Jeg er en tilbagevendende kunde. hvis man selv bygger køkkener eller laver skabe er det her et godt sted. jeg køber altid porcelæns håndtag her. Hurtig levering, ingen problemer.
Købte nogle beslag til julegave, hvor der desværre var fejl på det ene. Kontaktede KKBeslag i januar og talte med Heidi, 3 dage efter havde jeg modtaget et nyt beslag med GLS uden nogle problemer.... Leggi di più
Jeg har af to omgange købt nogle knager og "knopper". Jeg var i tvivl og kontaktede firmaet, og fik supergod og hurtig hjælp. Leveringen var lynhurtig, og selv om det var virkelig billige knager og... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
KK Beslag - Vi tilbyder et af DK's største udvalg i møbelbeslag,dørgreb, skuffegreb, hængsler, antikbeslag, nøgler etc- Til landets billigste priser - Service er i højsædet
Danimarca
- www.kkbeslag.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Fik i første omgang bestilt for få porcelænsknopper. Så jeg ringede og vupti fik jeg de ekstra porcelænsknopper med i min bestilling. Det kalder jeg virkelig god service, så jeg ikke skulle have to forsendelser. Tak
Fantastisk god service
Jeg er en tilbagevendende kunde
Meget god kvalitet
Jeg modtog det jeg bestilt efter 3 dage og jeg er meget tilfredse med kvaliteten på det jeg modtaget.
God og personlig kundeservice
God og personlig kundeservice. En vare, som ikke var på lager i nødvendigt omfang blev hurtigt genanskaffet, og jeg fik besked om hvornår jeg kunne købe.
Hurtig levering
Ved. Ordre.
Hej
Jeg har endnu ikke modtaget min sidste ordre. Mvh. Hanne Kirkegaard
Det var mig selv der ikke fik skrevet den rigtige mail. Heldigvis fandt Kk beslag ud af det. Tusind tak.
Alt kørte upåklageligt 👌
Godt udvalg og levering som lovet
Levering til tiden og fine produkter (skabsbeslag) til ok priser
Hurtig levering og god service.👍🏻😊
Hurtig levering
Jeg købte det fineste beslag til mit…
Jeg købte det fineste beslag til mit gamle skab. Det er meget smukt og oversteg mine bedste forventninger. Fin service og fin levering :-)