Bestiller en vare på deres hjemmeside. 3 dage senere får jeg et venligt brev der fortæller, at de ikke er autoriseret til, at sælge varen. Så nu må jeg tjekke om de har hævet pengene, nu hvor jeg har... Leggi di più
Jeg fik en regning på over 4000 kr for skift af en termostat. ETHVERT andet sted ville denne simple operation koste det halve. De tager 1500 + moms i timen. Jeg vil anbefale at man kun bruger KOED til... Leggi di più
Generelt fint udvalg og nem søgning via reg.nr. Bestilte bremselys, fint produkt og forsvarligt pakket ind. Liiidt lang leveringstid og ærgerligt at skulle betale for fragt selvom man køber for knapt... Leggi di più
God oplevelse og top professionel håndtering. Kan varmt anbefales. Har netop været forbi til service hos Koed i Vejle. Fik enda tilbudt et "lånekontor" mens opgaven blev udført til UG. Der var også e... Leggi di più
Alt i nye & brugte BMW reservedele til Danmarks bedste priser. Hos Koed er vi eksperter i BMW - vi kender alle modeller ud og ind. I vores shop finder du nye og brugte BMW reservedele, originale såvel som uoriginale i bedste kvalitet. Alle dele er direkte importeret og vi kan derfor tilbyde markedets bedste priser set i forhold til kvaliteten.
Nyhåbsvej 16, 8560, Kolind, Danimarca
- info@koed.dk
- www.koed.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Tip top betjening.
KOED - toppen af poppen
KOED - altid dele til tiden, altid stærke priser, altid service med et smil, og altid et besøg værd hvis man er på egnen!
Fin og hurtig levering.
Varen kom dagen efter som aftalt.
Altid god service og hurtig ekspition.
det funker bare altid
Nem overskuelig hjemmeside. Varerne kommer ALTID dagen efter hvis de er bestilt inden kl. 15. DET er super.
Fornuftige priser og hurtig levering…
Fornuftige priser og hurtig levering fra web-shoppen.
Uden sammenligning Danmarks bedste…
Uden sammenligning Danmarks bedste reservedelshandel til BMW
Hurtig levering og fine dele 😉
Som altid perfekt
Generelt fint udvalg og nem søgning via…
Generelt fint udvalg og nem søgning via reg.nr. Bestilte bremselys, fint produkt og forsvarligt pakket ind. Liiidt lang leveringstid og ærgerligt at skulle betale for fragt selvom man køber for knapt tusinde kr.
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering - god hjemmeside med alt hvad du behøver til din BMW.
Gode priser.
Kan klart anbefales
Dårlig service
Har ringet flere gange idag og i tager ikke telefonen. Skulle gerne have min varer, men har ikke modtaget den, som i havde lovet jeg helst skulle have den idag, da jeg bestilte varen igår inden klokken 15.

Risposta di Koed BMW Kolind
Super service
Har bestilt der et par gange. Altid en utrolig venlig og god service. Det ene produkt var uventet lang ventetid på, men fik til gengæld en fantastisk kundeservice og der blev hele tiden fulgt op. Kan kun anbefales.
Fuld tilfredshed med handelen aldrig…
Fuld tilfredshed med handelen aldrig nogen problemer oppe ved Koed
10 ud af 10 herfra
Super service
Fornuftig pris og super hurtig forsændelse
Fornuftig pris, super hurtig forsendelse, hvor pakken var fremme dagen efter og herligt med en lille overraskelse i pakken - tak for chokolade Milkeyway :-)
super billige dele og hurtig lev