1. Ristorante
  2. Ristorante fusion asiatico
  3. Ristorante asiatico
  4. Ristorante indiano

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Välkommen på en kulinarisk resa genom Asien hos oss på Khai & Mui! Vi har samlat de största asiatiska köken och erbjuder våra gäster en imponerande buffé samt à la carte meny.Goda och smakrika rätter i välkomnande lokaler, varmt välkommen till Khai & Mui!

2,6

2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

SO PERFECT! DELICIOUS

I don’t know why people are saying it sucks, if you go there ,food is good, service just everything is perfect there, it’s so good that once people dint have a table to eat at beacuse there was so much people. I go there like every month it’s very good. I wish if I could go now but it’s closed bcs it’s holiday.

24 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Khai & Mui Hyllinge, Undvik till varje pris.

En asiatisk restaurang vars affärsidé tycks vara att servera så smaklös, trist och nästintill oätlig mat som möjligt, till överpriser.

Strategiskt placerad vid E4:an är detta en klassisk turistfälla, där man vet att gästerna ändå inte återvänder. Här serveras en buffé som är lika oaptitlig som ohälsosam, friterad i olja som uppenbart återanvänts många gånger, att döma av den konstiga bismaken.

Vad buffén bjuder på: Torrkokt ris. Brända, sega nudlar. Kötträtter med kyckling, biff och fläsk ‒ fast att kalla det "kött" är för generöst. Det är mest bara billig utfyllnad och sås för att dölja hur dålig kvaliteten är och hur lite kött som egentligen finns.
Dryckerna smakar vidrigt sött, som någon hemmagjord, billig blandning. Blåbärspajen är antingen stenhård och bränd eller halvfärdig och seg, uppenbart halvfabrikat, precis som allt annat på denna så kallade "restaurang".

Bemötandet och servicenivån är, om möjligt, ännu sämre än maten – och kommunikationen försvåras av att svenska inte förstås på sina håll.
Urusel mat, ännu sämre service och priser som inte hör hemma någonstans.
Ett lågvattenmärke och skräckexempel på hur man inte driver en restaurang, undvik till varje pris!

17 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Sur personal inte ett leende

Sur personal inte ett leende.
Potatisbollarna ofärdiga hårda och smaklösa. Halvtomma tråg med mat som dessutom var halvljummet.
Blåbärspajen var stenhård platt och otillräckligt bakad. Mjukglassen smaklös.
Trots att vi åt på den dyrare tiden efter klockan 15 så fylldes ingenting på. Och ingenting extra mot att äta där på lunchtid. Personal som bara stod och satt där och tittade.
Nej aldrig mer!

24 luglio 2025

Fruktansvärt dålig service

Fruktansvärt dålig service, snuskiga toaletter och överfylld diskstation. Värdinnan stod bara bakom kassan och gjorde ingenting, kockarna gjorde sitt bästa, men maten var ändå kall…
Första och sista gången jag åt Kai & Mui i Hyllinge. Förlåt Helsingborg för att jag svek er!

15 maggio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Khai&Mui Hyllinge

Det friterade var gott men resten var verkligen sådär. Nudlarna kändes överkokta, kyckling- och biffgrytan var båda smaklösa och märklig konsistens på skyn, jordnötssåsen kändes som den var utblandad med vatten och alldeles för söt. Rekommenderar inte denna restaurang.

11 agosto 2024

STAY AWAY

So bad I felt the need to do this review WHILE I'M SITTING IN THE RESTAURANT.

HORRIBLE FOOD.
HORRIBLE CUSTOMER SERVICE.

DON'T go to the one in Kristianstad, Sweden.

It's a miracle if we don't get food poisoning from this place.

7 ottobre 2023

dåligt kundbemötande

Riktigt dåligt kundbemötande! Jag ska aldrig komma tillbaka till den här restaurangen där personalen har brist på kunskaper, dålig attityd och inte har tid att hjälpa eller svara på kundernas frågor.

13 luglio 2023

Kvaliteten

Sen en tid åter har de gjort nått
med mjukglassen den
jätte vattnig och lös !
Synd då ja älskar
banan med mjukglass !

Så även läsken usch ingen god alls känns oxå svag och utspädd

Maten är god

20 gennaio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Hyllinge är under all kritik

Hyllinge är under all kritik. Vi var där idag. På skylten står att de stänger 17.00. Vi kommer 16.23. Hon säger välkomna och tar fullt betalt. När vi ska ta nästa portion 16.32 har hon börjat plocka undan. När vi frågar varför, säger hon att de stänger 16.30. 16. 42 stänger hon drickan och kaffet. Den lilla mat vi hann ta, fick vi kasta i oss. Ingen dessert. Vi kände oss utkörda. Så för 210 kronor fick vi slänga i oss en liten portion. Svar på detta? Kompensation? Inget.

18 gennaio 2020
Valutata 5 stelle su 5

De svenske afdelinger

De svenske afdelinger. Denne kæde af asiatiske restauranter har jo flere afdelinger, Jeg ved ikke hvilken afdeling de tidligere anmeldere har besøgt. Jeg har besøgt de 3 svenske afdelinger: Hyllinge, Kristianstad og Helsingborg. Selv om det er en kæde, er både indretning og udvalget og kvaliteten af maden meget forskellig. Ens for dem alle er dog at maden, set i forhold til prisen, er rigtigt varieret og velsmagende. Pænt udvalg af frisklavet Sushi. Restauranten i Helsingborg er dog et niveau over de andre: Her er et større udvalg i alle afdelinger, og særdeles velsmagende mad. Iøvrigt er restauranten moderne og ren, og betjeningen kvik og høflig. Kan absolut anbefales.

4 marzo 2019

Meget billig

Meget billig, men kedelig mad. Nogle ting smagte ok, men kvaliteten var meget lav, specielt på de drikkevarer der var inklusiv i prisen - alt var virkelig sødt.

15 febbraio 2018

Middelmådig asiatisk mad

Middelmådig asiatisk mad. Dog havde de slet ikke det udvalg af sushi, som de viste på hjemmesiden. Drikkevarer med i prisen var saftevand juice, sodavand fra automat, saftevand, kaffe og te. Deres indbagte dej havde ikke fået nok og var meget bleg. Dog billigt 190 svenske kr. For 2 gange frokost buffet.

15 febbraio 2018
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più