Super dejligt ophold, Hyggeligt værelse, dejlige omgivelser både inde og ude, rigtig god eftermiddags kaffe, dejlig middag og morgenmad. Vi har været flere gange på godset, og det har været godt hv... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fantastisk ophold - god service fra hele personalet, der blev virkelig gjort en indsats for at det skulle være et behageligt ophold. Værelset, maden, vinen, udendørsfaciliteterne og spa, alt var perf... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Det var en dejlig oplevelse. Yderst venlig og informativ modtagelse i receptionen. Værelset var smagfuldt indrettet og der var super rent. Vi spiste i restaurant Blixen, hvor vi startede med en drink... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi kunne holde Bestyrelsesseminar uden bekymringer. Dejlig overnatning, stort og flot lokale vi kunne holde seminaret i. Vi fik lækker mad morgen, middag og aften! Samt masser af gode parkeri... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kragerup Gods ligger på sjælland og er ideelt til konference, møde, fest, bryllup, konfirmation, reception og ferie. Moderne konferencefaciliteter og historiske omgivelser skaber et fredsfyldt arbejdsmiljø. Kragerup kan danne nogle helt fantastiske rammer for jeres bryllup eller fest.
Kragerupgaardsvej 33, 4291, Ruds-Vedby, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di Kragerup
Min kæreste og jeg har lige været (19-20 nov) på Kragerup gods i anledning af min fødselsdag. Vi blev modtaget med glade smil samt en opgradering til et værelse i hovedbygningen. Herefter afprøvning af fodbad og sauna. Luksus. Kaffe og kage foran pejsen serveret af en søde tjener som egentlig er Hollænder. Herefter en fantastisk middag med vinmenu og igen en rigtig sød og smilende tjener (Hollænderen) som gjorde vores oplevelse rigtig god. En dejlig oplevelse som vi helt sikker vil prøve igen. Tak for det
Hilsen Ove og Susan

Risposta di Kragerup
Super god betjening, smukke omgivelser og et fantastisk morgenbord og fantastisk middag.

Risposta di Kragerup
Jeg havde den fornøjelse at besøge Kragerup gods den 20 til den 21 september. Det var en uforglemmelig oplevelse i fantastiske omgivelser. Der var en imødekommenhed man sjældent møder. Tjek in hvor man møder et vidende menneske og mærker allerede der en venlighed og et nærvær.
Stedet rummer så meget spændende historie og bare det at gå igennem stuerne giver et indtryk af at nu er man på et specielt sted. Værelset var fantastisk. Der var ikke noget der manglede og stemningen var skøn.
Så er der restauranten: Maden var skøn og veltillavet og betjeningen ligedan. Det er skønt når tjeneren er der men nærmest er usynlig, men hele tiden ved hvornår han skal komme forbi og hvornår han skal holde sig væk.
Stor ros og anerkendelse for den måde Kragerup gods tager imod, taler og agerer overfor kunder !!
Tak for et drømme ophold.

Risposta di Kragerup
Min hustru og jeg har lige været på Karen Blixen restaurant på Kragerup Gods.
Sikke en fantastisk oplevelse med den lækreste mad og vin. Og et personale med indlevelse og forståelse for deres kunder, samtidig med en professionalisme og viden om deres håndværk.
Alt i alt en virkelig dejlig aften.

Risposta di Kragerup
Udover en ualmindelig høj kvalitet og en god kvalitet og pris balance så er det helt specielle ved Kragerup den atmosfære der hersker over hele huset.

Risposta di Kragerup
Super lækkert konference døgn med flotte lokaler og værelser. Spændende mad- god skattejagt og skønne drinks i baren. Alt i alt en virkelig god oplevelse

Helt igennem skøn oplevelse
Super dejlig mad og vin og ikke mindst engagerede og service mindede medarbejdere.
Vi kan kun anbefale Kragerup Gods varmt

Risposta di Kragerup
Rammerne og det miljø som Kragerup Gods sætter for et ophold i shelterbyen er virkelig fremragende. På afslappende vis i naturlige omgivelser kan man glæde alle deltagere i alle aldre, med både sjove aktiviteter, lækker mad over bål, aftenbad i vildmarksspa efterfulgt af en tur i saunatønden, hygge under sejltaget og sluttelig søvn i shelter under åben himmel.

Risposta di Kragerup
Det er de mest fantastiske omgivelser. Alt er klart når man ankommer. Forplejningen er perfekt og lavet af de bedste råvarer. Kan kun anbefale dette sted.

Risposta di Kragerup
super mad fantastisk børnemenu skønne værelser

Risposta di Kragerup
Perfekt kursussted i meget flotte omgivelser.
Rammerne for møder og workshops er helt i top. Det samme er mad og service. Vi fik aftensmad fra udendørsgrippen. Området indbyder også til gåture og udendørsaktiviteter som afbræk på en arbejdsdag.

Risposta di Kragerup
Min søde mand og jeg har afholdt sølvbryllup og 60 år fest i Skovhytten den 23/8.
Den blev en fest helt som ønsket, Personalet var helt fantastiske og alt var så dejligt.
Vores gæster har sagt, det bliver svært at overgå denne 🥳
Vi kommer helt sikkert tilbage ❤️

Risposta di Kragerup
Virkelig lækker mad og vin som passede perfekt til maden og cocktail til kæresten som erstatning for vin var virkelig gode.
Betjeningen var virkelig nærværende og god til af gøre vores aften speciel.
Peter og Kasper er virkelig dygtige 🙏

Risposta di Kragerup
Gennemført bryllup hvor alt spillede - selv vejret:)
Mad, omgivelser og personale - ALT
🙏🙏🙏 TAK

Risposta di Kragerup
Har været på en miniferie på Kragerup Gods.
Kan kun anbefales – dejlige omgivelser, gode værelser og ikke mindst et smilende og servicemindet personale, som i den grad viste, hvad de talte om. Maden var upåklagelig – og specielle ønsker (diabetes) blev opfyldt. Også en lækker morgenbuffet.
Kragerup gods ”oser af historie
Bent Jespersen

Risposta di Kragerup
Fantastisk ophold. Jeg havde booket et familieophold på 2 nætter med min datter. Det var et fantastisk ophold, rigtig god og personlig service i receptionen, smukke værelser, lækker mad og spændende og sjove oplevelser i aktivitetsparken. Et ophold vi aldrig glemmer - og vi er allerede i gang med at kigge på hvornår vi kan komme igen.

Risposta di Kragerup
Fine forhold. God og venlig betjening over alt. Vi kommer gerne igen

Risposta di Kragerup
Mine to gode venner afholdte deres bryllup der og alt spillede helt optimalt! Omgivelserne, personalet, maden, ja alt var bare helt perfekt! Tak for en fantastisk weekend som i var med til at gøre uforglemmelig! Kan helt klart anbefale Kragerup Gods!

Risposta di Kragerup
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.