Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse med klinikken. Jeg har gået til en del scanninger, fordi jeg har været nervøs under graviditeten. Jeg er blevet mødt med utroligt rart og hjælpsomt perso... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg var hos klinik Hedegaard i efteråret 2024. Generelt var personalet venlige når man mødte dem på klinikken, men svære at få fat på telefonisk. Hver 2. gang mødte jeg en form for praktikant, s... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Utilfredsstillende fertilitetsbehandling
OBS. Lang anmeldelse..
Min mand og jeg har haft en samlet set dårlig oplevelse hos denne fertilitetsklinik, især fordi vi var helt grønne inden for fertilitetsbehandling og hos klinikken ikke følte os ordentligt klædt på eller støttet.
Jordmødrene er generelt flinke, når man har en tid, men der er mange ting, der ikke var okay, som vi har beskrevet nedenfor.
Vi valgte oprindeligt en privat klinik frem for det offentlige, fordi vi blev vejledt til dette af vores egen læge, og fordi klinikken havde mange gode anmeldelser på nettet. Set i bakspejlet oplever vi, at disse anmeldelser er misvisende, da de primært stammer fra den periode, hvor Hr. Hedegaard drev klinikken eller stammer fra den gynækologiske del af klinikken og ikke fertilitetsbehandling. Klinikken er i dag overtaget af Birgitte fra Juno IVF, og hvis vi dengang havde undersøgt anmeldelser af hendes tidligere klinik, ville vi have været advaret.
Vores indledende samtale på klinikken varede ca. 10 minutter, hvilket føltes alt for kort i forhold til kompleksiteten og alvoren af det, man går ind i. Vi fik hverken gennemgået blodprøver eller fik svar på min mands sædanalyse - det måtte vi selv spørge ind til. Birgitte havde mere travlt med at vejlede den spanske læge, som var i “praktik” hos klinikken. Til sammenligning har vi netop været til indledende møde på offentligt sygehus, som varede 1,5 time og gav os en langt bedre forståelse, tryghed og grundig gennemgang af forløbet, og grundigt forklarede, hvorfor de valgte en specifik behandlingsform netop til os. Hos Hedegaard savnede vi information, overblik og reel forventningsafstemning.
Generelt følte vi os ikke “holdt i hånden” gennem en meget svær og sårbar periode i vores liv. Fertilitetsbehandling er følelsesmæssigt krævende, og her manglede vi både empati, kontinuitet og støtte.
Alle vores inseminationer oplevedes som meget hektiske, uden ro eller tid til spørgsmål. Særligt ét inseminationsforsøg føles for os som “mistet”. Klinikken valgte at gennemføre inseminationen med sæd, som vi senere har fået oplyst ligger under den kvalitet, man normalt ville inseminere med på sygehuse og andre klinikker. Min mand havde kort forinden haft høj feber, hvilket havde reduceret sædkvaliteten markant (ca. 80 % af sædcellerne var påvirkede). Vi blev ikke vejledt i, at det ikke var optimalt at bruge sæden på dette tidspunkt, og vi blev heller ikke informeret om, at det havde været en mulighed at vente med inseminationen. Der blev heller ikke givet rådgivning om, hvordan vi selv kunne have arbejdet med at genopbygge sædkvaliteten gennem tiltag i hjemmet og dermed øge chancerne ved et senere forsøg. Alt har vi selv måtte undersøge efterfølgende.
Jeg oplevede derudover betydelige smerter ved undersøgelserne og gjorde gentagne gange opmærksom på dette. Alligevel valgte Birgitte (lægen) at lade lægen, som var under vejledning, udføre en undersøgelse, som var ekstremt smertefuld. Undervejs sagde Birgitte “det plejer ikke at gøre ondt”, som en tidligere Trustpilot anmeldelse også siger. Jeg fik senere at vide, at denne læge havde begrænset erfaring. Der blev hverken foreslået smertelindrende tiltag eller alternative løsninger. På det offentlige sygehus konstaterede man senere, at mit bækken er overspændt, hvilket forklarer smerterne, og jeg er nu blevet henvist til en fysioterapeut med speciale i bækkenet – noget vi ville ønske var blevet taget alvorligt langt tidligere.
Derudover oplevede vi flere praktiske udfordringer. Nogle dage var det umuligt at komme igennem telefonisk til klinikken. Sædprøven skulle afgives på et helt almindeligt toilet, hvilket føltes meget lidt præstationsfremmende i en i forvejen privat og skrøbelig situation.
Klinikken planlagde konsekvent mine blodprøver til at skulle tages hos dem, selvom det havde været muligt at få dem taget i min egen by 1 time væk. Først ved min sidste konsultation blev jeg gjort opmærksom på denne mulighed. Det efterlod os med en klar oplevelse af, at økonomi spillede en større rolle end patientens behov og fleksibilitet.
Vi blev også vejledt forkert omkring vores rettigheder. Klinikken oplyste, at vi havde ret til 3 inseminationer og 3 IVF/ICSI-forsøg, men på hospitalet fik vi oplyst, at vi har ret til 6 IVF/ICSI-forsøg, og at dette har været gældende i lang tid.
Når vi i dag sammenligner vores private forløb med det offentlige, er forskellen meget tydelig. I det private oplevede vi i høj grad, at vi var en indtægtskilde, mens fokus i det offentlige udelukkende har været på faglighed, tryghed og succesraten for at opnå graviditet.
Alt i alt har forløbet efterladt os med manglende tillid og en følelse af ikke at være blevet mødt med den omsorg, faglighed og gennemsigtighed, som man har brug for i fertilitetsbehandling.
Tryg og utroligt hjælpsomt personale
Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse med klinikken.
Jeg er blevet mødt med utroligt rart og hjælpsomt personale. Jeg har gået hos jordemoder, Mille, og hun har hjulpet min mand og jeg med at finde noget ro under graviditeten, som vi ikke kunne være foruden. Jeg har oplevet at de har taget alle henvendelser seriøst og har været utroligt opmærksomme under alle vores besøg.
Jeg kan kun anbefale klinikken, den har været os en kæmpe hjælp og tryghed!
Fantastisk oplevelse
Jeg havde en fantastisk oplevelse til en 3Dscanning. Jordemoderen, Mille, var omsorgsfuld, professionel, varm og opmærksom. Min 6årige datter var med, og Mille gjorde sig umage for inkludere hende. Hun sørgede for, min datter følte sig tryg, kunne se ordentligt og var fuldstændig i øjenhøjde med hende. Min datter følte sig vigtig, og vi var begge trygge. Jordemoderen gjorde en dyd ud af at forklare undervejs hvad hun kiggede på samt at fortælle, at alt så normalt og godt ud, så man ikke lå og var nervøs i stilhed. Afslutningsvis var der bare god, rolig stemning med smil, anerkendelse og professionalisme.
Jeg rakte ud til klinikken i…
Jeg rakte ud til klinikken i forbindelse med medicinsk abort. Jeg kan kun rose Jordmoder Mille hvor mit forløb foregik.
Super omhyggelig, god vejledning og forklaring af forløbet og følte mig i gode hænder hele vejen.
Så ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.
Hurtig undersøgelse uden smerter
Meget flotte lokaler og gode omklædnings muligheder.
Sødt personale, der gør at man føler sig tryg og i gode hænder.
Jeg anbefaler bestemt ikke denne klinik
Jeg anbefaler ikke denne klinik. For en klinik der specialiserer sig i noget så intimt, manglede der situationsfornemmelse og hensyn. Som mange andre skriver, havde jeg oplevelsen af at være til besvær. Skulle have udtaget spiral, og jordemoderen var ikke nærværende eller hensynsfuld overfor mine tanker om det samt en ny spiral. Da jeg spurgte om smertestillende får jeg at vide at det ikke gør ondt på en “toughen up!” Maner. Da jeg klæder om, forlader hun rummet MENS jeg har trusser og bukser af, og en anden kommer uanmeldt ind i rummet - Jeg påtaler dette. Da jeg skal ned af briksen får jeg at vide “hop af”, hvilket er forvirrende da hun ikke har sænket briksen. Jeg prøver ret akavet at komme af, indtil hun indser fejlen. Der er ikke mere papir til at tørre gelen af. Toilettet mangler også håndklæder og papir. Ingen stil over noget som helst udover æstetikken i venterummet.
De spilder ens tid!
Jeg ankom til klinikken til min 3.konsultation - en tid jeg fik i juni og den opfølgende tid var altså 28. oktober! Så en længe ventet tid. Jeg venter fra kl. 09 til kl. 09.15 hvor jeg spørger gør opmærksom på at jeg havde en tid kl. 09. De kigger og ja det var kl 09. Jeg venter og imens forsvinder alt personale. Da de dukker op igen er kl. 09.30 og da jeg ikke kunne blive længere fortalte jeg dem at jeg gik. Jeg synes det er fuldkommen uacceptabelt at spilde andres tid på den måde, det kan ske - men så kom og sig det! Jeg fik forøvrigt i mine andre konsultationer mangelfuld behandling da de intet vidste om perimenaupause og overgangsalder, og første gange måtte jeg gå igen uden konsultation da de sagde min læge skulle have skrevet 'udredning og diagnose' istedet for 'konsultation' i henvisningen. Så ubehøvlet spild af andres tid! Også til grin at læse den sms man får dagen inden ens tid om at huske tiden da man ellers opkræves et gebyr.
Manglende information og ingen smertedækning til behandlinger
Hver 2. gang mødte jeg en form for praktikant, som ikke kunne svare på spørgsmål. Ved en ægudtagning blev jeg slet ikke forberedt på hvad der skulle ske eller hvor ondt det gjorde, og lå og vred min i smerte på briksen. Lokalbedøvelsen virkede minimalt, og ingen beroligede mig ift at oplyse om hvad de gjorde "dernede", hvor lang tid der var tilbage eller andet.
Jeg havde allerede oplevet store smerter ved undersøgelse om passage i æggeledere som de også trak på skuldrene af med besked om at "det plejer ikke at gøre ondt"..
Tyveri
Jeg havde bestilt en scanning hos dem, som jeg afbestilte igen inden for ret tid. Jeg har nu i flere måneder forsøgt at få mit gebyr på 600 kr. tilbage, som jeg betalte ved bestillingen. De svarer ikke på mine mails, og jeg kan ikke komme igennem til dem på telefonen. Der er konstant optaget. Mit råd: Vælg en anden klinik!
Venligt og professionelt personale.
Venligt og professionelt personale.
Kan kun anbefales
Meget usympatisk personale
Meget usympatisk personale, som virkede til bare at ville have konsultationen overstået. Jeg var nødt til at stoppe gynækologen under undersøgelsen da jeg mærker at hun pludselig stikker mig med en nål (bedøvelse, fandt jeg ud af). Jeg bad hende fortælle mig hvad hun gjorde, hvor hun flabet svarer: "ved du ikke hvad du er henvist til?". Jeg har rigelig erfaring med andre gynækologer og har aldrig oplevet sådan en behandling. Kan være nervøs på især unge kvinders vegne, hvis de ikke tør sige fra. Det føltes som et mindre overgreb og jeg har selvfølgelig også kontaktet klinikken med samme feedback. Ville ikke ønske andre at få samme oplevelse.
Har prøvet i flere uger at komme…
Har prøvet i flere uger at komme igennem på deres tlf. Har nu skrevet 3 mail. Nr. 2 mail fik jeg af vide at de havde problemer med tlf. Når jeg ringer melder den linien optaget. De gange jeg er kommet igennem har jeg været nr 3 så 2 også blev jeg smidt af. Da jeg ringede og var nr. 1 og røret blevet taget og der blev sagt hej og jeg præsenterede mig så blev røret smækket på. Ved nogle steder gør det når de har travlt og ikke kan tage flere patienter ind. Men ville være rart at få det af vide. Går stadig med smerter og venter på at få en tid
Håber I har ændret jeres praksis
Det er nu to år siden jeg var på klinik Hedegaard, men oplevelsen af at gå grædende derfra sidder stadig stærkt i mig, og jeg skriver nu dette i håb om klinikken ændrer sin praksis.
Det var grundlæggende en følelse
af at der ikke var tid og at være til besvær i en meget sårbar situation.
Alt i alt en voldsom ubehagelig oplevelse at gå grædende fra en gynækologisk klinik, og jeg kan forstå på gyn afdeling på Rigshospitalet og egen læge, at jeg ikke er den eneste patient der klager.
Jeg kan ikke komme igennem på telefonen.
Jeg fik sat spiral op for 3 år siden, hvilket var en rigtig god oplevelse. De var grundige og sørgede for at jeg var tryg igennem hele konsultationen.
Nu skal jeg snart have min spiral skiftet og det har været umuligt at komme igennem til klinikken. Jeg har ringet flere gange om dagen i to uger nu, indenfor den telefoniske åbningstid, og er kommet igennem én gang, hvor der var problemer med lyden, så der blev lagt på igen. De andre gange er opkaldet blevet afbrudt med det samme. Jeg har skrevet en mail, som ikke er blevet besvaret.
Varmeste anbefalinger
Birgitte er en utrolig dygtig og omhyggelig i sit arbejde. Jeg har altid følt mig i de bedste hænder og kan på det varmeste anbefale klinik Hedegaard.
Jeg havde en fantastisk og tryg…
Jeg havde en fantastisk og tryg oplevelse hos gynækolog Birgitte! Klinikken er meget smuk, og det var virkelig imponerende, at man som patient havde mulighed for at følge med på en skærm under undersøgelsen. Jeg følte mig i de bedste hænder og vil klart anbefale klinikken til andre. Jeg kommer helt sikkert igen!
God og tryg oplevelse
Jeg havde en virkelig god og tryg oplevelse ved anlæggelse af spiral hos jordemoder Lotte.
Hun tog sig god tid til at tale tingene igennem, rådgive og forklare undervejs. Tak.
God oplevelse og omsorgsfuldt personale
Min oplevelse i klinikken har været supergod! Skulle have lavet en biopsi og efterfølgende et keglesnit, begge gange følte jeg mig i rigtig trygge hænder. Birgitte og jordemoderen fortalte udførligt, hvad der skulle ske før under og efter. Især jordemoderen var meget omsorgsfuld, da jeg var blevet meget svimmel af lokalbedøvelsen - hun fulgte og støttede mig fra briksen til stolen i venteværelset. Hun spurgte også flere gange, om jeg var okay og fulgte op på mig i venteværelset. Lokalerne er også meget store, flotte og rene. Tak for en god oplevelse 😊
Manglende information og dårlig behandling
Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse hos klinik Hedegaard. Jeg fik opsat ballerine-spiral hvor jeg efter tre måneder var til almindeligt tjek for at se om alt var som det skulle være. Det var det desværre ikke. Til dette tjek får jeg al information om hvilke komplikationer der kan være ved netop den spiral. Hvor var den information inden jeg fik sat den op? Det er intet andet end bondefangeri. Fik en tid hos Birgitte, hvor der skulle tages stilling til om spiralen kunne rykkes op eller om den skulle tages ud. Birgitte håndterer det hele rigtig uprofessionelt. Jeg har ønske om at spiralen rykkes længere op da jeg synes det er spild af penge bare at tage den ud. Spiralen koster 1000kr. Hertil jeg får spydigt leveret kommentaren “det kan jeg slet ikke gøre nu. Det har jeg brug for en assistent til og alle er gået hjem”. Det var jo netop hele pointen i den aftale, at spiralen skulle skubbes op hvis den kunne. Hvorfor har jeg så fået den tid hvis det alligevel ikke kan lade sig gøre? Måske kollegaerne var nået at gå hjem i den halve time jeg sad og ventede i venteværelset. Grundet andre omstændigheder ender det med at jeg vælger at få taget spiralen ud hvor Birgitte giver mig en rigtig ubehagelig undersøgelse. Absolut ingen information om hvad hun gør. Pludselig river hun min spiral ud hvilket jeg selvfølgelig får et chok over da jeg slet ikke var beredt på det og så gjorde det faktisk rigtig ondt. Jeg bliver ked af det hvortil hun koldt siger “ja, det kan godt gøre ondt”. Hvor svært er det at sige til en patient “Nu tager jeg din spiral ud, og det kan godt gøre ondt. Er du klar?” Svært åbenbart. Jeg fik heller ingen information om der er ting jeg ikke må efter undersøgelsen. Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse hvor manglende information tager overskriften. Jeg har spildt 1000kr ved at sætte mine ben i den klinik. Lad vær med at sætte dine der. Hvis du overhovedet kan få tid, da det er svært at komme igennem på telefon. De pakker det hele ind i en flot lokation.
Hjertevarm klinik
Jeg besøgte klinikken mange gange i 2019 og 2020 i forbindelse med min graviditet. Jeg var så heldig at blive konsulteret af flere jordemødre undervejs. Jeg gik altid derfra overvældet af glæde og følelse af at blive set. De var alle så hjertevarme og tog sig tid til at lytte til mine bekymringer.
Herudover er klinikken lys og lækker, og der er en fantastisk ro over stedet.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.