5 ud af 5 stjerner! Vi havde det absolut bedste bryllup hos Kongekilden. Maden var fantastisk, omgivelserne var eventyrlige, og personalet var utrolig hjælpsomme hele vejen igennem. Op til s... Leggi di più

Min mand og jeg fejrede vores bryllup og vielse ude på restaurant Kongekilden den 16. Maj. Det var en helt igennem fantastisk eftermiddag og aften. Personalet var yderst professionelle, maden smagte s... Leggi di più

Tjekket, professionel, entusiastisk og imødekommende planlægningsfase - og total lækker mad og sublim afvikling med de sødeste dygtigste tjenere. Dertil kan tilføjes, at rammerne er vildt smukke uden... Leggi di più

Virkelig kedelig "grillbuffet" hvor kun pølserne var grillet, mens kødet nærmest virkede kogt. Sand i den grønne salat, blomkål-spelt?salaten smagte ikke af noget, mens kartoffelsalaten var OK. Upro... Leggi di più

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 37% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Sublim lækker mad og god service.. Tak for et gennemført arrangement

Jeg og nogle venner var til Medina intimkoncert med middag på Kongekilden. Ros til Medina men endnu mere ros til køkkenchefen samt personalet. Trods en smækfyldt restaurant, travlhed og 200 gæster, der skulle serveres mad til på samme tid - var der ikke en finger at sætte på hverken service eller mad.

Sublim lækker menu, veltilberedt - lige i skabet.

Tusind tak for denne oplevelse. Mit selskab og jeg ser frem til vores næste besøg på Kongekilden.

30 marzo 2019

Intimkoncert med Sko og Torp

Intimkoncert med Sko og Torp
Selve koncerten var god, og lyden var fin..Sko og Torp kom dog først på kl. 22.45, så det var længe at sidde og vente (fra kl. 19), også fordi der var meget lang tid mellem retterne. Ydermere havde vi betalt for billetter tæt på, men blev placeret bagved ved et lille cafebord ved udgangen til toiletterne, hvor udsynet til koncerten var dårlig, og der konstant var et rend forbi os af mennesker, der skulle på toilettet.

6 marzo 2019

Første og sidste gang på Kongekilden!

Hvor skal jeg begynder?
Jeg har stået for at holde vores julefrokost arrangement for mine kollegaer der er bestående af hospitalspersonale med 114 deltagende.
Efter telefonisk henvendelse til Kongekilden, Inge, laves der en mundtlig aftale omkring vores julefrokost. I aftalen lå fri bar, et par ændringer i menuen samt, at en storbus ville køre mine gæster til Lyngby Station kl. 01:30. Et par dage efter ringer jeg igen til Kongekilden for at få bekræftet vores aftale skriftligt, de besvarer hverken på mails eller opkald, medmindre der forsøges at ringe utalige gange - mangle på kommunikations skal man lede længe efter. Dog har Kongekilden formået, at sende regningen til firmaet med det samme.
Efter aftale med Inge kommer jeg nu til Kongekilden og skal forberede min julefrokost et par timer inden mine gæster kommer. Overraskende da jeg træder ind i lokalet ser jeg, at intet var som aftalt ift. bordopsætningen, hvilket naturligvis havde en effekt på bordplanen og aftenens underholdning. Jeg oplyser dette til tjeneren, da han er den eneste jeg kunne få øje på, og hertil svarer han: ”I er åbenbart ikke blevet oplyst om, at vi også har andre gæster iaften”. Dybt chokeret og frustrerende står jeg og skal modtage 114 gæster, hvor jeg havde fået det indtryk ved vores første telefonkorrespondance, at det skulle være et privat arrangement. Jeg ringede til tovholderne på arrangementet - Inge og Nicklas, men ingen af dem var til at få fat i!
Mine kollegaer oplyser mig om mandagen, at juleøllen var færdig en halv time efter de ankom. Selv menuen var ikke som aftalt! Der var ikke nok mad og ej var anretning appetitlig.
Senere på aftenen spørger jeg indtil hvilken retning jeg skal henvise mine gæster når storbussen kommer, hertil kigger personalet undrende på mig - det viser sig, at der ikke er bestilt nogen storbus som aftalt! I forlængelse af dette, spørger personalet uintelligent og flabet om der er indgået en kontrakt og betalt?! Det er helt grotesk for naturligvis er der betalt på forhånd, taget i betragtning af arrangementets størrelse. Som plaster på såret tilbød en anden medarbejder Kim, for at redde aftenen, at køre mine gæster fire personer af gangen til Lyngby Station, nu hvor storbussen ikke var kommet som aftalt. Kim skal have tak for den tanke.
Overstående er yderst uacceptabelt og bestemt ikke i orden, hvorfor min anbefaling herfra – hold ikke dit arrangement/event på Kongekilden. Absolut ingen stjerne herfra!

17 dicembre 2018
Logo di Kongekilden

Risposta di Kongekilden

Kære Shahin

Tak for din fine - men usande anmeldelse!
Hvis du ønsker at give stjerner og skrive trustpilot, så må du holde dig til sandheden og forstå din booking!!!!!!!!!

Hermed en beskrivelse af hele arrangementet og du må gerne læs godt efter.

1. Bookingen:
I skal holde årets julefrokost og vælger derfor at booke gennem et eventbureau, Copenhagen Event! Derfor giver det ingen mening at du skriver at du først retter henvendelse til os. Læs på din faktura! Du og din kollega har gennem hele starten af forløbet talt med Copenhagen Event. I har booket gennem dem og valgt at benytte vores juletilbud, hvilket vi var meget glade for inden arrangementet. DERFOR! Du har ikke booket gennem Inge (vores pligtopfyldende booker gennem 23 år).

Under bookingen har jeg naturligvis dialog på mail med Copenhagen Event - omkring jeres ønsker og behov. Det første jeg bliver informeret om var, at økonomien ikke strakte sig til de 795,- ex. moms som vores julearrangement normalt koster. Og der bliver her forespurgt på om vi kan lave et specielt tilbud på kr. 695,- ex. moms - MEN så uden spiritus. Da folk selv ville købe drinks i baren. DETTE GIVER JEG OK TIL - og stadig til Copenhagen Event, da vi heller ikke her har dialog om arrangementet. For i har jo ikke booket gennem os - men derimod et evnetbureau. Ekstraomsætningen på de 114 gæster blev på kr. 1260 kr. i drinks så det var ikke en særlig god forretning, men nogen gange må man også give lidt for at få ;)

2. Telefon med Inge og Jeg:
Du kontakter både Inge og jeg 2 uger op til arrangementet. Her taler vi i telefon sammen og du tror jeg hedder Nicklas, hvilket er din kontaktperson på Copenhagen Event. Du påstår at jeg har modtaget en mail som jeg ikke har svaret på - hvorefter jeg fortæller at jeg ingen mail har modtaget - du forstår ikke hvorfor jeg ikke har modtaget den og tror måske jeg har glemt at give lyd - og jeg svarer at du nok har sendt den til din kontaktperson på Copenhagen Event, da jeg aldrig har været i besidelse af hverken din mail eller dit telefonnummer. Til sidst i samtalen beder jeg dig tage al kommunikation med den person fra Copenhagen Event som du hele tiden har været i dialog med - og som har skræddersyet jeres arrangement.

Efterfølgende kontakter du igen Kongekilden og taler i telefon med Inge. Her ytre du at du meget gerne vil have et møde for at gennemgå arrangementet hvilket Inge naturligvis takker ja til. Du fortæller også at du KUN vil mødes med Inge, og ikke mig (Nicholas), da jeg ikke svarer på din mail. MEN DU HAR ALDRIG SENDT NOGEN MAIL TIL MIG!

3. Mødet
I ankommer på Kongekilden til møde, hvor vi gennemgår arrangementet, fortæller jer omkring mulige bordopstillinger mm. Vi for også på dette møde gjort klart at jeg/Kongekilden IKKE har fået tilsendt nogen mail, da du fandt ud af at du havde sendt direkte til eventbureauet. Ligeledes gjorde vi det klart at du har booket gennem et eventbureau og ikke direkte gennem Kongekilden. Ligesom betalingen skal foregå direkte til Copenhagen Event, som er formidleren til jeres julefrokost 2018. Dette har de været til mange andre arrangementer her i julen og det er gået rigtig godt!

På mødet laver vi bordplan og du vil godt have dansegulvet så frit som muligt, da i ønsker sambadansere i løbet af aftenen. I ønsker også at brede jer ud over hele restauranten, på trods af at i godt kunne sidde på de første 2 repos. Vi laver derfor buffet´en oppe i krostuen/baren, således at dansegulvet er frit.

Vi gennemgår for god ordensskyld arrangementets indhold, ift. jeres reduceret pris. Derfor indeholder pakken: Champagne punch, julebuffet, øl, vand og vin fra start til slut, kaffe/the, avec & DJ. Vi aftaler også på mødet at vi ikke kan tilbyde at lave and i stedet for frikadeller, hvilket i siger helt OK til.

Til sidst bliver vi informeret om at i skal have delt regningen op i 3-4 forskellige fakturaer?
I fortæller at i gerne vil betale ca. 25% af beløbet i dag, da det er penge fra personalet og resten så kommer fra afdelingen samt 2 sponsorater.

Vi fortæller at det normalt ikke er os der skal modtage betalingen, men for ikke at gøre forvirringen total og for at give jer en ro i maven over at i har betalt noget af arrangementet, vil vi blot stå for at modregne det i vores aftale med eventbureauet som jo klart også får en "fee" at dette beløb, da det er dem som står for jeres booking.

Festen:
Du ankommer til Kongekilden og går direkte ned til bordene, hvorefter du konstaterer et par borde ikke er sat efter planen, men vi har jo ikke modtaget nogen eksakt bordplan. Men derimod kun hørt jeres ønsker om at i gerne ville benytte hele restaurantens areal, samt have dansegulvet frit, så det gjorde vi naturligvis.

Foruden jeres arrangementet havde vi 2 borde, (stamgæster fra de forgående år) i alt 15 personer foruden jeres 114 personer. Restauranten rummer plads til 180 personer, så det var på ingen måde presset. Og hvad der er endnu vigtigere at fortælle, er at man skal være minimum 150 personer til vores julefrokoster for at have restauranten for jer selv. Da vi kan fylde den hver fredag i juletiden.

Med hensyn til maden har vi altid fået stor ros for vores julebuffet, flere af dine gæster roste maden nede ved bordene og fortalte at det var det bedste julemad de havde fået til sådanne tidligere julefrokoster. Så ved ikke hvor du har det fra. Alle fadene, skåle mm. var pyntet appetitligt og som vi plejer. OG SÅ VAR DER IØVRIGT RIGELIGT MAD, da vi efterfølgende fik halvfyldte fade retur. SÅ jeg aner ikke hvor du har det fra???

Med hensyn til øllet, har du fra en kollega fået af vide at der ikke var mere juleøl efter en halv time? Det er muligt at hanen var tom og der skulle sættes en ny fustage på anlægget. Men tænker ikke at i kan have drukket 12 fustager på en halv time, så han tjeneren har nok ment at den skulle skiftes, da i jo skulle have og FIK fri bar i øl, vin og vand.

Det var efter vores opfattelse at alle havde det fantastisk og en rigtig dejlig fest. Og som din kollega fra festudvalget sagde sidst på aftenen; Vi har haft en rigtig god aften og slet ikke lagt mærke til de 2 andre små selskaber.

Efter en rigtig god aften, med glade gæster der dansede og drak, kom der desværre en misforståelse, som vi ikke er herre over! Og absolut gjorde vores for at redde så godt vi nu kunne. Der skulle efter jeres aftale med Copenhagen Event være booket en bus, som ikke dukkede op kl. 02.00.

Det er MEGET vigtigt at gøre det klart at vi/Kongekilden ALDRIG har lovet jer en bus eller i den forbindelse stået for at bestille nogen. Hvis i har bestilt en bus og aftalt det med eventbureauet er det noget i skal tage med dem.
Vi har jo ikke givet jer 100 i nedslag på prisen, for bagefter at betale en bus til 114 mennesker. SÅ den aftale må i gerne finde frem på mail med dem i har booket.

Da Kim (vores ansvarlige) ringede til mid om aftenen og fortalte at der skulle være kommet en bus kl. 01.30 og om jeg vidste noget til den aftale, svarede jeg naturligvis NEJ. Vi havde ikke lovet nogen bus. Talte i telefon med Kim 6-7 gange inden for kort tid - og bad ham om at give jer lov til at blive en time mere - med fri bar på vores regning, for ikke at lukke af for arrangementet som normalt lukker 02.00. Derudover bad jeg Kim selv om at starte sin bil op og køre din gæster til lyngby station. Han kørte 6 ture i løbet af de næste 45 min. UDELUKKENDE for at yde den bedste service, for noget vi ikke var herre over. Og ikke et plaster på såret som du beskriver det!!!!

DERFOR KAN GÆSTER/FIRMAER GODT HOLDE ARRANGEMENT & EVENTS PÅ KONGEKILDEN.
Men lige i jeres/Rigshospitalets tilfælde skal i måske finde en anden person i festudvalget, som har styr på arrangementet og hvem i booker igennem.

Undskyld min hårde tone - men der er grænser for hvad man skal finde sig i, når det er så nemt bare at gemme sig bag en skærm og skrive usande trustpilots - eller måske mangel på forståelse af booking og arrangementet.

Med ønsket om en glædelig jul til dig og din familie samt alle dine gæster!

De bedste hilsner
Nicholas fra Kongekilden

Har lige afholdt fest på Kongekilden

Har lige afholdt fest på Kongekilden, og i den indledede festplanlægning, blev man mødt gode forslag, mad, vin og servering, samt anretning.
Lokationen som man har for sig selv, rummer alt med Lys, lyd, og rigeligt med toiletter.

Personalet udviste stor fleksibilitet under hele eventen, og kom med gode forslag til at få festen til en glide med serveringer, pauser, plads til underholdning. Og vi fik også mulighed for at forlænge vores forud bestilte tidsramme undervejs.

Det er nok svært at finde bedre udsigt i dyrehaven, med mindre man er kongelig 😊

Klart oplagt til den næste fest, jeg skal afholde.

12 novembre 2018

Tak for en fantastisk bryllupsfest

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Kongekilden, og har haft god kontakt med Inge fra start til slut. Kongekilden ligger i nogle helt unikke og fantastiske omgivelser og var en fantastisk for lige netop vores bryllup. De har de smukkeste sprossede vinduer med udsigt ud over et idyllisk landskab.

Det er både det flotteste og et af de billigste steder vi er stødt på i vores søgen efter bryllupslocation i restaurant/kro/hotel-genren. Vi var allesammen vilde med maden og servicen var god.

Dog skal man lige være opmærksom på, at det alene er vin og vand som er inkluderet under middagen (bortset fra til børn), så det koster ekstra, hvis gæsterne bestiller sodavand, øl eller lign. inden den frie bar åbner efter maden. Så hvis man har et stramt budget, anbefaler vi, at man lige laver en aftale med personalet på forhånd om, hvor meget ekstra man vil give gæsterne mulighed for at bestille.

2 settembre 2018

Tak for en god dag

Tak for en god dag
Vi holdte vores datters barnedåb
Og alt var så fint sødt personale og super lækkert mad
Der blev hele tiden fyldt op
Utrolig lækkert mad og dejlige omgivelser

Tak for en rigtig dejlig dag

1 settembre 2018

Kære kongekilden

Kære kongekilden
Tak for et helt fantastisk bryllup. Vi havde den dejligste dag i smukke og romantiske omgivelser med god mad og sød betjening.
Vi kunne absolut ikke ønske os mere..
Iben og Frederik

17 giugno 2018

Var til Burhan g koncert.

Var til Burhan g koncert.
Maden var super lækker på nær lige kødet til hovederetten var næsten uspislig. Da de havde fået leveret noget forkert. Efter hovederetten kom der en ung mand op på scenen og undskyldte over det og sagde der ville komme noget kompensation for det. Super fedt at de står ved fejlen.

Alt i alt en super hyggelig aften super stemning derfor 5 stjerner

15 febbraio 2018

Tænk jer godt om !

De ønsker ikke feedback. Efter vi aflyste et arrangement næsten et år før, mangler vi stadig at få vores penge tilbage !
Håber aldrig nogen overvejer at holde deres fest eller bryllup der.

23 novembre 2017

Outlandish koncert

Vi var 6 personer til vores første arrangement hos Kongekilden - Middag og Outlandish koncert. Det var en super oplevelse og et rigtig godt arrangement. Maden smagte rigtig dejligt. Outlandish var fantastiske og efterfølgende holdt de stedet åbent, så vi kunne feste indtil kl. 02:30 om natten - tak for en forrygende aften/nat.

12 ottobre 2017

Udsigt til en væg og ikke til …

Udsigt til en væg og ikke til Outlandish, ingen snacks, kaffe, the eller sødt. Til gengæld en arrogant og halvagressiv behandling fra overtjeneren/konferenciens side. Alt for lidt mad - de mindste portioner, jeg nogensinde har oplevet - ikke engang et 8 års barn kunne være blevet mæt af de portioner, som vi fik. Helt uoverskuelig og urimelig bordfordeling. Utrolig svingende og ringe drinks kvalitet. Alt for mange mennsker på for lidt plads. Herretoilettet - 2 stk kabiner - en uden dør og den anden kunne ikke lukkes. Kommer aldrig til koncert eller andet arrangement der igen. Kan absolut ikke anbefales med mindre du nyder at blive snydt:-)
AMATØRAGTIGT ud over alle grænser. Outlandish var til gengæld en god oplevelse med god lyd - synd, at de skulle slutte deres flotte 20-årige karriere på et skodsted.

2 ottobre 2017

Virkelig skuffende

Jeg var til intimkoncerten med Outlandish, som også var deres sidste.
Jeg har været fan i 17 år og havde glædet mig til at opleve sidste koncert. Vi ankommer kl 18, blkr først lukket ind kl 18.20. Hvorefter ejeren eller gud ved hvem han var, henviste os til en plads oppe bagved på balkonen. Mega skuffende. Da jeg nævner for ham at vi kun kommer for bandet og om vi ik ku få en plads tættere på, får vi et næsvist "nej, vi har en plan. Desuden får I de bedste pladser heroppe". Hvilket var løgn. Min søster sad bag en væg.
Og da Outlandish kom på, begyndte folk at komme hen foran os, og folk gik konstant forbi på toilettet osv.
Virkelig skuffende.
2 ud af 3 dame toiletter var stoppede.
Vi maden kom omkring halv 8 og vi ventede længe på hovedretten. Der var ALT for lidt mad og dessert, man ku ik engang blive mæt.
Simpelthen sådan en skuffende oplevelse. Der skal meget til før jeg kommer der igen...

30 settembre 2017

Var til intimkoncert med middag hvor …

Var til intimkoncert med middag hvor Outlandish havde deres sidste koncert. Arrangementet indeholdte champagne og snacks til velkomst vi fik aldrig snacks. Vi skulle også have kaffe med sødt, det fik vi heller ikke. Maden ok men ikke helt tilfredsstillende. Outlandish var godt og smult, tak for det.
Hvis man skal gennemfører et sådant arrangement, skal man have organisationen, det har Kongekilden ikke.

30 settembre 2017

Piv lækkert det hele

Vino det er Fino.
Vi var til claus runde fødselsdag og det var jo et brag af en fest.
Synd vi ikke kunne spise mere fra jeres lækre sommer buffet. Men skønt var det! Vi kommer igen

28 settembre 2017

Torsdagsøveren = torsdagsRØVEREN

Havde ikke været på Kongekilden før og havde desværre ikke læst anmeldelser inden. Købte, en dyr, aften med The Antonelli Orchestra. Der stod at det var kl. 19, men man kunne komme fra kl. 18, så var baren åben. Det nåede vi ikke da der var kaos på P-pladsen, så vi måtte parkere langt væk. Vi blev anvist plads ved et 6 mands bord hvor der sad et selskab på 4 i forvejen. De var såmænd søde nok, men forståeligt ikke interesseret i at udvide selskabet. Bordet stod lige ved baren og køkkenet, så her var konstant et rend. Og ja, de fleste tjenere nærmest løb for at nå det hele. De var såmænd søde nok. Vi fik drikkevarer, men forretten (lidt laks) blev først serveret efter 20 og der var ikke meget af den. Kl. 20.30 blev hovedretten ( kylling med lidt gulerods skiver og små kartofler i kartoffelmos ) serveret. Først da begyndte orkesteret at røre på sig. Master Fatman, som elsker at høre sig selv tale, gjorde hvad han kunne for at genere publikum med hans fordomme om folk fra Nordsjælland. Efter 4-5 numre holdt orkesteret en lang pause hvor der blev serveret et lille stykke tør chokoladekage. Da vi sad lige op ad baren blev vi højlydt underholdt at folk der efterhånden havde fået en del at drikke. Tror det var ejeren / manageren selv der også for rundt blandt disse gæster. Det virkede nærmest som om det var hans eget private selskab. Da vi forsøgte at betale for drikkevarerne ved 23 tiden stod min mand i kø i ca. ½ time, hvorefter jeg sagde til dem at nu gik vi. De havde jo mine data via min bestilling og vores bordnummer. Vi blev dog indhentet udenfor hvor vi så endelig kunne betale. Konklusion: For lang ventetid på ALT !! Maden var ikke de mange penge værd og The Antonelli Orchestra som vi havde glædet os til at høre, havde alt for meget bas på, så vi næsten ikke kunne høre sangerne og de kom for sent på. Det var jo en torsdag aften. De var til stede hele tiden, så det var ikke fordi de kom sent. Sådan bruger man 2000 kr på ingenting ! Vi kommer ALDRIG igen !

4 settembre 2017

Helt OK, meget bedre end frygtet!

Mange dårlige anmeldelser gjorde os bekymret. På den baggrund blev vi positivt overrasket. En venlig dame anviste bord, og en høflig ung mand serverede vores fadøl rimelig hurtigt med undskyldning for, at de kun havde Heineken. OK for os. Maden var også OK til prisen, og der var tilstrækkeligt på fadene, selvom restauranten var fyldt. Ikke en lækker grill-buffet, men helt OK. Tag øl (50kr for 1/2 liter) fremfor overpriced vin. Og lad være med overdrevne forventninger: købt på deal er besøget bestemt pengene værd. Og så kan man gå en dejlig tur i Dyrehaven også 😀

6 agosto 2017