Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde den bedste oplevelse med K.S Auto og deres salgsansvarlige Kristian! Kristian holdte hånden over os fra vi var ude og se bilen til køb af den. Desuden var de meget behjælpelige med eventuel... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jeg skulle købe min første bil, og blev mødt med enormt god service og venlighed hos K.S. Auto. Der var tid til at tale om bilerne, stille spørgsmål og alting blev besvaret med professionalisme og... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️5 Stjerner til Kristian V. Hos K. S Auto bliver man mødt af smilende og hjælpsomme personale, som giver sig god tid til lytte og forklare. Man føler sig virkelig tryg og man bliver godt... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Kæmpe ros og stor anbefaling til K.S Auto herfra. Købte min første bil hos K.S Auto, og det kan kun siges at være et godt valg. Fantastisk service og imødekommende medarbejdere med styr på ti... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto
  2. Mercato delle auto
  3. Officina di autoriparazioni
  4. Negozio di accessori per auto
  5. Rivenditore di veicoli a motore
  6. Rivenditore di auto usate

Scritti dall'azienda

Vi ved, at køb af bil kan være en stor beslutning, derfor lægger vi stor vægt på at skabe en tryg og gennemsigtig købsoplevelse for dig. Hos K.S Auto er vores salgsafdeling, værksted og klargøring under et tag, så vi kan levere den bedste service og support fra start til slut.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Min søn har lige købt sin første…

Min søn har lige købt sin første bil.super god betjening.de hjalp med alt både forsikring og alle de spørgsmål vi havede.de er super flinke.det er ikke sidste gang vi kommer her.😄😄👍👍👍👍👍

6 maggio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Indefrakommende tærring, bil var fin

Jeg ringede og fortalte, at vi skulle køre langt for at kigge på en bil som faktisk står fremragende og uden rust og skader på billeder. Spørger pænt om der er nogle fejl og mangler på bilen. Får af vide at den er fin., Men da vi ankommer kigger vi 2 minutter på bilen og inden vi overhovedet er gået ind af døren til sælgeren har vi besluttet at køre igen.

Bilen viser sig at have tegn på indefrakommende tærring/rust på bagskærmene omkring begge baglygter samt i bunden af dørene(det ved baglygterne er værst) ☺️

Bilen var måske iorden mekanisk, men den var faktisk i rigtig ringe kosmetisk stand, så ringe at det ikke længere er kosmetisk, men muligt at skulle udbedres inden for meget få år. Nok inden næste syn.

Og ja, jeg er autolaker. Så jeg kan godt kende sådanne rust på afstand. Ydermere ligner det at det har været lavet før for at hamemme

Dette er drejer sig om en Hvid Mini fra 2006 til 54.900 kr.

1 maggio 2022

Hej Nick.
Tak for din mail, dog kunne jeg ønske du havde nævnt din utilfredshed mens du var i butikken og ikke her. Men når det så er sagt, så er bilen du skriver på en engrosbil og en bil der sælges uden garanti og reklamationsret præcis som der står i annoncen. Bilen er en 16 år gammel engelsk bil og ja, de ruster alle og måske mere end andre, men det er de færreste 16 år gamle biler der ikke har rust. Dog er det rust du nævner kosmetisk og bør absolut ikke have noget som helst med syn at gøre.
Bilen er annonceret som CVR / engros salg af præcis den årsag at det er en 16 år gammel bil og den KUN sælges til CVR, altså folk med forstand på biler. Det kan da godt være at bilen i dine øjne er en 1 Stjerne bil som den anmeldelse du har givet mig, men at vurdere hele min forretning ud fra en 16 år gammel engrosbil, det er tarveligt og ikke i tråd med det jeg prøver at leve op til.
For at nævne dit opkald, så spurgte du mig hvad der lavet ved bilen, og jeg kunne kun fortælle dig det jeg vidste mekanisk, men ellers kunne jeg få en mekaniker til at tjekke den i ugens løb, men du valgte at komme inden. Det er selvfølgelig beklageligt at du skulle kører langt, og du havde større forventninger til bilen end den kunne leve op til. Det er en bil der kostede over 300.000 kr. og som nu koster 54.900 kr. engros. Det burde være nok til at man ikke forventer en ny bil.
Men endnu engang kan jeg kun beklage, og jeg vil fremover prøve at beskrive engrosbiler til professionelle grundigere når folk ringer og ikke lade folk komme før forventningerne er afstemt. Det er til trods for at det aldrig har været et problem før og vi sælger rigtig mange engrosbiler til folk som ved hvad det indebærer.
Ønsker dig en rigtig god aften og vil du have uddybet dette svar træffes jeg på 58525000 eller på mail salg@ksauto.eu

Anbefaling til K.S auto

Kæmpe ros og stor anbefaling til K.S Auto herfra.

Købte min første bil hos K.S Auto, og det kan kun siges at være et godt valg.
Fantastisk service og imødekommende medarbejdere med styr på tingene og god vejledning med tanke på første bilkøb.

Vigtigt at nævne en ærlig forhandler.
Har efterfølgende været på besøg på værkstedet hos K.S Auto, da de havde opdaget nogle småting på bilen de ville udbedre. Stor ros og taknemmelighed for god service og ærlig betjening.

20 ottobre 2021

STOR ROS

STOR ROS
Har været mange forhandlere og mekanikere igennem i løbet af årene. Har aldrig været 100% tilfreds før jeg købte min første bil hos KS for snart 10 år siden. De har virkelig styr på deres ting, både mht. til salg af biler, service og reparationer. Det er altid en fornøjelse at aflevere sin bil hos Kenneth. Tingene bliver ordnet hurtigt og priserne er gode og gennemskuelige. KS har både vores private biler og vores firmas. Når vi skal bruge nye biler til firmaet, finder de den rigtige også selvom de ikke har den ønskede bil stående blandt deres eget soritment, så skaffer de den til en god pris. Man bliver taget seriøst og der er ingen skjulte ting, som der eller nemt kan være i den branche. STOR ROS - Christian

10 settembre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Vi har solgt vores gamle samt købt en…

Vi har solgt vores gamle samt købt en nybrugt bil hos K.S.Auto. Vi er utvivlsom blevet behandlet upåklageligt, troværdigt og med et stort service niveau. Generelt har hele vores købsoplevelse været præget af, at K.S.Auto og i særdeleshed Kenneth som har givet os den bedst tænkelige oplevelse.

Der skal lyde et særligt tak til Kenneth for aflevering af bilen trods nye coronarestriktioner.

Jeg vil uden tvivl købe/sælge/servicere min bil hos K.S.Auto, da det handler om tillid, hvilket må siges Kenneth og hans team absolut lever op til.

Alt i alt et stort UG for deres enestående serviceniveau.

18 gennaio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Har købt bil hos Ks auto og får…

Har købt bil hos Ks auto og får serviceret begge mine biler derude. Det er god service og der bliver ordnet det der er aftalt. Opdages noget, kontaktes man og det laves kun med min accept. Kenneth er altid lydhør overfor ønsker i forhold til fremtidig bil, selvom det ikke altid er hans biler man vælger.
Kan kun anbefales.

Henrik Paaske

1 dicembre 2019

Total dårlig service

Total dårlig service, har aldrig været udsat for noget lignende.

28 maggio 2019

Risposta di K.S Auto

Hej Mikkel. Har været langt tilbage i tiden for at finde noget med "Mikkel Jensen" og jeg kan umiddelbart ikke finde noget, hverken faktura eller kørersedler som burde indikere du har været her ? Jeg er oprigtig ked af din oplevelse hos K.S Auto Slagelse, er du ikke rar at sende mig en mail på ksautoslagelse@gmail.com hvor du beskriver din oplevelse, så vi kan gøre det bedre en anden gang. Eller tjekke om det virkelig er K.S Auto Slagelse du har haft den dårlige oplevelse i, der finde flere K.S Auto i Danmark og ønsker ikke en anmeldelse som ikke drejer sig om os.

Køb af bil

Har for nyligt købt bil hos K’s auto igen. Og igen en god handel og god service. For også lavet service på mine biler og der er heller ikke nået at sætte en finger på. K’s auto kan varmt anbefaledes både til køb af bil og hvis du skal ha lavet service på din bil

8 ottobre 2018
Valutata 5 stelle su 5

Har handlet bil hos KS Auto 2 gange nu. Begge gange med god service og rådgivning. Kenneth er god til at finde bilen der dækker ens behov, og skulle der blive noget med bilen er de altid behjælpelige.
Vil helt sikkert kigge forbi næste gang jeg skal handle bil.

30 settembre 2018
Valutata 1 stelle su 5

Har netop handlet brugt bil hos KS Auto…

Jeg skrev for mindre end et år siden anmeldelsen nedenfor om køb af en BMW 520 fra K.S. Auto. Jeg havde været tilfreds med handelen, men havde åbenbart også været alt for naiv. Her mindre end et år efter har jeg haft betalt værkstedsregninger for ca. 60.000 kr.

Indledningsvis måtte jeg købe både nye sommer og vinterdæk. Begge sæt, som fulgte med handelen var så nedslidte, at de ikke kunne klare en sæson mere. I vintersættet, som lå i poser ved køb, var der sågar et søm igennem et af de fire totalt nedslidte dæk.

Udover dæk har jeg haft udgifter til skift af:

- Affjedring (luftpuder)
- Aircondition (nyanskaffelse)
- Bremseskiver
- Manifold, som smeltede

I de 11 måneder, jeg har haft bilen, har jeg således haft reparationsudgifter for næsten 5.500 kr. om måneden. Det er temmelig utilfredsstillende og under al kritik, at der ved levering ikke er taget hånd om service og check af nævnte dele. Jeg skulle have været meget mere kritisk og ikke forlade mig på, at man kan tage et ord for et ord. Dyre lærepenge. Jeg kan ikke anbefale at handle hos K.S. Auto.

Anmeldelse af september 2018:
Har netop handlet brugt bil hos KS Auto og kan ikke efterlade andet end positive kommentarer om den proces. Kenneth var hurtig og tålmodig til at svare på spørgsmål og gav fra start til slut en perfekt service. Jeg handler der gerne igen, når jeg skal have skiftet min nye brugte bil ud igen. Kan varmt anbefales.

23 settembre 2018

Risposta di K.S Auto

Hej Flemming, er selvfølgelig lidt uforstående over for din mail. Specielt fordi jeg ikke har hørt et ord fra dig, og ikke mindst din historik. Dæk, ja de bliver jo slidt og speciel med de mange km du kører. Hvis der har siddet et søm i et dæk, det kan ske, men hvorfor kontaktede du os ikke, så vi kunne lave det ?
Affjedring / luftpuder er en kendt fejl på BMW`erne og de kan gå. Det er jo en brugt bil du har købt og vi kan jo ikke vide hvornår de går i stykker. Det samme med aircondition. Du ved selv som mig at alle de ting virkede da du fik bilen, ellers er jeg sikker på du havde kontaktet os i garanti perioden.
Bremser er en sliddel og med de km du kører skal de da skiftes engang imellem, ligesom vi skiftede på din da vi fik den i bytte.
Manifold "smeltede" det har jeg ALDRIG hørt om. Den kan ikke smelte med de temperaturer der er i en bil.
FLEMMING HVIS DU LÆSER DIN EGEN ANMELDELSE SÅ ER DET NOK MERE PRODUKTET "EN BRUGT BMW" DU ER UTILFREDS MED OG IKKE OS K.S AUTO. VI KAN DESVÆRRE IKKE SE IND I FREMTIDEN OG UDREGNE HVORNÅR BILER GÅR I STYKKER, SELVOM DET VILLE VÆRE EN STOR HJÆLP!

De sidste ord: synes ikke den anmeldelse er fair, BMW`s kvalitet på lang sigt, kan vi ikke stå til ansvar for, og trods alt ønsker jeg dig alt godt og håber på du bliver glad for din BMW alligevel.

Valutata 2 stelle su 5

meget dårlig oplevelse med køb af brugt…

meget dårlig oplevelse med køb af brugt bil

13 agosto 2018

Risposta di K.S Auto

Hej Michael. Umiddelbart kan jeg ikke genkende dit navn i forbindelse med en handel her de sidste par måneder. Kan du ikke kontakte mig på mail ksautoslagelse@gmail.com jeg vil MEGET gerne hører din historie.

SKULLE DER VÆRE KUNDER SOM ØNSKER EN NÆRMERE PÅ FORKLARING PÅ DENNE ANMELDELSE ER I VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS. OG MED ET SALG PÅ 200-250 BILER OM ÅRET ER VIL GLADE FOR AT VI TRODS ALT HAR MANGE TILFREDSE KUNDER. Mvh K.S Auto Slagelse

Valutata 1 stelle su 5

Mistede alt jeg havde betalt på et bilkøb der blev anuleret.

Jeg er kvinde i 60erne og køber af en bil fra 2011.
KS auto udviser en ualmindelig grov tone i SMS hvilket er eneste kommunikation der er efter køb af brugt bil. Ringer man tager de ikke telefonen og der er låst på kontoret når man kommer.
KS auto finanserer mit bilkøb.
Fik en bil og gav min gamle i udbetaling. Havde den kort tid og så kom der fejl som de ikke ville gøre noget ved, så jeg afleverede bilen retur og med meget møje og besvær og min svigersøns hjælp fik en anden bil, for en bil med problemer ville jeg ikke have, så kunne jeg bare beholde min gamle. Men så var det pludselig en ny handel og jeg mistede alt. Min gamle bil kører stadig rundt i byen på nye numreplader, den har de solgt videre og tjent penge på.
Jeg fik ikke en krone tilbage selvom jeg afleverede bilen i samme stand som da jeg fik den. Jeg har mistet verdien af min bil og de afdrag jeg nåede at betale. Det er mange penge for mig, de bare har beholdt. Jeg synes KS auto har tyv stjålet fra mig.
Den anden bil jeg nu har, har KS auto også financeret lån til og nu uden udbetaling, for nu er det blevet et nyt bilkøb, jeg havde jo ingen gammel bil at give i udbetaling.
Desværre er der flere småting ved den som jeg kom til dem med og ville have lavet indenfor de tre måneder man har til at klage over, men så får jeg en lang smøre om at jeg laver balade igen og at jeg aldrig skal vise mig i butikken igen, før den er betalt så jeg kan få det endelige ejerskab af bilen, for jeg låner jo bare bilen af dem og KS auto ejer den. Og skulle jeg få den ide at stoppe betalingerne, skriver de i en SMS til mig, at de til enhver tid kan hente deres ejendom.
De er grove og aldeles ikke kundevenlige hvis kunderne har noget at klage over.
Jeg skriver anmeldelsen fordi jeg føler mig snydt og bestjålet, men fortsætter selvfølgelig mine forpligtigelser i forbindelse med financeringen af den bil jeg nu har, så jeg kan beholde bilen og når den er betalt få det endelige ejerskab af bilen
Hilsen fra en snydt kunde hos KS auto

5 agosto 2018

Kære Anne Grethe
Jeg vil ikke starte en offentlig mudderkastning her. Men det er så langt fra sandheden, og håber virkelig du har skrevet denne anmeldelse efter et par glas for meget, for at beskylde os for tyveri er direkte injurier og jeg vil undersøge sagen sammen med en advokat.
Desuden kan du tro jeg fortryder at vi har hjulpet dig med både køb og finansiering af bil, specielt nu hvor du er så ked af handlen, forstår jeg ikke du kom tilbage. Men mit daværende gode hjerte løb af med mig og JEG lånte dig pengene selvom ingen andre vil finansiere en bil for dig. Det her er så takken :-( og nok derfor du kom tilbage.
Ja, din gamle bil er solgt igen og selvfølgelig tjente vi penge på den ellers var det jo ikke en bilforretning ?
Ja, det koster penge at skifte bil , det ved alle og enhver.
Ja, vi ejer bilen indtil den er betalt, så er det derefter din. Det er da helt fornuftigt når man tænker på din økonomi situation, vi skal da have sikret vores lån, ligesom bankerne tager pant i bilen.
Ja, vi har bedt dig om ikke at komme i butikken eller ringe / SMS da du absolut ingen pli har og skaber mere problemer end fornuft.

Vi har ikke hverken snydt eller stjålet for dig, du har hele tiden fået besked på hvordan handlen / handlerne skulle være og der har på intet tidspunkt været tvang, du har selv kommet og sagt ja til betingelserne.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più