Der var en fejl i pakningen af min order, hvilket kan jo ske. Dét, der gav mig en positiv oplevelse som køber hos Krusedulle, var det hurtige svar fra dem (inden for 10 minutter af min afsendte mail),... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Gode priser, og hurtig service. Jeg skrev til Line ang. flere ting, og hun svarede promte, og hjalp på bedste vis. Jeg kan helt klart kun anbefale Krusedulleshop, og jeg foretrækker personligt sel... Leggi di più
Virkelig god service! Jeg skulle returnere en jakke, der var købt for lille. I og med jeg bestilte en ny refunderede de fragten så jeg ikke skulle betale dobbelt fragt👌🏽 Dsv efter kort brug fik... Leggi di più
Tak for fantastisk kundeservice og lynhurtig levering. Jeg slog til på de gode tilbud på webshoppen, der var desværre en reklamation på den ene body men det blev løst yderst professionelt og retur... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di abbigliamento per bambini
- Negozio di abbigliamento per neonati
- Negozio di articoli per neonati
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Krusedulle er et univers med lækkert børnetøj, sko og tilbehør til de mindste i alderen 0-6 år. Derudover har vi en masse forskelligt legetøj og nips, bøger samt tilbehør til fester og fødselsdage. Sidst men ikke mindst, så har vi lidt forskellige lækkerier, brugsting og hårpynt og smykker til de travle forældre. Du kan finde vores fysiske butik i Sabro, lidt udenfor Aarhus eller du kan besøge vores webshop.
Informazioni di contatto
Vistoftvej 34, 8471, Sabro, Danimarca
- 21201972
- info@krusedulle.shop
- www.krusedulle.shop
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg har modtaget en forkert vare og har…
Jeg har modtaget en forkert vare og har derfor forsøgt at kontakte krusedulle flere gange, men de har endnu ikke svaret selvom der er gået et par uger.

Risposta di Krusedulle
En skøn shop med mange fine ting til…
En skøn shop med mange fine ting til børn. Fornuftige priser samt virkelig hutig levering!

Virkelig hurtig levering!
Fast delivery and the products look…
Fast delivery and the products look exactly like pictures. Thank you
Mega hurtig levering….
Mega hurtig levering….
God pris
Og så endda en lille pose vingummi…
Uhm
Super hurtig levering
Super hurtig levering!
Fra jeg lagde ordren, til den var sendt gik der maks 10 minutter og jeg havde min pakke allerede dagen efter.
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse, både da jeg bestilte og da jeg havde en reklamation. Kan derfor varmt anbefales
Alt godt :-)
Første køb i shoppen og alt forløb som håbet. God pris, hurtig forsendelse og god vare - her handler jeg gerne igen! :-)
Rigtig god service
Rigtig god service. Den allerbedste webshoppen. Min pakke blev send 1 time efter bestilling.
Den var godt pakket ind med lille sødesager. Kan varmt anbefales
Forskel i huestørrelse
Købte mill-lines huer gennem krusedulle. Købte to i størrelse 62-68 til mine tvillinger, men på trods af at de er købt i samme størrelse, er der tydeligt størrelsesforskel, hvilket krusedulle også erkender. Krusedulle kontakter mikk-Line, men fordi mikk-line ikke har oplevet det før, kan de ikke gøre noget. krusedulles løsning er, at jeg tager på posthuset og sender den ene retur. Ærligt har ikke brug for en tur på posthuset med tvillinger for en hues pris minus fragt, og desuden står jeg og skal bruge to huer til deres lure i barnevogn, hvilket jo netop er derfor jeg i første omgang købte huerne. Og hvordan skal jeg vide, hvilken er den rigtige størrelse? Den ene er lige lovlig stram i det, den anden lige løs nok. De forsøgte at hjælpe i begyndelsen, men synes ikke løsningen er ok. Skal bruge huerne i samme størrelse, og ikke en ekstra tur på posthuset for at få pengene retur!

Risposta di Krusedulle
Tak for fantastisk kundeservice og…
Tak for fantastisk kundeservice og lynhurtig levering.
Jeg slog til på de gode tilbud på webshoppen, der var desværre en reklamation på den ene body men det blev løst yderst professionelt og retur samt refundering var udført indenfor 5 dage fra afgivet bestilling.
Varmeste anbefaling herfra.
Jeg handler bestemt her igen.
God oplevelse
God oplevelse. Pakken levede op til forventningen.
Hurtig klargøring af ordre og forsendelse. Jeg modtog pakken denefter bestilling +++
Mere end i orden!
Meget hurtig levering, fint pakket og personlig hilsen i pakken - hyggeligt :-) Varen lignede fuldstændig den på billedet (også i farven), så ingen problemer dér! Bestiller helt sikkert derfra en anden gang igen!
Lynhurtig levering og alt var som det…
Lynhurtig levering og alt var som det skulle være! Jeg køber helt sikkert fra krusedulle igen :D
Absolut god service
Absolut god service, fine vare og godt udvalg.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.