Kjær & Sommerfeldt Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Kort tid fra bestilling og til levering - og dejligt at man kan få de bestilte varer leveret til døren (næsten i alt fald)

Valutata 5 stelle su 5

Kjær & Sommerfeldt levere helt fagligt objektivt vine med kvalitet til prisen. Hvis du har forstand paa vin generelt bliver du aldrig skuffet. Der er mange andre konkurrende firmaer, hvor jeg bliv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi var godt tilfreds med udvalget af vine og det var nemt at bestille vinene - 3 forskellige. Leverancen af vinene gik fuldstændig problemfrit og blev leveret som lovet. Da vi smagte vinene blev v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi var til vinsmagning i Århus, til en Meursault vs Chassagne Montrachet vs Puligny Montrachet smagning. Hvor Lukas stod for smagningen, og sikke en god oplevelse! Meget professionel!! Men også ut... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Enoteca

Scritti dall'azienda

Kjær & Sommerfeldt blev grundlagt helt tilbage i 1875 og er, udover at være Kongelig Hofleverandør, Københavns ældste vinhandel. I dag finder du vores butikker i både København og Aarhus, men du kan selvfølgelig også købe vin online og få leveret den direkte til din hoveddør.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

367 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering af fantastisk vin 🤩…

Hurtig levering af fantastisk vin 🤩 køber helt bestemt vin fra Kjær og Sommerfeldt fremadrettet! 🥂

15 gennaio 2026

Hej Caroline,
Takker for din fine anmeldelse. Sætter stor pris på, at høre om din tilfredshed, i forbindelse med dit køb på vores webshop, samt den hurtige levering.

Valutata 5 stelle su 5

Kjær og Sommerfeld holder altid hvad de…

Kjær og Sommerfeld holder altid hvad de lover
Jeg får den champagne jeg tror jeg får, den ankom meget hurtigt og smertefrit
Alt i alt en virkelig god oplevelse

16 gennaio 2026

Hej Birgitte,
Takker for de rosende ord.
Dejligt at høre, at din bestilling levede op til forventningen og vinene blev leveret hurtigt.

Valutata 5 stelle su 5

Modtog vinen samme dag de blev bestilt

Modtog vinen samme dag de blev bestilt. Det var virkelig en flot og hurtig service

12 gennaio 2026

Kære Camilla
Tusind tak for din fine anmeldelse, det er vi meget glade for.

Dejlige vine

Altid lækker vin og gode tilbud. Og levering lige til døren. :)

21 gennaio 2026

Kære Lisbeth
Tusind tak for din fine anmeldelse, det er vi meget glade for.

Proaktiv kundeservice.

Chaufføren kunne ikke aflevere en forsendelse hos mig. Blev ringen op af K&S og vi fandt en løsning med levering dagen efter.
Hurtig, god, proaktiv kundeservice.

15 gennaio 2026

Kære Ole
Tusind tak for din meget fine og positive tilbagemelding, det sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Gode vine. Fair priser. Super hurtig levering.

14 gennaio 2026

Hej Michael,
Takker for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på at høre om din tilfredshed, med vores gode vine, de fair priser samt hurtige levering.

Jeg er fan!

Der er i dag rigtig mange gode online vinbutikker, som leverer gode tilbud og en fin kundeservice, MEN K&S giver den alligevel en tand mere. Altid klar med gode svar på specifikke spørgsmål og professionel guidance ifht. hvad vinen skal bruges til. Deres gode tilbud gælder ofte også for enkelt flasker, hvilket er i særklasse, da det giver én bedre mulighed for at prøve lidt forskelligt af og dermed udforske den fantastiske vinverden endnu bedre. Leveringen er lynhurtig (indenfor et par dage) og uden problemer. Jeg er stor fan!

6 gennaio 2026

Kære M. Schwartz,
takker for de 5 stjerner og den virkelig fine anmeldelse!
Det glæder os meget, at høre, at du oplever både vores rådgivning, udvalg og levering som noget, der skiller sig ud.
Vi lægger stor vægt på personlig og professionel vejledning – og på at gøre det nemt at udforske vinens verden, også enkeltflaske for enkeltflaske.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og fordi du er fan – det er vi meget taknemmelige for. Vi glæder os til at hjælpe dig igen.
bh

fine vine til prisen

fine vine til prisen og hurtig forsendelse

8 gennaio 2026

Kære Lars
Tak for den fine tilbagemelding om både fine vine til prisen og hurtig forsendelse - det er meget værdsat, tak.

Valutata 5 stelle su 5

Som altid gode tilbud på gode…

Som altid gode tilbud på gode produkter. Lynhurtig levering, bestilte om morgenen, fik leveret med burd samme aften

8 gennaio 2026

Kære Kasper
Tak for den fine tilbagemelding om både gode produkter og hurtig levering - det er meget værdsat, tak.

Venlig og rolig hjælp fra support

Venlig og rolig hjælp fra support

12 gennaio 2026

Hej Morten,

takker for de rosende ord. Glæder os at høre at du er tilfreds og glad for den hjælp og vejledning du fik fra vores kundeservice, samt den hurtige levering.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og et godt udvalg.

Hurtig levering og et godt udvalg.
Mange gode vine, som kan blandes i en sending og fin rådgivning.

7 gennaio 2026

Kære Otte
Tusind tak for din fine tilbagemelding, det er vi meget glade for.

Valutata 5 stelle su 5

Stort udvalg af gode vine til fine…

Stort udvalg af gode vine til fine priser. Udvalget er for enhver smag og service og levering er i top.

30 dicembre 2025

Kære Troels
Tak for den flotte tilbagemelding om både gode vine, priser og udvalg tillige med at vores service og levering er i top - det sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er ikke en vin kender og jeg køber…

Jeg er ikke en vin kender og jeg køber altid vine til mellem 50-100 kroner. Dem jeg har købt ved Kjær og Sommerfeldt har altid været gode og kundeservice og fragt er der heller ikke en finger at sætte på :)

30 dicembre 2025

Risposta di Kjær & Sommerfeldt

Tusind tak for din fine tilbagemelding, det er vi meget glade for.

Valutata 1 stelle su 5

leveringen skete IKKE

levering skete ikke som aftalt (FØR nytår), og jeg hørte intet fra K&S. Blev først kontaktet 2-1-26, hvilket jo var for sent... Jeg havde betalt temmelig meget for en levering, som IKKE fandt sted - øv, altså...

29 dicembre 2025

Kære Hanne
Tak for din tilbagemelding, vi beklager meget at din ordre ikke blev leveret til tiden, vi havde pakket og sendt den herfra, desværre går ordren så galt hos vores transportør. Som aftalt sender jeg en ny flaske til lev.. på mandag.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er meget tilfreds med kundeservice

Jeg er meget tilfreds med kundeservicen. Der er ingen problemer. Varerne ankom inden for to dage. Mange tak for din indsats.Godt nytår til alle medarbejdere.
Jeanine

1 gennaio 2026

Kære Jeanine
Tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter vi meget stor pris på.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più