Super dejligt ophold, Hyggeligt værelse, dejlige omgivelser både inde og ude, rigtig god eftermiddags kaffe, dejlig middag og morgenmad. Vi har været flere gange på godset, og det har været godt hv... Leggi di più

Fantastisk ophold - god service fra hele personalet, der blev virkelig gjort en indsats for at det skulle være et behageligt ophold. Værelset, maden, vinen, udendørsfaciliteterne og spa, alt var perf... Leggi di più

Det var en dejlig oplevelse. Yderst venlig og informativ modtagelse i receptionen. Værelset var smagfuldt indrettet og der var super rent. Vi spiste i restaurant Blixen, hvor vi startede med en drink... Leggi di più

Vi kunne holde Bestyrelsesseminar uden bekymringer. Dejlig overnatning, stort og flot lokale vi kunne holde seminaret i. Vi fik lækker mad morgen, middag og aften! Samt masser af gode parkeri... Leggi di più

1. Servizio di noleggio sale per riunioni e conferenze
  2. Hotel business
  3. Sala polivalente
  4. Organizzatore di attività all'aperto
  5. Centro anziani
  6. Servizio per matrimoni

Kragerup Gods ligger på sjælland og er ideelt til konference, møde, fest, bryllup, konfirmation, reception og ferie. Moderne konferencefaciliteter og historiske omgivelser skaber et fredsfyldt arbejdsmiljø. Kragerup kan danne nogle helt fantastiske rammer for jeres bryllup eller fest.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Grundig forberedelse

Den gode service ved bestilling

18 novembre 2025

Kære Lars
Tusind tak for besøget på Kragerup, det glæder os at du harnydt dit ophold her hos os.
Det vil glæde os at byde dig velkommen igen en anden gang.
Du ønskes en dejlig december og en glædelig jul.
og hele familien Kragerup

Min kæreste og jeg har lige været…

Min kæreste og jeg har lige været (19-20 nov) på Kragerup gods i anledning af min fødselsdag. Vi blev modtaget med glade smil samt en opgradering til et værelse i hovedbygningen. Herefter afprøvning af fodbad og sauna. Luksus. Kaffe og kage foran pejsen serveret af en søde tjener som egentlig er Hollænder. Herefter en fantastisk middag med vinmenu og igen en rigtig sød og smilende tjener (Hollænderen) som gjorde vores oplevelse rigtig god. En dejlig oplevelse som vi helt sikker vil prøve igen. Tak for det
Hilsen Ove og Susan

19 novembre 2025

Kære Ove og Susan
Tusind tak for besøget på Kragerup, det glæder os I valgte at holde fødselsdagen hos os og nyd jeres dejlige ophold til fulde.
I lod jer forkæle ligesom man skal når man er på ophold, dejligt at I følte jer ved beværtet og set.
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden gang… til nye oplevelser på Kragerup.
Indtil da må i have en rigtig dejlig jul.

Super god betjening

Super god betjening, smukke omgivelser og et fantastisk morgenbord og fantastisk middag.

30 ottobre 2025

Kære Kenneth
Tusind tak for besøget på Kragerup, det glæder os at høre at du nød dit ophold og vores smukke omgivelser. Dejligt at værdsatte at vores søde personale sørgede for den gode betjening og vores godskokke for de gode smagsoplevelser.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til nye oplevelser på Kragerup en anden gang.
& hele familien Kragerup

Jeg havde den fornøjelse at besøge…

Jeg havde den fornøjelse at besøge Kragerup gods den 20 til den 21 september. Det var en uforglemmelig oplevelse i fantastiske omgivelser. Der var en imødekommenhed man sjældent møder. Tjek in hvor man møder et vidende menneske og mærker allerede der en venlighed og et nærvær.

Stedet rummer så meget spændende historie og bare det at gå igennem stuerne giver et indtryk af at nu er man på et specielt sted. Værelset var fantastisk. Der var ikke noget der manglede og stemningen var skøn.

Så er der restauranten: Maden var skøn og veltillavet og betjeningen ligedan. Det er skønt når tjeneren er der men nærmest er usynlig, men hele tiden ved hvornår han skal komme forbi og hvornår han skal holde sig væk.

Stor ros og anerkendelse for den måde Kragerup gods tager imod, taler og agerer overfor kunder !!

Tak for et drømme ophold.

20 settembre 2025

Kære Trina
Tusind tak for besøget på Kragerup, det glæder os at du nød dit ophold. Dejligt at du værdsatte og påskønnede vores værelser og omgivelser, dejlige mad og søde personale.
Det vil glæde os at byde dig velkommen tilbage til nye oplevelser på Kragerup Gods.

Fantastisk personale.

Min hustru og jeg har lige været på Karen Blixen restaurant på Kragerup Gods.

Sikke en fantastisk oplevelse med den lækreste mad og vin. Og et personale med indlevelse og forståelse for deres kunder, samtidig med en professionalisme og viden om deres håndværk.

Alt i alt en virkelig dejlig aften.

10 ottobre 2025

Kære Dennis
Tusind tak for besøget i restaurant Blixen, det glæder os du havde en 5-stjernet oplevelse og nød vores mad og betjening.
Vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage til nye oplevelser på Kragerup.
& hele familien Kragerup

Oplev en helt fantastisk atmosfære der gør ethvert ophold en unik oplevelse.

Udover en ualmindelig høj kvalitet og en god kvalitet og pris balance så er det helt specielle ved Kragerup den atmosfære der hersker over hele huset.

1 ottobre 2025

Kære Hans Henrik
Tusind tak for besøget på Kragerup, det glæder os du havde en 5-stjernet oplevelse og nød vores vores dejlige atmosfære i vores gamle hus.
Vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage til nye oplevelser på Kragerup.
& hele familien Kragerup

Super lækkert konference døgn med…

Super lækkert konference døgn med flotte lokaler og værelser. Spændende mad- god skattejagt og skønne drinks i baren. Alt i alt en virkelig god oplevelse

18 settembre 2025

Kære Mette
Tusind tak for besøget på Kragerup, det glæder os at du har nydt dit konferencedøgn her hos os…. Vores flotte lokaler og værelser. Dejligt at der også blev tid til at nyde vores omgivelser og have det sjovt med kollegaer på vores godsskattejagt. Det er altid fedt at slutte dagen af med en god drink🍹👍

Helt igennem skøn oplevelse

Helt igennem skøn oplevelse
Super dejlig mad og vin og ikke mindst engagerede og service mindede medarbejdere.
Vi kan kun anbefale Kragerup Gods varmt

22 settembre 2025

Kære Mia
Tusind tak for besøget på Kragerup, det glæder os at du har haft en skøn oplevelse hos os... at du nød vores dejlige mad og gode vine og ikke mindst betjeningen af vores søde medarbejdere.
Vi glæder os ti at byde dg velkommen tilbage til nye oplevelser.
& hele familien Kragerup

Perfekte rammer for et festligt ophold i naturen.

Rammerne og det miljø som Kragerup Gods sætter for et ophold i shelterbyen er virkelig fremragende. På afslappende vis i naturlige omgivelser kan man glæde alle deltagere i alle aldre, med både sjove aktiviteter, lækker mad over bål, aftenbad i vildmarksspa efterfulgt af en tur i saunatønden, hygge under sejltaget og sluttelig søvn i shelter under åben himmel.

12 settembre 2025

Kære Stig
Tusind tak for besøget og for at vælge det mere utraditionelle ophold i vores shelterby, som helt klart skaber sammenhold og sjove minder på tværs af alle aldre. Dejligt I nød vores aktiviteter, mad over bål og spaoplevelser.
Håber I sov dejligt under åben himmel.
Regitze & Birgitte Dinesen
& hele Team Kragerup

Det er de mest fantastiske omgivelser

Det er de mest fantastiske omgivelser. Alt er klart når man ankommer. Forplejningen er perfekt og lavet af de bedste råvarer. Kan kun anbefale dette sted.

16 settembre 2025

Kære Charlotte
Tusind tak for besøget, det glæder os du nød dit ophold her hos os. Dejligt at du påskønnede vores omgivelser, vores gode mad og råvarer.
Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage til nye oplevelser.
& hele Team Kragerup

super mad fantastisk børnemenu skønne…

super mad fantastisk børnemenu skønne værelser

13 settembre 2025

Kære Charlotte
Kære Lars
Tusind tak for besøget, det glæder os at I nød jeres ophold her hos os og dejligt at du påskønnede vores gode mad og børnemenu.
Vi vil glæde os til at byde jer velkommen tilbage til nye oplevelser.
& hele Team Kragerup

Perfekt kursussted i meget flotte…

Perfekt kursussted i meget flotte omgivelser.
Rammerne for møder og workshops er helt i top. Det samme er mad og service. Vi fik aftensmad fra udendørsgrippen. Området indbyder også til gåture og udendørsaktiviteter som afbræk på en arbejdsdag.

11 settembre 2025

Kære Thomas
Tusind tak for besøget, det glæder os du nød dit konferenceophold her hos os.
Dejligt at du påskønnede rammerne og vores dejlige omgivelser.. og ikke mindst vores gode mad.
Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage til nye oplevelser og det er på konference eller med dine venner og familie.

Årets fest i Skovhytten

Min søde mand og jeg har afholdt sølvbryllup og 60 år fest i Skovhytten den 23/8.
Den blev en fest helt som ønsket, Personalet var helt fantastiske og alt var så dejligt.
Vores gæster har sagt, det bliver svært at overgå denne 🥳
Vi kommer helt sikkert tilbage ❤️

23 agosto 2025

Kære Anita
Tusind tak fordi I valgte Kragerup gods til at danne rammerne om jeres sølvbryllupsfest. Det glæder os at i havde en vidunderligt fest i vores Skovhytte, som er noget helt særligt … især når vores gæster ‘fylder skoven’ med glade gæster og fest som I gjorde.
Vi vil glæde os til at byde jer velkommen tilbage til nye oplevelser på Kragerup.
Fortsat god sensommer.
og hele familien Kragerup

Virkelig lækker mad og vin som passede…

Virkelig lækker mad og vin som passede perfekt til maden og cocktail til kæresten som erstatning for vin var virkelig gode.
Betjeningen var virkelig nærværende og god til af gøre vores aften speciel.
Peter og Kasper er virkelig dygtige 🙏

23 agosto 2025

Kære Claes
Tusind tak for besøget i Restaurant Blixen, det glæder os at høre at i havde en god oplevelse, er I nået maden, vin og cocktails.
Dejligt at i blev forkælet af Peter og Kasper.
Fortsat god sensommer

Alt i top

Lækker mad, lækre omgivelser, alt spillede bare

19 agosto 2025

Kære Katja
Tusind tak for besøget på Kragerup, det glæder os at I nød vores dejlige mad, gode vine og skønne omgivelser.
Vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage til nye oplevelser.
Fortsat god sensommer.
og hele familien Kragerup

Gennemført bryllup hvor alt spillede

Gennemført bryllup hvor alt spillede - selv vejret:)
Mad, omgivelser og personale - ALT
🙏🙏🙏 TAK

16 agosto 2025

Kære Roland
Tusind tak for besøget på Kragerup gods, det glæder os at høre at du deltog i det er vidunderlige bryllup, spillede når du nød maden når vores omgivelser og søde personale. Det er altid et stort plus når solen skinner på brudeparret.

En rigtig god oplevelse

Har været på en miniferie på Kragerup Gods.
Kan kun anbefales – dejlige omgivelser, gode værelser og ikke mindst et smilende og servicemindet personale, som i den grad viste, hvad de talte om. Maden var upåklagelig – og specielle ønsker (diabetes) blev opfyldt. Også en lækker morgenbuffet.
Kragerup gods ”oser af historie
Bent Jespersen

28 luglio 2025

Kære Bent
Tusind tak for besøget, det glæder os at I har nydt jeres ophold her hos os… vores smukke omgivelser, gode værelser og skønne mad.
Vi glæder os til at byde jer velkomne igen en anden gang.
Fortsat god sommer.
Regitze og Birgitte Dinesen
og hele familien Kragerup.

Fantastisk ophold

Fantastisk ophold. Jeg havde booket et familieophold på 2 nætter med min datter. Det var et fantastisk ophold, rigtig god og personlig service i receptionen, smukke værelser, lækker mad og spændende og sjove oplevelser i aktivitetsparken. Et ophold vi aldrig glemmer - og vi er allerede i gang med at kigge på hvornår vi kan komme igen.

28 luglio 2025

Kære Signe
Tusind tak for besøget på Kragerup, det glæder os at du har nydt dit ophold her hos os sammen med din datter. Dejligt at I satte pris på vores smukke værelser lækre mad og gode service.
Fedt at I tog jer tid til at få nogle sjove oplevelser sammen i vores aktivitetspark.
Fortsat god sommer

Fine forhold

Fine forhold. God og venlig betjening over alt. Vi kommer gerne igen

2 agosto 2025

Kære Mogens
Tusind tak for besøget på Kragerup, det glæder os at I nød jeres ophold her hos os.
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden gang.
I ønskes en fortsat god sommer
og hele familien Kragerup

Bryllup i perfekte omgivelser!

Mine to gode venner afholdte deres bryllup der og alt spillede helt optimalt! Omgivelserne, personalet, maden, ja alt var bare helt perfekt! Tak for en fantastisk weekend som i var med til at gøre uforglemmelig! Kan helt klart anbefale Kragerup Gods!

2 agosto 2025

Kære Christian
Tusind tak for besøget hos os på Kragerup.
Det glæder os at høre at bryllupsfesten levede op til jeres forventninger… omgivelserne, vores søde personale og vores dejlige mad.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.
Fortsat god sommer