Jeg er skuffet over, at Kviktrafik afviste ansvar i sagen. Kviktrafik.dk prøver ihærdigt at få denne anmeldelse fjernet,de vil ikke tage ansvar! Der ligger andre anmeldelser på jer andre steder
Jeg kan virkelig anbefale Claus “Kviktrafik” som kørelærer til MC-kort! Jeg blev henvist af en ven, og det har bestemt været en god beslutning. Undervisningen er både præcis og tydelig, og Claus formå... Leggi di più
En, i livet sen erhvervelse af motorcykel kørekort blev en rigtigt god oplevelse hos Kviktrafik. Claus bragte os med et godt program, masser af humor og ironi gennem de 6 uger, så det føltes som en v... Leggi di più
Super køreskole, der viste stor fleksibilitet og på fornemmeste vis hjalp til med at få kørekortet i hus for tre unge, der var så uheldige, at deres oprindelige køreskole gik konkurs. Virkelig venlig... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Kvik Trafik i Silkeborg! Køreskole med kørekort til bil, motorcykel og generhvervelse. Klar til teoriprøve på under en måned!!!
Christian 8.s Vej 58, 8600, Silkeborg
- 6161 7010
- mail@kviktrafik.dk
- www.kviktrafik.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Køreskole i topklasse
Mega god køreskole! Fik den anbefalet af nogle venner, og kan kun anbefale den videre! Rigtig fleksible i forhold til køretimer. Havde Kristian som kørelærer, og det var en fornøjelse! Han er utrolig lærende, og fletter samtidig smil ind i undervisningen. Kan varmt anbefales! Tak for denne gang KvikTrafik :)

Risposta di Kviktrafik.dk
Højt humør og kvalitets undervisning
Kæmpe fornøjelse med Kristian som kørelærer. En super kompetent og nede på jorden underviser, der mødte mig hvor jég var i livet. Det gav ro og overskud til god indlæring. Hyggelig, sjov og tryg atmosfære ved hver køretime. En sand fornøjelse. 🥳

Kæmpe anbefaling!
Jeg bestod min køreprøve igår, og det er kun takket være min dygtige kørelærer Kristian! Generelt har jeg kun gode og positive ting at sige om Kviktrafik som køreskole. Hele forløbet har været en succes, både med teorien og kørelektionerne. Der var bare altid styr på det hele. Enormt glad for valget af køreskole, men endnu mere glad for min kørelærer. Kristian kan kun anbefales!
Mvh Victoria (17 år)

Risposta di Kviktrafik.dk
Kviktrafik får mine varmeste anbefalinger
Kviktrafik får mine varmeste anbefalinger. Kristian forstår at lære fra sig, både i teoritimerne og i bilen, og jeg har følt mig meget tryg bag rattet med Kristian som kørelærer. Både til teori og i bilen var der plads til humor, og det tog helt sikkert toppen af nervøsiteten for mig. Kviktrafik er en god og effektiv køreskole, som bare kan deres kram. De får helt sikkert en anbefaling herfra :)

Var ikke parat som 18-Årig - Gennemførte som 22-Årig
Jeg har som 18-Årig gav det med at få kørekort et forsøg, men desværre var jeg ikke klar på daværende tidspunkt.. Nu efter jeg er flyttet til Silkeborg, har jeg fået en chance til og er virkelig blevet mødt med den læring jeg havde behov for, for nu at kunne kalde mig “Køreklar”❤️ Specielt tak til årets Kørelære Christian for nogle fantastiske timer og for at være en kæmpe chef i mine mange spørgsmål og forvirring! Tak for at holde dit hoved koldt, når jeg ikke kunne 🥺🥰

Kæmpe Anbefaling
Kæmpe tak til Kristian! Suveræn undervisning samt køretimer! Han formår at være ung med de unge og giver konstruktiv kritik på en rigtig god måde hvor der er alvor i samtidig med han altid formår at få listet noget humor ind sammen med et smil på læben. Takker for en god oplevelse og vil kun give mine varmeste anbefalinger til Kristian! Tak for tiden:)

Risposta di Kviktrafik.dk
Virkelig positiv og behagelig oplevelse…
Virkelig positiv og behagelig oplevelse at tage MC kørekort hos Kvik Trafik. Claus gør det nærværende og humoristisk på hans egen måde og sørger derforuden for at der er god ro og opmærksomhed til alle i prøve situationen.
Anbefales herfra.

Risposta di Kviktrafik.dk
Jeg tog mit MC kørekort ved Kviktrafik.
Jeg tog mit MC kørekort ved Kviktrafik.
Det kan bestemt anbefales.
MVH. Lars Knudsen

Helt fantastisk køreskole
Helt fantastisk køreskole. Hurtig og effektiv teori som var overstået på en måned, herlige ture på MC og Claus formår at banke alt det praktiske kørsel ind på rekort tid.
Kan kun varmt anbefale at tage kørekort hos Kvik trafik.

Risposta di Kviktrafik.dk
Kunne ikke have været bedre!
Jeg er super glad for mit forløb hos kviktrafik. Det er uden tvivl en køreskole der tager sig tid til den enkelte og tager hånd om sine elever! Tusind tak for et godt forløb!

Risposta di Kviktrafik.dk
Fedeste sted at tage kørekort!
De varmeste anbefalinger herfra! Kvik trafik er et fedt sted at tage kørekort! sjove og lærerige teoritimer, tid til spørgsmål og så man er i de absolut tryggeste hænder når man kommer på vejen! 👍🏻

Mine varmeste anbefalinger
Mine varmeste anbefalinger! 😊
Takket være Claus’ og Bodils tålmodige (!) og professionelle tilgang (og en ekstra køretime eller to 😉) fik jeg mit kørekort i første forsøg. Hvem havde regnet med det? Tusinde tak for al jeres hjælp og forståelse. Det har været en fornøjelse.

Super godt forløb
Super godt forløb! Meget fleksible til egne ønsker om kørsel !

SUPER KØRESKOLE
Fantastisk køreskole, sjov kørerlærer. (Claus) super service. Jeg kan anbefale kviktrafik til hver en tid… mange tak for en rigtig go oplevelse… mine bedste anbefalinger herfra 😁🙌

Brilliant køreskole
Brilliant køreskole, med gode kørelærere og nem mulighed for førstehjælp!
Alt fungerede perfekt, både miljøet på skolen, ligeså vel som i bilen!
Alt er super professionelt og du bliver godt klædt på til både Teori- og køreprøve
Kan helt klart foreslå Kviktrafik!

Risposta di Kviktrafik.dk
Super fedt sted at komme
Super fedt sted at komme, yderst kompetent undervisning.
Kan varmt anbefales.

Risposta di Kviktrafik.dk
Dejlig oplevelse, plads til det hele
Kørelærer-Claus er en enormt lattermild og tålmodig gut, der tager det med et smil, hvis man skulle begå fejl i trafikken (såfremt man ikke kører som en blind). Han bevarer både roen og troen på, at man nok skal klare diverse prøver, selv hvis det ikke lykkes første gang. Claus har stået med den ene fod i graven for at hjælpe mig til at forstå og bestå min teori, og tusind tak for det. Kan varmt anbefale ham og KvikTrafik, og selvom vi forhåbentligt ikke skal ses i en skolevogn igen, vil jeg savne den permanent gode stemning og støtte.
Lover at vinke til dig,
-Kristine

Risposta di Kviktrafik.dk
Hvis det var muligt at give mere end 5…
Hvis det var muligt at give mere end 5 stjerner så ville jeg 100% gøre det! :-D
Jeg vil til enhver tid anbefale Claus til alle der skal tage kørekort! Teori lektionerne gik hurtigt, da Claus formåede at kombinere teorien, men en god portion god humor og sjov! :-D
Jeg har hele vejen igennem følt at Claus altid har stået klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. Dagen hvor jeg skulle til teoriprøve sendte jeg et par spørgsmål på en sms, efter 5 minutter ringede Claus mig op så vi fik en snak om mine spørgsmål og jeg kunne gå til teoriprøve med ro i maven! :-D
Alt i alt et super godt, sjovt, lærerigt og ikke mindst hurtigt forløb! :-D