Skadesfri klinik... en joke!
Skulle ha lavet nye såler til løb hos Klinik.dk, som skulle være ekspert i indlægssåler., hun anbefaler videre at hvis jeg vil holde mig SKADESFRI under tilvænning af sålerne, er det en god ide at investere i et klippekort til en pris a 5.400,- dette udover sålerne som kostede 2000.-.
Med dette klippekort vil jeg modtage fysioterapi samt få lagt et målrettet styrketræningsprogram, så jeg kan blive optimalt klar til New York og Berlin.
Jeg får lagt et program af en af fysioterapeuterne, som i praksis viser og presser mig gennem træningsprogrammet.
Efter to træningspas med hendes program ender jeg ud med en Baker cyste i højre knæ samt en max overbelastning i venstre.
Jeg oplever jeg dernæst misvejledning efter skade, og vælger jeg at stoppe mit engagement hos klinik, de vil ydermere ha penge for at behandle mig for den skade jeg har pådraget mig ved at følge klinikkens program?
Jeg bliver ringet op af Chefbehandleren, som anerkender min klage og indrømmer de har haft for højt ambitionsniveau på mine vegne. Jeg spørger derfor om jeg kan få hans udtalelse på skrift, hvilket han indvilliger i.
Herefter modtager jeg en arrogant mail, hvor jeg oplever de fralægger sig ethvert ansvar, men de vil dog refundere halvdelen af mine penge.
Der er nu gået to måneder ., mit løb er fortsat på stand by, min halvmarathon til New York og Berlin blev ikke til noget, og jeg er startet op i et nyt forløb andet sted som vil koste mange tusind kroner!
Udover dårlig og uprofessionel behandling, et års spildt træning op til halvmarathon, har mit besøg hos klinik.dk på Valbylanggade kostet mig rigtig mange penge
Jeg kan på ingen måde anbefale andre at lægge sin lid hos klinik.dk !!
12 aprile 2016
Non scritta su invito