Kremerjuweliers Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Dettagli dell'azienda

1. Gioielliere

Scritti dall'azienda

Kremer Juweliers is een moderne winkel met veel mode merken zoals:
 Seiko, Tommy Hilfiger, Zinzi, Sparkling Jewels en Buddha to Buddha, Naast modemerken kunt u ook de traditionele en klassieke sieraden en horloges bij ons vinden. Kremer Juweliers is gevestigd in Groningen.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

16 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 3 stelle su 5

Niet vriendelijk.

(Juwelier Kremer met vestigingen in Emmen, Veendam, Stadskanaal en Groningen en al 80 jaar een begrip in de regio.)

Ik kom al geruime tijd bij de vestiging in Veendam, tot nu toe naar tevredenheid tot 27 december 2025.

Ik bezit een Jaguar Connected (hybride) horloge gemaakt door Festina. In de app op mijn telefoon zag ik dat de batterij aan vervanging toe was en ik was in de veronderstelling dat men mij bij Kremer wel kon helpen.

Ik de winkel aangekomen nam een medewerkster het uurwerk mee naar achteren. Even later kwam een andere dame met mijn horloge weer in de winkel (waar aardig wat klandizie aanwezig was) en werd mij op luide toon medegedeeld dat mijn horloge geen smartwatch was en dat het niet mogelijk was om het uurwerk weer afdoende waterdicht te maken, Kremer kan horloges waterdicht maken tot 20 meter diepte, mijn horloge gaat tot 200 meter zo werd mij verteld.

Deze dame zei mij dat ik het maar eens bij juwelier Sirp Bakker moest proberen, dat heb ik gedaan en het klokje tikt weer naar tevredenheid en is afgeperst op 200 meter diepte.

Onbegrijpelijk dat een medewerkster van een gerenomeerde juwelier als Kremer (met vestigingen in Emmen, Veendam, Stadskanaal en Groningen) een vaste klant publiekelijk zo te woord staat.

Dit verdiend geen schoonheidsprijs!

26 dicembre 2025

Uitstekende service en betrouwbaarheid

Uitstekende service en betrouwbaarheid
Kramer Watches heeft ons van begin tot eind uitstekend geholpen. Hun flexibiliteit en professionaliteit maken hen een betrouwbare partner. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en een prettige samenwerking.

4 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Prachtige ring en goede service

Hier mijn witgouden trouwring gekocht. Prachtige klassieke saffier omzet met kleine diamantjes. Nu, jaren later nog veel plezier van. Er is eens een diamantje uitgevallen, deze is mooi door ze hersteld.

4 agosto 2025

Opgelicht door juwelier kremer

Een vriendin heeft haar ring gebracht naar juwelier kremer in Venndam. Toen zij haar ring ging weer halen viel haar gelijk op dat steen van ring is vervangen door een waardeloze steen zij ging hun daarmee confronteren werd glashard liegen, voor dat zij ring heen bracht heeft ze foto van gemaakt ( zie foto ) dat niet alleen er is ook hoekje van steen afgebroken. Huidige steen wat er in zat was blauw steen wat er nu in zit is groen van kleur dus totaal een andere steen. In gezet. Dus mensen ik raad sterk af naar deze juwelier te gaan. 1 ster is nog teveel voor deze waardeloze juwelier kremer. Maar helaas heeft kremer verkeerde klant uitgekozen om zoiets te flikken. Deze vriendin laat het niet bij zitten

Ring verpest! Juwelier Kremer Veendam

Ik had op 4 juli j.l mijn ring gebracht naar kremer juwelier,om mijn steen na te laten kijken omdat deze eruit was gevallen, goudsmid heeft nagekeken en de steen vast geplakt met bisonkit ipv van expoylijm,de steen van de ring was mooi blauw met een kelk erin nadat ik op 10 juli de ring kon ophalen schrok ik heel erg van de ring mijn steen was niet meer BLAUW,maar was GROEN geworden en de kelk was verdwenen,en ze willen beweren dat delfde steen erin zit,de lijm was geel uitgeslagen,ik heb toen gezegd dat ik dezelfde steen terug wil hebben ,kremer kon er niks meer aan doen,want dat moest kremer de ring doormidden zagen,waar slaat dit op stelletje oplichters!!!!

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte juwelier je wordt bij deze…

Zeer slechte juwelier je wordt bij deze juwelier grof gezegd genaaid opgelicht dus beste mensen breng hier NIET uw sieraden ECHT NIET DOEN. Ik geef een voorbeeld als je een oorbel met mooie steen in zit bvb die moet dan gerepareerd of wat dan ook moet gebeuren hun halen kostbare steen eruit zetten een waardeloze steentje weer in die veel erop lijkt. Wanneer je weer gaat halen en je merkt dat er een andere steentje in zit en je gaat hún hiermee confronteren gaan ze glashard liegen vooral door zogenaamde Goudsmit ( zoon ) van Kremer Joseph , hij heeft echte jodenstreken keihard liegen. Dus beste mensen ik raad jullie sterk af om hier sieraden laten repareren wat dan ook je wordt bij deze juwelier echt opgelicht. Geloof mij beste mensen. Dit krijgt nog een staartje geloof mij dit pik ik echt niet. Kremer denkt dat winkelcentrum van Veendam van hem is maar daar komt Kremer heel gauw erachter dat het niet zo is, nu heeft Kremer verkeerde persoon gekozen om zo iets te flikken. Dit komt voor de rechter ( GELOOF MIJ BESTE MENSEN)

Risposta di Kremerjuweliers

Goedemorgen, vervelend om te horen. Echter zijn wij niet de winkel waar u het over heeft. Onze vestiging zit in Groningen. mvg Naomi

Eigenlijk is 1 ster nog teveel

Eigenlijk is 1 ster nog teveel. Armbandje voir dochter gekocht, binnen een week stuk, laten repareren en betaald voor de herstelkosten. Niet eens garantie dus. Binnen paar dagen weer geknapt. Werd er gevraagd of ze het elke dag draagt en ook snachts. Ja waarom niet? Dat kan toch met een sierraad? Werd ook al dun met andere woorden knapt zo weer. Slijtage? Binnen paar weken? Kom op nou zeg. Voorstel om met 50% korting nieuwe te kopen. Dus weer geld bijleggen? Aankoop is dus eigenlijk weg gegooid geld. Wat een waardeloze service. Vertel dan bij aanschaf gelijk dat het een fragiel kettinkje is. Deze kwaliteit verwacht je niet bij een "echte" juwelier.

23 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Zeer correct en deskundig geholpen door…

Zeer correct en deskundig geholpen door Daniel Kremer. Dank voor jouw tijd, aardigheid en goeie koffie! Ik ben blij met mijn aankoop en zal je zeker aanbevelen. Ik ben blij dat ik de rit van Brabant naar Emmen heb gemaakt.

17 febbraio 2024

TOP!!!

Goede ervaringen,
Reeds twee uurwerken gekocht en steeds super geholpen.
De verzending en verpakking zijn superieur!

Bedankt!

1 febbraio 2024

Niks binnengekregen

Ik heb gewoon niks binnengekregen, na meerdere mails te hebben verstuurd geen reactie

15 novembre 2022

Risposta di Kremerjuweliers

Beste Naomi, wij vinden het vervelend dat je een nare ervaring hebt gehad. Uit je review vermoed ik dat je een bol.com bestelling hebt geplaatst. Echter hebben wij al heel lang geen actieve Bol.com webshop. Je review is waarschijnlijk voor een andere winkel bedoelt met een vergelijkbare naam. Wij hopen dat je je review wilt verwijderen. Mocht je toch denken dat je bij ons besteld hebt, kun je ons mailen naar: info@kremerjuweliers.nl met de details van je bestelling. Dan kunnen we kijken wat er aan de hand is.

Eva
Kremer Juweliers Groningen.

Valutata 2 stelle su 5

Hangertje gebracht voor…

Hangertje gebracht voor reparatie.Afgesproken voor€25 euro.Bij ophalen rekening van €35 euro.Verkoopster van afspraak staat in de winkel en "weet nergens van".Na aandringen hangertje mee voor afgesproken prijs.Al eerder zelfde ervaring bij deze juwelier.Kom hier nooit weer.

8 novembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Mijn ervaring was boven verwachting.

Mijn ervaring was boven verwachting, dankzij een vriendelijke en meedenkende medewerkster heb ik sneller dan verwacht een prachtige ring kunnen kopen. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe aanwinst en kom zeker nog eens terug bij Kremersjuweliers.

4 febbraio 2022

Slechte kwaliteit

Gouden ketting gekocht bij deze goudboer. Binnen 1!! dag verloren. Is dat hele dikke pech? Of lag het aan de ketting? Zeg het maar.. Ik ben in mijn leven nog nooit één sierraad verloren. Enige vorm van verantwoordelijkheid nemen of naar zichzelf kijken is er niet bij en men stelt zich zeer hautain op. Garantie tot aan de deur is wat deze arrogante juwelier vervolgens letterlijk teruggeeft. Dan kan je dus net zo goed een ketting op Marktplaats kopen.
Ik raadt het u stellig af hier een sierraad te kopen op basis van mijn ervaring en de bar slechte service die men levert. Ik heb van horen zeggen dat ze hier vaker klanten in de kou laten staan. Had ik het maar eerder gehoord. Waag de gok dus niet zou mijn advies zijn.

Bij voorbaat dank.

4 febbraio 2022
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più