Hei! Maleriet jeg kjøpe henger nå på min vegg og lyser opp en ellers så grå vegg. Har fått mye skryt for det, vi alle synes det var nydelige farver og festlig motiv. Forsendelsen gikk fint, holdt... Leggi di più

Bildene var ikke av samme kvalitet som det vi så på nettsiden og bestilte. Begge maleriene var mye dårligere finish på enn det som var utstilt på nettsiden. Var grovere malt, mer slurvete og så i... Leggi di più
Min bestilling og leveransen gikk som smurt. 👍 Derimot ser jeg at det kommer opp tilbud på Facebook som ikke lar seg bestille med samme pristilbud når man blir omdirigert til hjemmesiden. (Gjelder... Leggi di più
Flott bilde , veldig fornøyd….❤️ MEN hvorfor ikke erstatte koppen på bordet med et lekkert champagneglass. Det hadde gjort susen og salget deretter, er jeg sikker på. Disse vakre damene fortjener vir... Leggi di più
Hos Kunstlageret kjøper du unike malerier online med motiv innen både abstrakt kunst og figurativ kunst. Våre kunstverk er framfor alt håndmalte malerier i ulike tekniker som eksempelvis oljemalinger, akrylmalinger og akvareller i moderne og fargesterk design. Vi ønsker at det skal være enkelt å kjøpe kunst og malerier på nett, derfor leveres våre akryl – og oljemalinger ferdig oppspent på treramme, klare til å henges på veggen. Hos oss får du muligheten til å kjøpe malerier til priser som tradisjonelle gallerier ikke kommer i nærheten av. Gjør som tusentalls av fornøyde kunder, kjøp unik kunst til dine vegger – Just Art by Artist.
Vibes gate 22, 0356, Oslo, Norvegia
- 2396 5871
- kundeservice@kunstlageret.com
- www.kunstlageret.com
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Bildene var ikke av samme kvalitet som…
Bildene var ikke av samme kvalitet som det vi så på nettsiden og bestilte.
Begge maleriene var mye dårligere finish på enn det som var utstilt på nettsiden. Var grovere malt, mer slurvete og så ikke så profesjonelt ut som de vi bestilte.
Om det var mulig å legge inn bilde i anmeldelsen, ville jeg gjort det for å vise hvor stor forskjell det er på kvaliteten av bildene. Bilde på nettsiden ser helt fantastisk ut, mens bilde vi fikk tilsendt så ut som noe jeg selv kunne ha kopiert (og jeg kan ikke male).

Risposta di Kunstlageret
Fine bilder og levering kom trygt fram
Fine bilder og levering kom trygt fram. Bestilte bold opphengskroker men de fulgte ikke med. Tenker å bestille fremtidige bilder et annet sted.

Fin måte å kjøpe kunst
Bedre enn forventet
Enkelt å bestille, forsendelsen kom raskt. Veldig fornøyd med bildet🤩
Levert produkt svarte til forventningen
Bildet ble malt på bestilling og levert problemfritt som avtalt. Kjempeflott bilde
Jeg har ikke mottatt bestillingen eller…
Jeg har ikke mottatt bestillingen eller noe info om varen jeg bestilte for 14 dager siden

Risposta di Kunstlageret
Maleriet var som jeg håpet
Maleriet kom raskt, var godt pakket inn, og var like fint som jeg håpet. Det tar seg veldig godt ut i stuen :)
Bilde var ganske forskjellig fra…
Bilde var ganske forskjellig fra annonsert bilde. Forventet forskjell siden det skulle males på nytt, men dette ser veldig annerledes ut. Gir heldigvis litt samme vibe da

Risposta di Kunstlageret
Ventet 6 uger på Billede stadig ikke…
Ventet 6 uger på Billede stadig ikke kommet frem elendig kunde service hold jer fra dem