Dygtig mekanikker og hjælpsomme. Har købt 2 scootere deroppe og været tilfreds generelt. Efter sidste service har scooteren gået 10.000 km. en kymco jeg har købt hos dem.
Har lige købt en sprit ny pgo hot 50 euro 5 Har købt adskillige scootere hos køhler.. Har kun positive ting at sige om Gert man får en god behandling i butikken han er flink og alle reparation... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Køhler Knallerter i københavns området, Køb din scooter og knallert hos os. Nu SØNDAGSÅBENT 11-16 Køhler Knallerter- Danmarks største udvalg i scootere & reservedele Aprilia, Suzuki, PGO, Peugeot, Yamaha, Vespa, Sachs MADASS, Kymco, Gilera, Piaggio, Riejumoto, SYM,TMP og Honda. Vis stort kort Selvfølgeligt også brugt. Størst på scooter och knallert i Danmark Se vores nye TV reklamer her
Vasevej 107, 3460, Birkerød
- www.koehler-knallerter.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Dygtig mekanikker og hjælpsomme
Rigtig god service
Rigtig god service de forklarer mig de ting der var blevet skiftet og hvor dan de virkede
De har også rigtig stor udvalg af knallert
Hold jer langt væk fra Køhler
Min søn købte en knallert, helt ny for 17000kr. Efter 1 dag var den allerede i stykker. Og sådan fortsatte den med at gå stykker det næste års tid. 11 gange var vi nede med den. Hr køhler og hans lille dreng forsøgte igen og igen at lave den. Og flere gange beskyldte de min søn for at havet ødelagt den. Men dette var kun et dække over at de ikke selv kunne lave den. Flere gange var den stadig i stykker når vi fik den tilbage. Vi bad Køhler give os pengene tilbage flere gange. Til sidst kunne den ikke køre uden at gå ud. Så 12. gang gik hr køler med til at købe den tilbage for 50%.
Flere af min søns venner havde købt deres knallert i køller knallert og alle havde samme problemer. Tænk at snyde 16 årige og sælge dem møg og så ikke lave det eller snyde og tage penge for noget som ikk er deres skyld.
Så pas på eller aller helst hold jer langt væk.
Min søn har nu i snart 9 måneder haft en anden knallert og den har der aldrig været noget med.
Kan ikke lave min forholdsvis nye og dyre elknallert
Jeg er desværre blevet fuppet godt og grundigt af Køhler.
Jeg købte i maj 2020 en Super Soco elknallert til 19.998 kr.
Efter nogle meget knirkende bremser blev lavet først på vinteren 2023, fik min knallert en vinterpause i et overdækket parkeringsanlæg.
Da jeg tog den frem primo maj 2024, ville den ikke starte. Køhler fik den igen til reparation, og i skrivende stund, 21/7 2024 har jeg stadig ikke fået den tilbage.
Jeg har ringet 4-5 gange for en status, men han siger, han ikke ved, hvordan man laver den.
- Han ringer aldrig tilbage
- Han kan ikke finde sin leverandør
- Han synes ikke, jeg har forståelse for hans problem
- Han har ikke tilbudt mig noget alternativ
- Han har den stadig til salg på sin hjemmeside til kr.
19.998, selvom han ikke ved, hvordan man laver
den.
Man kan desværre ikke give 0 stjerner, ellers var det, hvad han havde fået.
God oplevelse
Fik en rigtig god service samt betjening ude hos Køhler Knallert. Skulle købe en Talaria sting R MX4 som var min første El-crosser nogensinde, så fik en del gode råd samt fremragende service derude, og leveringen af køretøjet var 1 dag før den aftalte tid. 5⭐️ til dette sted.
Man skal ikke blive forskrækket over…
Man skal ikke blive forskrækket over forretningens lidt rustikke udtryk.
Jeg har kørt knallert i 30 år og fået servise, men her får man virkelig en professionel betjening.
Jeg kan varmt anbefale denne forretning.
Max Andreasen.👍
Dårlig servicd
Skal med det samme sige at i denne anmeldelse, ved jeg ikke noget om butikkens evner i at servicere scootere.
Denne anmeldelse er skrevet efter at have kørt forgæves til Birkerød, da de havde glemt at skrive på deres hjemmeside, de havde lukket grundet sygdom.
Måtte ringe til dem på adressen, for at finde ud af det. Og bevares det kan jo ske.
Men men, i røret fortæller han mig så, at den slags scooter 30 vi var kommet ud for at se/prøve, forhandlede de slet ikke mere, dette på trods af de reklamerer med 5 stks på deres hjemmeside. Dette er simpelthen for dårligt.
Så turen til Birkerød havde været forgæves, selv hvis der rent faktisk havde været åbent.
Det er totalt uprofessionelt og spild af kunders tid.
Så det er muligt de er gode til at lave scootere men, det er virkel dårlig stil at reklame for produkter, man slet ikke sælger i sin butik.
Jeg tager i hvert fald ikke turen til Birkerød igen, og anbefaler ikke andre at gøre det.
Service på min PGO…
Da butikken som solgte mig min PGO scooter pludselig ikke gad at servicere den mere ringede jeg til Køhler Knallerter som omgående trådte til og hjalp mig.
Efter udført service og en køretur på min scooter er jeg ikke i tvivl. Køhler Knallerter ved virkelig hvad det drejer sig om og jeg er ovenud lykkelig over at have en scooter som nu kører bedre end nogensinde og havde jeg kunne give mere end 5 stjerner havde jeg gjort det. Tak Køhler👍
Havet styrtet på min knallert som lette…
Havet styrtet på min knallert som lette til at styret var skævt. Sendte den derefter ned til køhler knallerter for at få den fikset. Der er nu gået 4 uger siden sidste jeg har set min knallert. Det arbejder der skulle laves på den ville højst havet taget en uge, men det bliv til fire uger. Vis i ville have jeres knallerter tilbage i tid så ikke køb hos køhler. Og vis du gør skal du regne med meget lang vente tid
Umuligt at få lavet sin knallert
Vi søn arbejdede alle sine ferier i 2 år for at spare op til fin knallert. Vi var derude og fik go betjening og han fik den med hjem købt for 18k. Men så startede mareridtet. Jeg betalte kasko det første år, fordi det var hans sparepenge, men da han var styrtet og skulle laves og have nyt sjold, ville det blive bestilt. Vi ringede gang på gang fik at vide han ville ringe tilbage, men gjorde det aldrig. Den var til service hvor han lovede at vende tilbage, men gjorde det aldrig.
Nu står vi igen i samme problem, da nogen har forsøgt at stjæle den,så den mangler tændningslås, vi har ringet, ingen ringer tilbage som lovet, der er skrevet mail uden svar. Så nu står vi med en knallert der er top dyr i forsikring, vi ikke kan få lavet og en kæmpe frustration over manglende udmelding. HOLD JER LANGT VÆK
Køhler knallert
Købte min scooter hos Køhler fra ny for næsten et år siden og der har stort set ikke været andet end problemer. Jeg har været oppe med den mindst 10 gange og der er sjovt nok nye problemer hver gang efter den har været til service. Jeg råder dig til ALDRIG nogensinde at lægge penge i den butik. Det er uprofessionelt og sjusket arbejde til skyhøje priser…
Køhler knallerter
Har lige købt en sprit ny pgo hot 50 euro 5
Har købt adskillige scootere hos køhler..
Har kun positive ting at sige om Gert man får en god behandling i butikken han er flink og alle reparationer er altid færdige til tiden køhler knallerter får 5 stjerner herfra det er topklasse….
Vil til hver en tid stå inde for hans scootere prima kvalitet…
Forfærdelig betjening
Forfærdelig betjening, meget langsomme og meget grov behandling og uprofessionel behandling af kunder. Bad om en olieskift endte så med at de også skiftet gearoile uden at jeg bedte om det. Blev tvunget til at punge 300kr mere ud pga. dette. Kommer aldrig her igen hold jeg langt væk de snyder dig.
EXCELLENT!
Jeg var ude for utrolig venlig, hurtig og kompetent service. Jeg bruger min scooter som daglig transportmiddel, inspireret af trafikken i Cannes hvor jeg ofte opholder mig. Så den er rimelig uundværlig. Men en dag kunne bagdækket ikke mere, og jeg ringede min nød til Köhlert, og sagde det var en hastesag. Han hentede scooteren samme eftermiddag, og leverede scooteren ved middagstid dagen efter. Havde enda nået at lave service på den, skiftet olie, tændrør etc. Fantastisk!!
Køhler Knallerter Birkerød v/ Gert…
Køhler Knallerter Birkerød v/ Gert Behmer Frederiksberg 15-12-2020
Den fornyede kontakt til Køhler Knallerter, Birkerød, har været en kæmpe skuffelse.
Den 18-05 ringede jeg og fik at vide at eftersendelse af foto ville være fint. Så ville GB komme.
Den 28-05 sendte jeg de efterlyste billeder og kunne bekræfte, at der var fin gnist på (nyt) tændrør men at motor ikke ville starte, formentlig pga. vand i benzinen. Ikke noget problem, kunne tage den med på trailer.
Den 22-06 spurgte jeg pr. tlf. om vi stadig havde en sag, men GB havde vist ikke set på min e-mail med foto, fordi han spurgte i øst og vest. Til sidst ”fandt” han dog e-mailen og ville ringe samme dag inden ankomst (eller tirsdag, som det blev råbt lidt underligt i lokalet). Jeg bemærkede, at jeg evt. ikke skulle have noget, altså kvit og fri overdragelse men fik dog mistanke om, at der nok ikke kom mere fra GB. Det gjorde der heller ikke. Absolut Intet.
I dag skriver vi den 15-12-2020, forsikringen blev fornyet for længst, da der blev jo aldrig blev svaret på den 1. e-mail. Det havde klædt firmaet straks at meddele, at man evt. ikke ville have med en brugt PGO 50 Hot at gøre i stedet for denne langtrukne loven efterfulgt af fuldstændig ligegyldighed.
Det er fint med service på nyindkøb, men det fører til intet at komme tilbage med brugt – så meget for firmaloyaliteten mht. eftersyn. (Vi bor på Frederiksberg)
Måske kan der produceres flere begrundelser i Birkerød, men et kig på Trustpilot (som nærværende også er i nu) viser manges negative oplevelser i firmaet!
Forstår ikke folks så negative holdning…
Forstår ikke folks så negative holdning til denne butik, jeg var nede og hente min søns knallert som har har kæmpet med at få lavet da delene skulle hentes hjem fra Belgien som ligger inde med de dele der skal bruges til en Motrac m5r og han har løbet panden mod mur mange gange undervejs da fabrikken er gået i betallings standsning og ikke har produktion på de dele han skulle bruge, men alligevel har det lykkes ham at skaffe de fleste dele hjem, dog fik han ikke fremskaffet et lygtehus desværre det er lidt øv men ikke hans skyld jeg ved han har gjort hvad han kunne.
hvis jeg skal nævne noget negativt så burde han være mere oplysene omkring de ting han ikke kan lave i stedet for at vente med at sige det til man står i butikken så er man forberedt når man kommer. Men ellers sød og rar person i min verden. Ville ikke være bekymret for at få lavet noget der igen eller købe nyt/brugt af ham.
Rigtige dårlig Butik
Rigtige dårlig Butik. Handler aldrig der igen !
Samme dårlige oplevelse som thomas
Samme dårlige oplevelse som thomas. haft så mange problemer. efter alle dele er skiftet som var over garentien må du selv hoste op for deres time løn. incl da de så ville lappe dækket måtte jeg så smide flere penge hvor det så ikke engang vil holde luft. jeg klare eftersyn frem over hos et andet firma som er mere lage :-)
Køhler knallerter
Har handlet ved Køhler knallerter siden jeg købte min første scooter altid super service rimelige priser og reparation altid færdig til aftalt tid vil til hver en tid anbefale Køhler knallerter til andre 5 stjerner herfra
hold sig fra dette firma
køb ikke hos dem
købte en knallert hos dem sprit ny
hvor de havde klippet i lednings nette
deres forklaring det var fordi positions lys ikke virket
ulovligt ikke at infomere kunden om der havde været et problem med knallerten før levering
problem nr 2 meget sent levering aftale brud op til flere gange og lyver om at pengene ikke skulle være kommet
selv jeg har fået det bekræftet af banken at pengene var der allerede dagen efter jeg fik godkendt min ansøgning
problem nr 3
speedometer på knallerten kan man ikke indstille ur på samt trip tæller
0 stiller sig selv konstant vis man bruger tændings låsen
problem nr 4
forlygte glasset er smeltet grund der sad en 55 watt pære hvor der skulle have sidet en 35 watt
problem 5
en del bolte og skruger og møtrikker sad slet ikke spændt
alt sammen er skulle have været fixet inden jeg skulle modtage den
men det var det ikke
og hvad pæren angå så det mere eller mindrer dumdrestighed
at tro det ville virke på en Cateay forlygte
så jeg kan klart IKKE anbefale ders handel til nogen
vis i aligevel handler der vil jeg helt sikkert anbefale i tjekker alt efter selv
alle fejl og mangler er rettet af mig selv nu skulle jeg mene
undtagen det med speedomter uret og trip tæller