Ik ben via Google bij Klimacontrol terecht gekomen. Berend nam zeer snel contact met mij op. Waar wij het idee hadden dat er geen mogelijkheid was om in de woonkamer een airco te laten plaatsen van... Leggi di più
Prima persoonlijke service. Voor de werkelijke installatie is de monteur langsgekomen om een installatie plan te maken. Binnen 2 weken na de offerte is de airco geplaats. Omdat er geen goede ruimte vo... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij klimacontrol begrijpen we het belang van een comfortabel binnenklimaat. Of het nu gaat om de warme zomermaanden of de koude winterdagen, onze airconditioning- en warmtepompsystemen zijn ontworpen om uw ruimte het hele jaar door perfect te temperen.
Norbertijnenstraat 3, 1566LK, Assendelft, Paesi Bassi
- 06-18419027
- info@klimacontrol.nl
- www.klimacontrol.nl
Snel contact, netjes gewerkt voor een mooie prijs.
Ik ben via Google bij Klimacontrol terecht gekomen.
Berend nam zeer snel contact met mij op.
Waar wij het idee hadden dat er geen mogelijkheid was om in de woonkamer een airco te laten plaatsen vanwege een aanbouw had hij al snel een mogelijkheid gezien. Er zijn 3 airco’s geplaatst. Berend werkt heel netjes, neemt de tijd als je vragen hebt en is een zeer gezellige man.
Wij zijn zeer tevreden over Berend.
In 1 woord top
Wat een fijn contact vanaf het eerste moment. Onze wensen aangeven en hebben een goed advies gekregen . En na twee weken werden de airco's geplaatst. Ook dat was een fijn ervaring . Alles wordt netjes afgewerkt en uitgelegd .
Snelle reactie en een scherpe prijs.
Snelle reactie en een scherpe prijs.
Ook het plaatsen volgens afspraak is prima uitgevoerd
Airconditioning volledig naar wens
Plaatsen van de airconditioning is volledig naar wens verlopen.
Goede communicatie vooraf en op afgesproken tijdstip netjes geplaatst.
Very professional Job
Very professional Job! Berend from Klimakontrol installed a 3.5kw split unit and a 1.35kw & 2.5kw multi split unit at my home. One day in and I am very impressed with how the units function. The installation also looks much better than expected. He used outside trunking that matches the wood paint of my house so that it looks very well and astethic! Seeing that the multisplit unit is seen from the road this was a crucial part. He also installed a steel cover for my outdoor multisplit unit’s condensor and it looks really nice. Would use Klimacontrol again!
Wat een vakman die Berend
Wauw Berend, wat ben jij een professional... ik had een idee over de plek van de airco en hoe we die het mooist konden wegwerken en jij gaf gewoon 2 andere (betere) opties die met zorg en kundigheid werden gerealiseerd.
Ik denk dat we nog veel van Berend gaan horen, als er een eredivisie zou bestaan in de airco branche dan zou Berend komende jaren een zekere kampioen zijn.
Mocht hij nog een plekje hebben zou ik die zo snel mogelijk claimen mensen.
Gr
Ed
2 keer ac unit installatie
Berend doet wat hij beloofd en denkt mee.
Na de aanvraag nam hij binnen een dag contact op en kwam de zelfde dag nog langs om te kijken wat er mogelijk is. Na een paar weken kwam de installatie en ik had een verandering in gedachten wat hij meteen oploste. Kortom Klimacontrol weet wat ie doet.
Geleverd en geplaatst binnen 4 weken
Heel prettig contact gehad. Initieel gesprek bleek dat er meerdere opties merken waren die nogal verschil gaven in de prijsklasse.
Uiteindelijk in goed overleg een pakket samen gesteld, wat binnen de gestelde termijn geleverd en geplaatst werd.
Reageert snel op vragen/verzoeken, gootjes en andere leidingen netjes afgewerkt en binnen afgesproken termijn geleverd en geïnstalleerd.
Bedankt Berend!
He’s the best
He’s the best, very clean superfast and perfect price 😬
Erg blij mee!
Vandaag een airco laten installeren door Klimacontrol. Na de aanvraag werd er al heel snel contact opgenomen om een afspraak te maken. 2 weken daarna kon de airco al geïnstalleerd worden. Alles is helemaal netjes opgeleverd. Heel erg blij mee! Laat de warme zomer maar komen!
airco binnen 3 weken snel en goed geplaatst
Berend maakte snel een afspraak om eerst te komen kijken naar de situatie. Daarna werd de airco binnen 3 weken snel en goed geplaatst. Het werk is netjes opgeruimd achtergelaten. Goede kwaliteit -prijs verhouding. We kunnen nu koelen en verwarmen, erg tevreden!
Topper
Berend van Klimacontrol is erg fijn om mee te werken. Ik ben goed geadviseerd over de verschillende mogelijkheden voor airco in ons huis. De levering en installatie (3 airco units binnen, twee buiten) is snel en goed gebeurd. Onverwachte tegenslagen bij het boren (te dikke/ harde muren) werden kordaat en snel opgelost met gebruik van zijn netwerk. Ik zou iedereen aanraden bij Klimacontrol een airco-installatie aan te schaffen.
WAARSCHUWING!!
WAARSCHUWING!!! Malafide autohandelaar die airco,s verkoop , belazerd zelfs zijn eigen moeder nog . Heeft mij zwaar besodemieterd en velen met mij ,
zelf met reageren lieg je weer !
Iedereen kan je KVK nummer even Google:KVK 67197310 Swiss specials in Winkel , meneer B de Vries

Risposta di Klimacontrol
Klimacontrol doet wat is beloofd
Vanaf het eerste contact was Berend zeer betrokken bij onze wensen en situatie. Hij dacht met ons mee, was flexibel in het vinden van oplossingen en heeft een betrouwbaar netwerk van specialisten onder handbereik. Die kwamen zeker van pas, ook toen er onverwachte uitdagingen optraden. De communicatie verliep soepel, en ook na de installatie stond Berend klaar om onze vragen te beantwoorden. Berend doet wat hij belooft. We raden Klimacontrol van harte aan!
Stille en krachtige airco
Onze wens was een stille maar wel krachtige airco voor ons appartement. Berend heeft vooraf de mogelijkheden van plaatsing, type e.d. met ons besproken en wij zijn meegegaan in zijn advies.
Vandaag is de airco geplaatst. Er is netjes gewerkt, alles is keurig en strak afgewerkt. Het ziet er prachtig uit, zowel binnen als buiten.
De airco verwarmt nu perfect, en is zeer stil. Over een paar maanden verwachten wij dat de airco perfect koelt. Dat de airco stil is vinden wij belangrijk omdat wij geen overlast bij de buren willen veroorzaken.
Berend, dank voor het netjes en vakkundig plaatsen en voor je advies.
Wij zijn blij met deze 5 Kw airco van het merk Mitsubishi.
Klimacontrol review
Bij het bekijken van de opdracht om de offerte op te maken, kregen wij goed advies.
Het monteren van de airco’s verliep vlot en hij werkte erg netjes.
Prijs/kwaliteit is zeer goed.
We zijn zeer tevreden over alles.
Uitziende prijs kwaliteit verhouding
Uitziende prijs kwaliteit verhouding . Eerlijk advies. Eerlijke offerte dn het werk professioneel uitgevoerd.
Prima bedrijf
Prima bedrijf, alles netjes geïnstalleerd en vriendelijke mannen en alles keurig volgens de gemaakte afspraken. Heel tevreden👍👍👍👍
Betreft plaatsing airco op… zolderslaapkamer
Betreft plaatsing airco op zolderverdieping.
We hebben een uitstekende ervaring met Klimacontrol. Rustige uitleg over de mogelijkheden en zeer vakkundige plaatsing en afwerking. Daarnaast is Berend prettig in omgang en betrouwbaar.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.