Hej Har lige været ude ved kraft bilers dæk afdeling og fået skiftet til sommerdæk det er jo en fornøjelse at komme der flinke medarbejder og gode priser og tingene er i orden rigtig god service... Leggi di più

Var på vej fra Hovedstadsområdet til Ry. Lige ud for Fredericia brød bilen sammen, kunne lige akkurat humpe op til nærmeste værksted blev utroligt venligt modtaget af Ulla selv om klokken var 1... Leggi di più

1. Mercato delle auto
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Rivenditore di auto
  4. Rivenditore di veicoli a motore

Informazioni fornite da varie fonti esterne

VELKOMMEN TIL KRAFT BILER - Vi har altid 250 biler på lager

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Firmabils indkøb

Jeg skulle bruge en firma bil i en fart! Og Jon hjalp lige med det samme. De havde den helt rigtige bil for mine behov, og da jeg skulle bruge den hurtigt fik han den trykket igennem systemet i en fart. Den service er virkelig værd at opleve. Kan kun anbefale dem

30 marzo 2026

Mercedes E-klasse

Hej. Jeg købte en Mercedes E- klasse. 220d fra 21 i sommers. Jeg syntes handelen gik fint. Rigtige flinke sælgere. Der var lidt småting under garantien. Det lavede de fint uden nogle bortforklaringer. Hvor at jeg fik gratis lånebil stillet til rådighed.
Hvis at jeg skal komme med et lille minus. Så er det min fart pilot der til tider kan være svær at frakoble på kontakten. De har blot renset uden udskiftning. Det virker stadig ikke.
Jeg vil godt selv påtage mig en del af ansvaret her. Da jeg ikke har påtalt det efterfølgende.
Alt i alt er jeg glad for at have handlet hos Kraft biler. Og giver gerne min anbefaling ø.
Mvh. Torben Svejstrup

15 luglio 2025

Kraft med saft i

Hej
Kan kun rose og anbefale at købe bil og dæk ved kraft 🚗 biler

Jørgen Holm Christensen
Sømanden

10 marzo 2026

Nemt at være til service

Jeg havde min bil til service i Fredericia.
Super service, kunne arbejde i et lille lokale imens der blev kigget på min bil og blev tilbudt kaffe og sodavand :)

4 marzo 2026

En rigtig god og positiv oplevelse.

En rigtig god og positiv oplevelse.
Jeg fik en fair pris på min indbytningsbil.
En fin forhandlingproces ift. den nye bil.
Et sted hvor man føler sig velkommen og taget godt imod.
Meget ordentligt og professionelt.

18 febbraio 2026

Intet mindre end fantastisk service

Intet mindre end fantastisk service

Jeg har brugt Kraft Biler og især Kraft Service i mange år. Man skal godt lede længe efter et værksted der giver service i denne liga. Jeg vil næsten gå så langt at sige at Kraft Service er i en liga for sig selv.

Meget stor anbefaling herfra.

15 gennaio 2026

Bil fuld af fejl - forhandler fuld af hjælp

Vi har handlet 3 biler hos Kraft over de sidste 4 år. i 2020 en 2 år gammel Skoda Octavia, i 2024 en lille 2 år gammel Peugeot 108 som bil nummer 2 - og i Juli 2025 har vi købt en 2,5 år gammel Enyaq.

Enyaq'en har været så smækfuld af fejl at vi har fortrudt købet og hevet os i håret flere gange (Bilen har software der konstant crasher, bilen aktiverer sin nødbremse under kørsel - bilen tænder og slukker klimaanlæg på hhv. fuld varme eller iskold uden mulighed for indgriben via hverken app'en eller skærmen - som jo også fryser - så bilen har reelt været ubrugelig. Igår på vej på arbejde midt på motorvejen hoppede bilen ud af "gear" og jeg måtte stå ud på motorvejen, låse bilen.. vente.. stå ind igen.. og så kunne den køre, så er glad for at familien ikke var med) - og selvom frustrationen over bilen er så stor at vi formentlig ikke ender med at beholde den i den periode vi havde tænkt, så vil jeg sige at jeg nok ikke kunne have ønsket mig et bedre sted at have købt en sådan mandags bil end hos Kraft. Fra dag 1 af har de været indstillet på at hjælpe os - og gjort alt hvad de kunne.

De har haft bilen på autoriseret skoda værksted to gange, tilbudt (godt nok efter lidt - stadig venlig - debat) at dække vores merudgifter til benzin i perioden hvor bilen var på værksted uden potentiel tidshorisont (det er i mine øjne service på niveau udover det sædvanlige, uagtet at lovgivningen siger at jeg ikke må stilles økonomisk ringere ved lånebil og at jeg har strøm til fast pris for de har på intet tidspunkt stillet sig på bagbenene) - og nu her lige inden jul 2025 skal de have bilen ind igen og skifter et fysisk hardwaremodul i infotainment systemet.

Om det afhjælper problemet kan jeg have min tvivl omkring - men det kan jo ikke tilskrives kraft biler, at bilen har en fabrikationsfejl som gør at den lever sit eget liv. Det har været - og er - en voldsomt stressende periode henover mange måneder ikke at vide om man har en bil der kan køre eller ej. Men når vi er der hvor vi nu er, og omstændighederne taget i betragtning så vil jeg sige, at skulle jeg vælge en forhandler at købe hos igen så blev det Kraft.
Det er ikke i selve handlen man oplever kvaliteten og trygheden ved sit køb - det er når der er noget der er galt, og man indser at man ikke skal slås med forhandleren men at de forsøger alt i deres magt for at hjælpe deres kunder.

Jeg er glad for at have valgt Kraft, og jeg er ret overbevist om at de også kommer til at sælge os både nummer 4 og nummer 5 bil i rækken.

Tak til jer - også trods frustrerede miner fra vores side - for ikke en eneste person hos Kraft, hverken kontor, sælgere, værksted eller andet har været nedladende, grove eller useriøse i deres håndtering af os. Det sætter vi stor pris på og vil på det varmeste anbefale alle at handle hos Kraft.

- Eneste anke jeg har, er at man skal være opmærksom på servicehistorikken på de biler man køber. Vores Octavia havde fået lavet service for sent dengang i 2020 så den ekstra tilkøbte garanti hos Skoda som bilen havde den var væk fordi service ikke var overholdt til tiden, og Enyaq'en her skulle have service hvert andet år og har så først fået det 7 måneder efter den skulle have haft. Jeg er ikke bange for om det påvirker levetiden på bilen, men jeg er bange for om Skoda vil afskrive sig batterigarantien og drivlinjegarantien på baggrund af den manglende rettidige service.

Men det til trods (jeg kan jo bare tjekke efter før jeg underskriver en slutseddel) så er jeg mere end overbevist om at vi kommer til at handle der igen - for der er ikke noget sted jeg kunne ønske at købe en problemfyldt bil fra end hos dem, det har de lige bevist.

Endnu en gang tak for jer - og glædelig jul.

19 dicembre 2025

Da jeg sidste år akut manglede plads…

Da jeg sidste år akut manglede plads til dæk og tid til hjulskift stod de klar og fandt en tid hurtigt.
I dag har jeg hentet mine dæk da jeg har fået mulighed for selv at opbevare og skifte.
Fik mine dæk med et smil af den sødeste dame, som også fandt en ung mand der lagde dem i bagagerummet.
God service er vigtig men gode medarbejdere der giver et smil og en kvik bemærkning med i købet er lige så vigtigt.

21 novembre 2025

Når man har brug for hjælp til sin bil…

Når man har brug for hjælp til sin bil - om det er et servicetjek eller blot en pære, der skal skiftes, så er jeg aldrig i tvivl om, hvem jeg skal ringe til.
Kraft Bilers værksted yder en outstanding service - altid venlige, imødekommende og finder altid en god løsning, så arbejdet kan passes - selvom bilen har brug for hjælp…
Mine varmeste anbefalinger til Kraft Biler

6 novembre 2025

Kører gerne langt for god service

Virksomheden er i den grad service minded
Udover den sublime salgsafdeling er deres værksteds medarbejder noget af det mest imødekommende og smilende jeg længe har mødt.
Alle bliver modtaget positiv samt udfordringer bliver løst.
Altid hyggeligt at få en god kop kaffe og grin når man nu wr der alligevel.

3 novembre 2025

Jeg har brugt Kraftbiler

Jeg har brugt Kraftbiler, værkstedet i mange år. Jeg har stor tillid til personalet som altid møder mig med et stort smil. De rådgiver, servicerer min bil og laver aldrig noget/skifter noget uden først at kontakte mig om problemet.
Så ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ er hermed givet.

6 novembre 2025