Min mand og jeg fejrede vores bryllup og vielse ude på restaurant Kongekilden den 16. Maj. Det var en helt igennem fantastisk eftermiddag og aften. Personalet var yderst professionelle, maden smagte s... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Tjekket, professionel, entusiastisk og imødekommende planlægningsfase - og total lækker mad og sublim afvikling med de sødeste dygtigste tjenere. Dertil kan tilføjes, at rammerne er vildt smukke uden... Leggi di più
Manageren dikterede fra scenen i mikrofon hvordan bestilling og betaling skulle foregå ellers var der kaos og ulykker forude ved frakørsel, fordi det viste han bare. Til gengæld var maden sløj, fransk... Leggi di più
Virkelig kedelig "grillbuffet" hvor kun pølserne var grillet, mens kødet nærmest virkede kogt. Sand i den grønne salat, blomkål-spelt?salaten smagte ikke af noget, mens kartoffelsalaten var OK. Upro... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Enghavevej 8, 2930, Klampenborg, Danimarca
- www.kongekilden.dk
Ha risposto al 37% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
Bryllup
Vi holdte vores bryllup d. 26/10 på Kongekilden og havde en fantastisk dag!
Personalet og Sophie har været så professionelle igennem det hele.
Vi kan varmt anbefale Kongekilden🙏🏼
Kongekilden - perfekte rammer til bryllup
Kongekilden dannede rammerne for vores efterårsbryllup og vi er meget tilfredse med oplevelsen. Det var en fantastisk dag, hvor vi og vores gæster nød de smuke omgivelser, god service, lækker mad og festlig stemning.
Sophie skal have stor tak for at være hjælpsom og fleksibel i planlægningen ved at tage vores input og ideer med. Alle detaljer blev håndteret professionelt og vi følte os 100% trygge.
Også tak til personalet på aftenen der sikrede afvikling uden problemer.
Vi kan varmt anbefale Kongekilden til en stor fest!
ALT fungerede 🙏🏻
ALT fungerede 🙏🏻
Fra start til slut.
Aldrig har jeg holdt et arrangement et sted, hvor der var mere personlig, fleksibel og hjertevarm service. Flere af mine gæster havde aldrig været på Kongekilden før, og kaldte det en “godt gemt perle” 💎🩵🦋
Hvis man er i tvivl om, hvor man skal holde sit næste arrangement, så behøver man ikke at være det mere. Det er jeg ikke. Og næste gang jeg har noget der skal fejres, så bliver det hos jer. Tak til hele teamet 🙏🏻
Sådan skal det gøres. Tak for en dejlig bryllupsfest.
Kongekilden var de perfekte rammer om vores bryllup. Dejlig beliggenhed, lækker mad og et sødt, hjælpsomt og helt igennem professionelt personale.
Vi var trygge lige fra den første snak med Sophie, hvor vi straks kunne mærke, at hun har planlagt hundredevis af bryllupper. Selve festen forløb perfekt og hvis vi havde ønsker i løbet af aftenen, så tryllede personalet for os.
Vi var i teltet og det var virkelig hyggeligt med fin oppyntning og flot udsigt. Selvom det var i september og aftenen var kold, blev teltet fint opvarmet, så ingen frøs. Terrassen er også fantastisk hyggelig, både til velkomstdrink og senere til kaffe og til sidst natmad. Også her var der varme.
Maden er fantastisk god og vi har fået mange gode tilbagemeldinger fra vores gæster, som også virkelig nød den gode mad og de gode vine.
Vi kan på det varmeste anbefale Kongekilden til fest og især til bryllup.
Maiken og Martin
Tak til Kongekilden for at holde det mest idylliske bryllup…
Tak til Kongekilden for at holde det mest fantastiske bryllup for os. Den bedste og smukkeste lokation. Dejlig mad, drikke og service.
Stedet er ufatteligt smukt og idyllisk, og mad, drinks og service var helt i top!
Tak for at give os den bedste dag nogensinde.
Fantastisk fest
Kongekilden skabte de mest fantastiske rammer for vores bryllup 16.08.2024.
Vi holdte festen en fredag og kan varmt anbefale denne model, så alle har en hel weekend til at komme sig.
Vi holdte festen i deres telt, som var pyntet så smukt til 90 gæster, og receptionen på deres flotte terrasse.
Alt kunne lade sig gøre og Sophie gjorde oplevelsen fra start til slut helt fantastisk.
Vi anbefaler alle at bruge kongekilden til deres næste fest!!!
Vi holdte vores bryllup på Kongekilden…
Vi holdte vores bryllup på Kongekilden d. 12/7-24. En fuldkommen fantastisk og magisk dag, som var lige som vi havde ønsket og håbet på. Maden var velsmagende og pænt anrettet, personalet var utrolig imødekommende, søde og servicemindet - alt kunne lade sig gøre! Kommunikationen med Sophie har hele vejen igennem været sublim, og vi har følt os mødt i de ønsker, vi har haft undervejs. Vi kan varmt anbefale Kongekilden!
Magisk bryllup på Kongekilden!
Vi har planlagt/forberedt vores store bryllupsfest d. 13.07.2024 siden august 2023.
For at ændre det hele dagen før vores bryllupsfest pga. den 100-års-regnvejrsdag.
Vi fik KÆMPE hjælp og ualmindelig god sparring med Nicholas og Sophie der styrer stedet og fik lagt en plan for hvordan vi bedst optimalt udnytter alle deres faciliteter med vejrforholdet.
Vi havde den mest fantastiske bryllupsfest!
Det hele var magisk - Den flotte udsigt, masser af lækkert mad, drinksene blev serveret uden ventetid (146 gæster), stedets flotte oppyntning, smilende og hjælpsomme personale, alt kommunikation var tydelig og der var intet vi kunne sætte en finger på - alt spillede til perfektion.
Vi har kun fået kæmpe ros fra venner og familie omkring hvor fantastisk og fedt festen/kongekilden har været og det blev til en uforglemmelig aften.
Sophie og Nicholas får min kraftigste anbefaling <3
Tak for vores drømmebryllup
Vi afholdte vores bryllup på Kongekilden - og det er vi SÅ lykkelige for! Én ting er den smukke placering i Dyrehaven, noget andet er de skønne - praktiske og intime - lokaler, læg dertil virkelig god mad og drikke samt kompetent, smilende og hjælpende serveringspersonale. Vi havde ro i maven under hele planlægningen, hvor de var søde til at rådgive, vejlede og var klar i kommunikationen. Det hele gjort for et fair beløb, hvor der var transparens og ingen ubehaglige overraskelser.
Vi havde en drøm af et bryllup - og det er blandt andet takket være Kongekilden. Vores gæster er i øvrigt enige.
TAK!
Firmasommerfest
Vi har netop afholdt vores årlige sommerfest på Restaurant Kongekilden. Alt spillede fra vi kom til vi gik. Gæsterne var vilde med den smukke udsigt, maden smagte dejligt og de tilhørende vine var også rigtig gode. Personalet var utroligt søde og smilende og meget servicemindede. Vi kommer meget gerne igen år efter år.
Fantastisk Bryllup
Holdte bryllups fest, hos konge kilden, med en af deres fest parker. Med 3 retters meny og vin og øl allibetum!
Det hele var helt i gennem fantastisk! Super søde mennesker, der havde vores dag i fokus.
Fantastiske omgivelser, mad og drikke!
Det kan varmt anbefales til alle lejligheder. Både bryllup, konfirmation og andre fest lejligheder ❤️😊
Fantastisk intim koncert, med Anne Linnet
Fantastisk intim koncert, god stemning.
Vi havde betalt ekstra for at sidde foran scenen, kom til at sidde ude på siden, næsten bag scenen, meget klemt, så kun musikere i profil, og hørte lyden dårligt, de andre personer ved vores bord, var heldige at få anvist andre pladser. ok mad, men synd det var blevet koldt inden vi fik det serveret.
Den bedste oplevelse
Mange tak for en fantastisk aften. Kongekilden er virkelig et dejligt sted med utroligt smilende og hjælpsomt personale. Alt det bedste - Vi har afholdt to fester på Kongekilden, og begge gange har det været en fremragende oplevelse og rigtig god mad. Jeg kan varmt anbefale dette sted.
Kæmpe anbefaling herfra
Kongekilden er det perfekte sted til, at afholde private og firmaarrangementer. De har styr på detaljen og personalet bibringer til en fantastisk atmosfære i de perfekte omgivelser
Klasse bryllup som vi fik afholdt
Klasse bryllup som vi fik afholdt, meget profesionelle. Sindsygt dygtige, ville anbefale det til alle!
Et virkelig charmerende sted.
Et virkelig charmerende sted.
Var til bryllup og havde tjansen som toastmaster. Havde et rigtig godt samarbejde med personalet, som gjorde det nemt for mig.
Rigtig dejlig og velsmagende mad.
En rigtig god oplevelse.
En dejlig dansefest
Vi havde en dejlig dansefest, startende med en superfin tre retters menu. Personalet var smilende, venligt og effektivt. Omgivelserne var perfekte, lokalerne hyggelige. Diskoteket og barområdet supplerede hinanden godt.
Var til Mick Øgendal show
Var til Mick Øgendal show, med 3 retters menu.
Mick var fantastisk - men alt andet var SÅ dårligt.
Vi sad meget klemt, på virkeligt dårlige stole.
Maden var kedelig, der var skrevet ‘snack’ på menuen, det var 4 forkølede franske kartofler, af den billige slags fra netto.
Maden var kedelig og kold. Og jeg fik ikke ret meget mad. Da de havde glemt at de havde lovet, en mælkefrit menu til mig, kunne høre der var en vegetar ved nabo bordet, hun fik heller ikke mad.
Tjenerne løb meget hurtigt rundt, og havde mere travlt med at sælge ekstra drikkevarer, end servere maden.
Jeg skrevet efterfølgende til Kongekilden og brokkede mig. De undskyldte med at der var en syg tjener. Det er selvfølgeligt ærgerligt, men det var kokken der glemte at lave min mad!!
De svarede at de ville refundere 500 kr ASAP, for min manglende mad. Ud over at det ligesom ikke ændre på, at vores hygge aften i byen, blev en kedelig og sulten oplevelse.
Så har jeg endnu ikke modtaget de 500 kr, så har skrevet og spurgt havde de mener med ASAP, da der nu er gået en måned. Fik svaret at de havde været på ferie, men pengene kommer nu - det er 14 dage siden.
Hvis man ikke kan finde ud af at holde så stort et arrangement, skal man lade være.
Jeg holdt min 50 års fødselsdagsfest på…
Jeg holdt min 50 års fødselsdagsfest på Kongekilden i weekenden og vil give stedet mine bedste anbefalinger. Stedet, indretningen og borddækningen var hyggelig og så fin. Maden var rigtig lækker og velsmagende. Personalet søde og hjælpsomme. Der var ikke en finger at sætte på noget. Jeg holder gerne fest der igen. Alle mine gæster har også rost stedet til skyerne.
Det bedste sted til fest
Jeg har holdt min 50 års fødselsdag på Kongekilden. Jeg havde masser af forventninger og forhåbninger og kan kun sige at alt blev fuldt indfriet.
Hele oplevelsen fra vores første besøg, til den løbende kommunikation gav fuldstændig ro i maven om at der var styr på det hele. Selve festen var bare en kæmpe succes. Der er ikke en finger at sætte på noget. Alt spillede perfekt.
Alt var pyntet fint og hyggeligt op, velkomstdrinks var lækre, maden FANTASTISK og vinene ligeså. Og personalet var super søde, serviceminded og så gode til hele tiden at sørge for at der ikke manglede noget.
Jeg kan kun give mine allerbedste og varmeste anbefalinger - det mest perfekte sted til fest. Vi kommer igen :-)
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.