Valutata 5 stelle su 5

Vill säga stort tack till Kulturrejser Europa för en underbar vecka på Madeira! Resmålet gör ju sitt, med ljuvligt väder och fantastiska vyer, men det ska ändå till ett bra arrangemang – och det var i... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ett fullmatat program, bra organisation och en utmärkt guide. Hon var mycket kunnig, trevlig och hade stor lokalkännedom. (Vi fick t.o.m. biljetter till en operafestival som ursprungligen inte var en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Att hitta sin resa inte alltid lätt, man får lite annat på ”köpet” men att den blir skräddarsydd, det blev det genom Kulturresor. Komplettera med utflykt perfekt. Reseledarens kompetens var över förv... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jag har redan svarat på den tidigare enketen! Alla utflykter med levada vandringarna och vackra utsikterna! Ett bra hotell med ett utmärkt läge vid havet! Guiden gjorde sitt bästa och är kunni... Leggi di più

1. Fornitore di escursioni culturali
  2. Compagnia di crociere
  3. Agenzia di escursioni turistiche
  4. Agenzia per escursioni
  5. Tour operator
  6. Agenzia viaggi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi på Kulturresor Europa erbjuder flera spännande resmål med kulturella upplevelser. Våra nyckelord är: ✓ Svensktalande reseledare ✓ Trygghet ✓ Expertis

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

4,7

Tutte le recensioni

25 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Verona - wow !! Fint upplägg.

Imponerad över upplägget och hur smidig resan var. Härlig första middag.
Mycket bra guidning. Lagom med program. Hotellet väldigt bra och nära.

4 agosto 2023
Non scritta su invito

Hej CU,
Vi tackar dig för ditt omdöme och ditt förtroende. Det gläder oss att du hade en positiv reseupplevelse med oss i Verona.

Vi ser framemot att se dig på en av våra resor i framtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Lära känna ett nytt resmål.

Bra sätt att på kort tid lära känna ett nytt resmål. Underlättar eventuella återresa på egen hand. Mycket kunnig och hjälpsam reseguide.

13 novembre 2023

Hej P-O,

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme.

Madeira

Vädret och det trevliga resesällskapet gjorde att vi ger resan 3 stjärnor.

12 novembre 2023

Hej Claes,
Tack så mycket för att du delade din feedback med oss. Vi är glada att höra att du uppskattade det trevliga resesällskapet och det fina vädret under din resa. Dina åsikter är värdefulla för oss och hjälper oss att fortsätta förbättra våra tjänster.

Vi noterar din bedömning på 3 stjärnor och är angelägna om att förstå hur vi kan göra din nästa resa ännu bättre. Om du har några specifika kommentarer eller förslag för förbättring, skulle vi gärna höra dem på mail eller telefonen.

Tack igen för att du valde att resa med oss, och vi hoppas få möjlighet att välkomna dig igen för en ännu bättre upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Trevligt koncept ”Det goda livet”

Trevligt koncept ”Det goda livet”, väljer vad av aktivitetsutbudet som du vill delta i, värdar istället för reseledare. Passade mig och min man bra!

9 novembre 2023

Hej Eva,
Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om din resa med oss på Trustpilot. Det gläder oss verkligen att höra att du var nöjd med din upplevelse.
Vi hoppas att se er igen på Det Goda Livet eller en av våra andra resor.

Utöka antal utflykter till 2/vecka

Utöka antal utflykter till 2/vecka. Hotellet bra, men felplacerat, för nära flygplatsen.
Guiden skötte utflykterna hyfsat, men i övrigt totalt ointresserad av gruppen.
Gemensam första kväll och avslutningskväll är ett måste på denna typ av resor. Ordnade vi själva.
Kamratskapet upplevdes mycket positivt.

30 ottobre 2023

Hej Annika,

Tack för att du delade din resa med oss och tog dig tid att ge feedback. Det betyder mycket för oss att höra direkt från våra gäster, och vi är tacksamma för att du delar din upplevelse med oss.

Vi vill bara berätta att vi har lyssnat på ditt omdöme och agerar för att göra förbättringar. Vi har redan beslutat att byta hotell inför vårens resor för att se till att våra gäster får en ännu bättre upplevelse. Dessutom kommer vi att gå igenom och förbättra vårt program för att bättre möta våra gästers förväntningar och behov.
Vi hoppas innerligt att du ger oss en ny chans i framtiden och att vi då kan överträffa dina förväntningar.

Valutata 5 stelle su 5

Bra reseledare och trevliga…

Bra reseledare och trevliga medresenärer bra anordnat, enkelt att åka med er.

27 ottobre 2023

Hej Bo,

En fantastik reseledare.

En fantastik reseledare med så mycket kunskap gjorde resan till ett minne för livet.

14 ottobre 2023

Hej Tomas,
Vi tackar dig för ditt omdöme och ditt förtroende. Det gläder oss att du hade en positiv reseupplevelse med oss och uppskattade din reseledare.

Magiska Madeira

Bra utflyktsprogram med trevlig och kunnig reseguide

21 ottobre 2023

Hej Christer,

Professionella i allt

Alltid mycket kunniga och proffsiga reseledare. Trevliga utflykter. Bra hotell. Lagom många deltagare: Max 30 personer.

7 ottobre 2023

Hej Solveig,

Utmärkt guide

Utmärkt guide
Bra hotell centralt
Strand med service i närheten
Båtbrygga nära

14 ottobre 2023

Hej Margaretha,
Vi tackar dig för ditt omdöme och ditt förtroende. Det gläder oss att du hade en positiv reseupplevelse med oss.

Vi ser framemot att se dig på en av våra resor i framtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Välplanerad resa med en fantastisk…

Välplanerad resa med en fantastisk reseledare som gjorde vår resa till Toscana till en fantastisk resa!

17 ottobre 2023

Hej Anita,
Vi tackar dig för ditt omdöme och ditt förtroende. Det gläder oss att du hade en positiv upplevelse med oss i Toscana.

Aktivt, spännande och lärorikt

Ett smidigt och trevligt upplägg där jag fick ut det bästa av resan. Som ensamresenär var det trevligt med sällskapet från gruppen och den kunniga och hjälpsamma guiden lotsade oss proffsigt till genvägarna till sevärdheterna och det som gav det lilla extra.

16 ottobre 2023

Hej Ulrika,

Det gläder oss att höra att du hade en trevlig resa och att du även uppskattade vår reseledare. Vi ser fram emot att välkomna dig på någon av våra kommande resor.

Amalfikusten

Intressant och bra program
Trevlig och kunnig reseledare

16 ottobre 2023

Hej Undvall,
Vi tackar dig för ditt omdöme och ditt förtroende. Det gläder oss att du hade en positiv upplevelse med oss på Amalfikusten.

Kunniga och personliga guider

Kunniga och personliga guider som gör att man får uppleva det där lilla extra. Alltid bra arrangemang.

12 ottobre 2023

Hej Carola,

Valutata 5 stelle su 5

Mycket trevlig resa till Gudomliga Garda.

Bra upplagd resa med många trevliga utflykter varvat med fridag. Lotta mycket trevlig, serviceinriktad och kunnig guide. Boende mitt i Garda och nära till allt. Bra hotell med bra service. Resan rekommenderas verkligen.

3 ottobre 2023

Hej Barbro,

Det gläder oss att höra att du hade en trevlig resa till Gardasjön och att du även uppskattade vår reseledare. Vi ser fram emot att välkomna dig på någon av våra kommande resor.

Valutata 5 stelle su 5

Välordnad resa från början till slut.

Välordnad resa från början till slut.
Superduktig guide som höll ihop gruppen på ett fantastiskt sätt.

9 ottobre 2023

Hej Birgit,

Det gläder oss att höra att du hade en trevlig reseupplevelse och vi ser fram emot att välkomna dig på någon av våra resor i framtiden.

Valutata 4 stelle su 5

Bra mix mellan utflykter och egen ledig…

Bra mix mellan utflykter och egen ledig tid.
Kunnig guide och svensk. Lätt att förstå.

9 ottobre 2023

Hej Margarita,

Det gläder oss att höra att du hade en trevlig reseupplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig på någon av våra kommande resor.

Rekommenderas!

Jag var en vecka på resan ”Vidunderliga Amalfi” och är mer än nöjd: Fint hotell, mycket välarrangerade och intressanta utflykter med väldigt kunnig, positiv och tillmötesgående svensk reseledare. Utmärkt svensk lokalguide i Pompeji.

7 ottobre 2023
Non scritta su invito

Hej Anne-Christine,

Hej Torbjörn,

Vi uppmärksammar och beklagar att ni inte var helt nöjda med er upplevelse, vilket har resulterat i 3 stjärnor. För att få en bättre förståelse för era synpunkter och hur vi kan förbättra oss, skulle vi uppskatta om ni kunde ringa oss på telefonnummer 040-6688777. Det ger oss möjlighet att lyssna mer ingående på era tankar och försäkra oss om att vi uppfyller era förväntningar i framtiden. Tack för att ni tar er tid att kommunicera med oss. Vi ser fram emot att höra från er.
Med vänliga hälsningar/Ida

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più