, dokumentation og gennemsigtighed. Vi prioriterer ærlig og saglig kommunikation, så vores kunder ved, hvad de får, og hvorfor. La Roar er mere end produkter. Vi arbejder aktivt med formidling om fertilitet, cyklus og graviditet, fordi vi ved, at mange kvinder savner viden og overblik i en vigtig fase af livet. Vores tilgang er faglig og respektfuld, og vi anerkender, at fertilitet er individuelt. For os er det vigtigt, at kunder føler sig trygge og godt mødt. Vi lægger vægt på tydelig kommunikation, hurtig levering og tilgængelig kundeservice – og vi lytter, når vores kunder deler deres oplevelser. Den feedback, vi modtager, bruger vi til løbende at forbedre både vores produkter og den samlede oplevelse hos La Roar. Tak for din tid og anmeldelse. Kærlige hilsner Tine & Team La Roar
Nørre Allé 41, 2200 , København N, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Og så er deres kundeservice altid upåklageligt 😊
Tine og hendes hold er så søde og hjælpsomme.

Risposta di La Roar
Virkelig et lækkert produkt, og smart med dosis pakket vitaminer som gør det nemt. Lækkert pakket ind. Syntes det er rart at vide at produkterne er rene og sourcet korrekt, og selvom det er lidt dyrere produkter, så giver jeg glædeligt prisen nu for at give mig selv og mit kommende barn den bedst mulige start.
De har bøvlet med teknikken og hjemmesiden, men jeg fik super god service ved direkte kontakt med ejeren Tine. 5 ud af 5 på den kundeservice. Skrev via Instagram. (De får 4 stjerner pga lidt bøvl med teknikken, men produkter får de 5 🌟)

Risposta di La Roar
Jeg har brugt La Roars kosttilskud i et stykke tid nu, og jeg er faktisk ret imponeret. Det føles som et produkt, der er lavet med omtanke, og jeg kan mærke en reel forskel i min hverdag. Jeg elsker især, at ingredienserne er bæredygtig og baseret på forskning. Alt i alt en virkelig god oplevelse.

Risposta di La Roar
mega gode kosttilskud. Kan mærke jeg har meget mere overskud og energi i hverdagen siden jeg begyndte at bruge dem!
god kundeservce!!

Risposta di La Roar
Der er lidt med kommunikation, heri svar tiden på e-mail (dette er før der var tekniske udfordringer). Jeg håber at i allerede er i proces, om forbedringer af dette.
Tak 🤍

Risposta di La Roar
Fine kosttilskud, men vanvittig irriterende at man ikke kan komme i kontakt med jer omkring opsigelse af abonnement. Mails kommer retur og hjemmesiden virker ikke. Det virker suspekt.

Risposta di La Roar
Jeg har været utrolig glad for de forskellige produkter fra La Roar under fertilitetsbehandling, tab, graviditet, fødsels og moderskab. Tusinde tak for fantastisk kærlig og personlig rådgivning og support.

Risposta di La Roar
Det var ikke helt ligetil at finde ud af, hvordan jeg skulle bestille kosttilskuddet til Portugal, men med La Roars kundeserviceteam blev det en ren VIP-oplevelse. Hurtige og utroligt hjælpsomme svar. I en tid hvor AI-support har taget over, er det ren luksus.

Risposta di La Roar
Jeg vil gerne slå et slag for dette vidunderprodukt. Ved min første ægudtagning estimerede de 20 æg skulle ud, hvor der kom14 ud. Efter to ægoplægninger, hvor mit hgc var mindre end 0 måtte jeg have taget æg ud igen. Her estimerede de igen at der ville komme 20 ud, og her fik jeg 40 æg ud efter 6 måneders brug af La Roar. Jeg har for nyligt lagt 3. Æg op og her havde jeg hgc over 100 og to dage senere 150. Jeg fik godt nok menstruation efter, men var meget glad for at mit hgc overhovedet kunne stige. Og jeg var også meget syg da jeg fik lagt æg op, hvilket nok ogsåkan have betydning for ikke fuldbyrdet graviditet. Jeg har været meget frustreret over den lange to årige proces, men jeg er så glad for at jeg prøvede det her produkt, for endelig kan der mærkes en forskel, efter lang tids frustration og opgivenhed over processen ❤️

Risposta di La Roar
Det virker! Fantastiske vitaminer.
Jeg har meget uregelmæssig cyklus, hvilket gør det lidt svært at blive gravid. Jeg er nu gravid med mit andet barn - i begge graviditeter er jeg blevet gravid efter 1 måned på Fertillity Care 🤩❤️ Denne gang prøvede jeg først nogle måneder uden - men jeg følte ikke, at min krop var i balance, så jeg bestilte vitaminer fra La Roar og vupti - jeg var gravid i første cyklus efter!

Risposta di La Roar
Jeg elsker mine vitaminer fra La Roar - de nemme doseringer gør det let som en leg at få fyldt depoterne op med alt det, min ammekrop har brug for 🤱🏼🍼 Hver aften tager jeg MaternityCare med en nærende aftensnack, som er et skønt ritual, jeg nyder. Kvaliteten er i top, og deres kundeservice er så hjertevarm og personlig! Der er ingen tvivl om, at de ligger kærlighed og sjæl i alt, hvad de gør hos La Roar - kæmpe anbefaling herfra! 💛

Risposta di La Roar
Jeg er kæmpe fan af "Hormonal Care" pakken, som har forbedret min livskvalitet. Jeg havde dog brug for at opsige abonnementet for en periode, men får ikke klikket på det rigtige link. Da jeg ringer, og gør opmærksom på problemet, er kundeservice yderst lydhør, og påtager sig alt ansvar, refunderer min sending og sender straks en bekræftelse på ophørt abonnement. Det er kundeservice på den gode måde, hvor jeg lægger røret på med et smil på læben. Alene det, at jeg kan ringe og straks kommer i kontakt med et menneske, der vil hjælpe mig, er de fire stjerner værd. Den femte, er fordi jeg får mere, end jeg forventer.

Risposta di La Roar
Tine og teamet er nogle af de mest seriøse og principfaste omkring kvaliteten af kosttilskud. Kvaliteten af kilderne og deres fokus på biotilgængelighed var en øjenåbner for mig, som aldrig har gået op i kosttilskud. Ikke alle tilskud giver nødvendigvis kroppen noget godt, har jeg opdaget. Og i praksis kan jeg tydeligt mærke forskel i energi, hud og hår, om jeg tager min daglige dosis eller ej. De små portionspakkede dagsdoser er så nemme at tage uden at skulle tænke på sammensætning eller om den ene pille modvirker den andens effekt. Jeg har fået to La-Roar babyer og haft en barsel uden ammeantenner. Kæmpe anbefaling.

Risposta di La Roar
Fandt ud af at min sædkvalitet var stærkt nedsat (ikke muligt at få børn naturligt) til trods for hverken at ryge, drikke eller være overvægtig. Prøvede FertilityMan i ca. 5 måneder, hvorefter min sædkvalitet (antal) blev fordoblet. Vi har nu en sund og rask søn på 6 måneder.
Tak for et super godt produkt!
Produkterne i sig selv er gode, men kundeservice halter gevaldigt. Jeg opsagde mit abonnement for måneder siden og bliver stadigvæk opkrævet penge.
De sender fortsat pakker, som jeg ikke henter, og de hæver stadigvæk penge fra min konto.
De har ikke svaret på mine mails siden oktober.
Jeg vil råde enhver at gå udenom den her virksomhed.

Risposta di La Roar
Jeg er så glad for produkterne, det er dejlig nemt og overskueligt når der er doseret til hele måneden og det kører på abonnement, så det kommer hver måned. Og at man kan få kosttilskud til før, under og efter graviditeten.
Jeg ved ikke om det er kosttilskuddet der gør det, men jeg har haft energi og overskud under det meste af min graviditet og nu efter fødslen. Det skal siges at før jeg startede på kosttilskuddet, har jeg i mange år haft tendens til at være træt og overskudsforladt. Jeg har energi nu også med en del afbrudt søvn om natten.
Man får også virkelig god service, hver gang man kontakter dem. Så tak for et godt produkt. Alle pengene værd!
Jeg har mega optur over dette produkt og dets kvaliteter.
Det har hjulpet mig, og så er det tilmed nemt at tage med på farten i den smarte indpakning af daglig dosis.
Virkelig fin rådgivning man får inden start og god service.
Kæmpe anbefaling herfra.

Risposta di La Roar
Efter to hårde år med at blive gravide og to graviditetstab startede jeg på La Roar vitaminerne, i håb om at få kroppen i balance igen og måske når kroppen var klar en vellykket graviditet. Jeg nåede at tage vitaminerne knap en måned, og mærkede ret hurtigt en forbedring i min krop og energi, hvorfor jeg er sikker på at vitaminerne havde en medvirkende årsag til at jeg efter den første måned til vores store overraskelse var gravid igen. Jeg fortsatte med vitaminerne og følte mig hele vejen igennem graviditeten tryg ved at jeg var dækket ind med høj kvalitets tilskud. Vi har nu netop fået en velskabt dreng. ❤️
Vitaminerne og den fine vejledning føltes som en støtte, tryghed og håb hele vejen igennem. Eneste lille minus var at jeg led meget af kvalme igennem graviditeten, hvilket gjorde det lidt hårdt at få de lidt store piller ned. Men jeg vil helt sikkert anbefale vitaminerne - tager dem stadig. 🌟

Risposta di La Roar
Fantastisk sammensætning af vitaminer både op til og under graviditet. Virkelig fin rådgivning og service, mulighed for at rykke fra en type viraminer til en anden ift. stadier i graviditeten. ❤️
Efter vi havde forsøgt at blive gravide i 5 mdr. uden held, besluttede jeg at give FertilityCare et forsøg. Vi har en forvejen en dreng, som er lavet i første forsøg, hvorfor vi pludselig blev en smule bekymret over, at det ikke bare skete lige så hurtigt her 2. gang.
Jeg havde forinden læst en del på lektien ift. kosttilskud i forbindelse med ønsket graviditet og gennem diverse podcast blev jeg introduceret for La Roar.
Allerede efter 1. måned mærkede jeg en forbedring i form af mindre PMS, ingen hovedpine eller menstruationssmerter hverken optil eller under menstruation. Måneden efter aftog mine smerter ved ægløsning og jeg var langt mindre humørsyg, samt mine blødninger blev markant mindre.
På min 4. pakke af FertilityCare blev jeg gravid og jeg er nu 4+3.
Jeg føler mig overbevist om, at vitaminerne har været med til at booste og forbedre min fertilitet og jeg er tryg ved tanken om, at min gravide krop får alle de rigtige vitaminer i en ordentligt og letoptagelig kvalitet.
Jeg har i den grad tænkt mig at skifte til PregnancyCare, når jeg rammer 2. Trimester.
Stor anbefaling herfra!