klausenfiskogskaldyr Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Tusind tak for en fantastisk oplevelse, vi har fået top service af Mogens.🙏🏻 Vi bestilte tarteletten med hummersovs og skaldyr, fish and chips med hjemmelavet tatar sovs og deres seafood boi... Leggi di più

Et helt igennem fantastisk sted. Personalet var så fantastiske. Maden smagte så dejligt, og der var mere end rigeligt af det. Alle pengene vær

Super lækker Seafood boil med masser af forskelligt skaldyr,majs og kartofler i en lækker sovs med masser af smag.👏 Kan kun anbefale at prøve det til andre 😍 du kan også købe deres krydderi med hje... Leggi di più

Har netop købt en fiskeplatte til 2 Pers. Vi afgav bestillingen hos den venlige kvindelige ekspedient, hun blev mødt med kritik fra “ manden” der var i køkkenet og de diskuterede højlydt om at han i... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Tusind tak for en fantastisk oplevelse

Tusind tak for en fantastisk oplevelse, vi har fået top service af Mogens.🙏🏻
Vi bestilte tarteletten med hummersovs og skaldyr, fish and chips med hjemmelavet tatar sovs og deres seafood boil.🥳
ALT var mega frisk og super lækkert🤩
Vores unge mennesker synes det var fantastisk, at få lov til at sidde med gummihandsker og spise maden med fingrene.😎😍
Særligt deres seafood boil kan anbefales, super frisk fisk og skaldyr og med deres lækre hjemmelavet dressing.😊
Meget hyggelig og sjov vært, som har styr på hvordan fisk og skaldyr tilberedes. Mogens er meget opmærksom og kommer tilmed ind med 3 dampede blåmuslinger til mig, som jeg skulle smage efter han hørte mig sige “jeg kan ikke lide blåmuslinger “. Det kan jeg så nu.😅
Tusind tak for en meget lækker og positiv oplevelse, det er ikke sidste gang vi kommer her, selvom vi bor 3 timer væk.
Citat børnene: Det smager sygt godt det her😅
TAK🙏🏻❤️

25 luglio 2026

Seafood boil

Kan kun anbefale at prøve det til andre 😍 du kan også købe deres krydderi med hjem eller på deres hjemmeside og lave det selv derhjemme 👌

10 luglio 2026

Wonderful restaurant and good vibes!

Absolutely amazing fish restaurant and shop - if not THE BEST in Hune/Blokhus!!

Everything, and I mean EVERYTHING, is homemade and made with a passion for the craft.

Klausen not only sells mouthwatering food, he’s also got a beautiful soul and persona and both fish and man will make you come back more!

If you live here you’ll already know him, if you’re visiting, make sure to stop by. You won’t regret it!

6 giugno 2026

Seafood boil

Prøvede for første gang stedets seafood boil. Stor portion med masser af lækre skaldyr. Oplevede god service af rigtig venligt personale:)

27 aprile 2026

Pengene lige ud i lokummet

Vi havde hørt meget godt om stedet MEN første og eneste gang vi bestiller takeaway derfra fish’n chips føj, fritter smagte af friture og man skulle tro det var kartoffelmos der var sprøjtet i forme, dejen på fisken var tyk og fedtet. Prisen på 150 kr pr. Stk er alt for meget. Så det var virkelig en skuffelse føj føj

9 settembre 2025

Købte 5 ferske rødspætter

Købte 5 ferske rødspætter, blev da noget overrasket over prisen 440 kr
Da vi kom hjem så jeg, at hovederne ikke var fjernet, syntes i god mening at det var for dårligt at skulle betale for noget som endte i skraldespanden🤫🤫🤫

29 agosto 2024

Super lækkert!!

Vi kom tilfældigt forbi ved frokosttid. Dk en super lækker og saftig burger med kød fra Himmerlands kvæg samt de bedste Fish and Chips, jeg har fået mange år. Alt var frisk og veltilberedt. Det var en fornøjelse at spise på terrassen. På grund af problemer med at skaffe personale er der delvis selvbetjening - man henter selv drikkevarer og bestik inden for. Super venlig og hyggelig betjening ellers og god service. Ærger mig over, jeg ikke kunne købe i butikken, da jeg ikke ville kunne holde varene kolde til jeg kom hjem. Leder efter en undskyldning for at komme igen 🤤

19 luglio 2024

Kvalitets fisk og skaldyr

Jeg forudbestilte “lidt af hvert” i fisk og skaldyr. Det var ved afhentning flot anrettet. Fine friske råvarer i god kvalitet. Portionerne rigelige med velsmagende tilbehør. I lig med tidligere bestillinger var jeg meget, meget tilfreds og vender helt sikkert tilbage.

14 giugno 2024

Anbefalelsesværdig craziness

Var forbi i dag og fik 2 gange fish’n chips. Chefen var efter stedets eget udsagn blevet lidt crazy og havde retten på tilbud til 75 kr. Virkelig venlig service og retten smagte fantastisk. Stedet kan varmt anbefales.

25 marzo 2024

Fish'n'chips

Fish'n'chips var en stor skuffelse. Fisken var hård og tør. Virkede som om den havde været tilberedt én gang før. Øv øv.

5 gennaio 2024

Købte frisk (?) lyssej der var fyldt med mider

Købte frisk (?) lyssej og da vi kom hjem var der hvide orm-lignende dyr der kravlede rundt i den. Fik at vide at det var meget almindeligt i især lys fisk. Har efterfølgende vist billede til 3 andre fiskehandlere, som alle har fortalt det var mider.

21 luglio 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito