Korning Kro A/S Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

1. Ristorante

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Korning Kro A/S

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Hotel Korning is a perfect place for…

Hotel Korning is a perfect place for business travelers, families and others on their way with need of a good bed to sleep in. easy access, lovely rooms, amazing view from the terrace and a superb breakfast. Nothing fancy, but quiet, clean and with lots of options to make your own food, wash your clothes and go for a walk. Fully recommend this place.

12 luglio 2026

Hensyn til allergener.

Jeg var inviteret til fest på Korning Kro, og tvivlede med at takke ja, da jeg døjer med flere allergener.

Men Korning Kro var frisk på “udfordringen” og lavede et fest måltid hvor de imødekom alle mine ønsker.

1000 tak for dejlig mad til jer.

24 febbraio 2024

Festlig Guldbryllup.

Har d.9 dec. 2023 fejret Guldbryllup, på Korning kro, det var en fantastisk oplevelse, masser af rigtig godt og veltillavet mad, og der var rigeligt af smage samt helt gourmet agtig udført. Der var endvidere rigeligt af alt. Endvidere rigtig gode vine tilpasset de forskellige retter. Gode værelser til at komme til hægterne efter festen, god morgenmad. Simpelt hen hold endelig fest her. Stor anbefaling fra Guldbrude parret og gæster. !!!!

9 dicembre 2023

Mini-ophold på Korning Kro

Vi er fire par der lige har været på et skønt ophold på Korning Kro.
Det var for os alle en utrolig dejlig oplevelse.
Det var en fornøjelse ar være der, og at møde et positivt personale på Kroen.
Gode værelser, dejlig mad, og skøn betjening.
Alt i alt en skøn miniferie, som vi helt sikkert vil opfordre andre til at benytte sig af.
Kai Larsen

28 agosto 2023

Lige kommet hjem fra 2 overnatninger

Lige kommet hjem fra 2 overnatninger, betalt med en "go dream" boks. Søde mennesker, lækker 2 retters menu på ankomst dagen, dejlige værelser og ok morgenmad. Når jeg skriver ok morgenmad, så manglede der ikke noget, men da de øvrige gæster primært var håndværkere, så var vi ikke morgen klar, da rundstykkerne mm var lune :) Nemt at komme til Horsens. Kan kun sige, at vi havde en god oplevelse.

29 settembre 2022

Lækkert kro ophold!

Vi har fået et gavekort af nogen venner til et kro ophold og valgt heldigvis dette sted at bruge det!
Dejlig venlig modtagelse, super lækkert værelse med stort badeværelse god seng og fladskærms tv.
Rigtig dejlig kro mad, ligeledes morgenbuffet med lune rundstykker og kage : )
Skøn natur med vandre tur lige i baghaven ned til skov og langs med åen.

Alt i alt et af de bedste steder vi har været længe på trods af Corona restrektioner og vi har faktisk været en del steder efterhånden og er blevet skuffede mange gange, men IKKE her - tak for et godt ophold og på gensyn.

8 maggio 2021

Hvis i nogensinde har oplevet kroejer…

Hvis i nogensinde har oplevet kroejer Visti på slap lini sætter i aldrig jeres ben der igen.
MEGET kedelige og upersonlige omgivelser i restauranten.
Alene ved ankomst til kroen virker kroens farve afvisende og utiltalenede.
Den kedelige grå farve kunne da have været hvid og indbydende.
Ved forespørgsel om arrangement havde jeg en meget ubehagelig oplevelse med Visti. Han sagde direkte at mit meny forslag fik jeg ikke gæsterne til at æde.
Efter senere pænt afslag på mail fik jeg dagen efter en meget ubehagelig opringning af Visti - personligt - der holdt fem minutters enetale og knaldede røret på.
Han kaldte mig de værste ord og "en skide Københavner" der ikke forstod noget.
Kan desværre ikke anbefales til andre hvis de forventer en god oplevelse.
Kommer der aldrig mere.

21 giugno 2020

Super

Super dejligt sted.
Pæne værelser, utrolig venlig og imødekommende personale.
Dejlig morgenmad.
Hvis jeg skal komme med lidt kritik. Må det være at vi ikke selv fik lov til at vælge menuen vi fik til aftensmad.

9 luglio 2018

God mad

God mad. Og service i receptionen. Dog er menukortet priser i den dyre ende i forhold til stedets standard. Værelses rengøring er egentlig ok , men servicen på værelset bør rengøres eller udskiftes ved mere en en dags ophold.
Mvh
Lars

11 aprile 2017

Exxellent

Naturligt velfungerende personale gruppe. Første men absolut ikke sidste besøg. Varme anbefalinger.
Excellent team working there. First time but absolutely not last time. Can recommend

9 giugno 2016

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito