Rask levering😊 Hadde de sendt i mindre pappesker, så hadde jeg kunne fått levert i postkassen. (Et lite tips om å anskaffe mindre emballasje) Ellers veldig fornøyd med service!

En veldig bra nettbutikk med utrolig mye fint til barn som man ikke så lett får tak i andre steder. Varene kom kjemperaskt denne gangen også. Anbefales:)

Bestilte en fantorangen bamse, og den var som på bildet. Forventningene stod til det som kom og jeg er fornøyde. Bestilte bamse, fikk bamse.

Fant filmer her som hverken platekompaniet eller Cdon.com kunne skaffe, rask og billig👍🏻👍🏻👍🏻

1. Negozio di giocattoli

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Salg av leker, bamser og andre morsomme produkter kjent fra tv og film for barn

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Kjapp levering,dårlig kvalitet

Kjapp levering. Men syntes at kvaliteten på lekene er veldig dårlig

13 marzo 2019

Hei Trine Lise

Takk for din tilbakemelding. Vi setter stor pris på din mening om vår nettbutikk og produkter. Vi er veldig lei oss for at du ikke er fornøyd med kvaliteten på varen du kjøpte. Vi kan se at dette er en merkevare og vi bringer det videre til vår leverandør.

Veldig fornøyd!

Rask levering!

11 marzo 2019

Hei Christine

Tusen takk for din tilbakemelding, den setter vi stor pris på.
Hyggelig å høre at du er fornøyd med vår leveringstid.

Kiddi Kundeservice

Veldig rask levering,men en stor fordel…

Veldig rask levering,men en stor fordel å skjekke at dere sender rett vare.

7 marzo 2019

Hei Carina

Tusen takk for tilbakemeldingen. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger vi får, slik at vi stadig kan bli bedre.
Vi håper at du er fornøyd med den løsningen vi har sendt deg på epost og beklager så mye at feil vare ble sendt til deg.

Varen kom som beskrevet

Varen kom som beskrevet. Fornøyd kunde.

5 marzo 2019

Hei Nguyen

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Vi er glade for å høre at du er fornøyd med din handel i vår nettbutikk.

Kiddi Kundeservice

Rask levering og god pris på varen.

3 marzo 2019

Hei Kari

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Vi setter stor pris på din mening om vår nettbutikk.
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med våre konkurransedyktige priser og vår leveringstid.

Rask handel og levering!

1 marzo 2019

Hei Judy

Hyggelig å høre at du er fornøyd med handelen du gjorde hos oss.

Litt treg levering

Litt treg levering. Men bra priser.

25 febbraio 2019

Hei Ann-Cathrin

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi setter stor pris på din mening om vår nettbutikk.
Vi er lei oss for at leveringstiden ikke sto til dine forventninger, og vi skal se på våre rutiner om det er noe vi kan gjøre for å klare å levere ordre enda raskere. Vi er glade for å høre at du er fornøyd med våre konkurransedyktige priser.

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd, varen var i postkassen etter 2 dager!

24 febbraio 2019

Hei Kjersti

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi setter stor pris på din tilbakemelding.
Så bra å høre at du er fornøyd med vår leveringstid. Vi gjør alt vi kan for at dere kunder skal få deres ordre levert så raskt som mulig.

Kiddi Kundeservice

Enkelt bestilling og raskt levering

23 febbraio 2019

Hei Ivan

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Så bra å høre at du er fornøyd med vår nettbutikk og leveringstid. Vi setter stor pris på din tilbakemelding.

Kiddi Kundeservice

Bra produkter og raskt levering

Bra produkter og raskt levering. Anbefales på det sterkeste!

22 febbraio 2019

Hei Marianne

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding som vi setter stor pris på. Vi er glade for å høre at du er fornøyd med vårt utvalg, levering og ikke minst at du anbefaler oss.

God service

God service , rask levering.

18 febbraio 2019

Hei Mette
Takk for en hyggelig tilbakemelding. Vi er veldig glad for å høre at du er fornøyd med vår service og levering.
Ha en fortsatt fin dag.

Kiddi Kundeservice

Rask levering og flott utvalg

Rask levering, flott utvalg, fantastisk service og gode priser!

17 febbraio 2019

Hei Petra

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding, det setter vi veldig stor pris på. Vi er glad for at du er så fornøyd med oss og vår nettbutikk.

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd med kjøpet, og rask levering.

11 febbraio 2019

Hei Kristel Marie

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Vi er så glade for å høre at du er fornøyd med kjøpet ditt og leveringen.