Var på Ejbygade i dag. Bestilte 3 stk kylling. Tænker de har taget stykkerne fra en vagtel, så små var stykkerne medens prisen udmærket kunne have været for en vagtel. 2 × sides og en sodavand fik jeg... Leggi di più
Sede
Cambia sedeEjbygade 2, 5220 Odense, Odense SØ, DK
Scopri cosa dicono le persone
Skrækkelig oplevelse, min kæreste og jeg bestilte en stor ordre med 1 bucket med 10 crispies, 1 bucket med 10 veggie crispies samt 2 små pommes og 3 mashed potatoes med gravy. Der blev ikke leveret no... Leggi di più
Restauranten i Odense ved Nyborgvej. Dårligt uddannet personale. Der var stort set ingen kunder, men de kunne ikke finde ud af, at lave de simpleste ordre, som der var. Ventede i 40 min inden vi... Leggi di più
Maden var okay men ikke som foventede
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
KFC Danmark
Informazioni di contatto
Ejbygade 2, 5220, Odense, Odense SØ, Danimarca
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Slet ingen service ved kassen
Slet ingen service ved kassen, som kunde ville jeg forvente at de lige kunne sige hej eller et øjeblik vi har lidt travl vi tage i mod din bestilling om et øjeblik,men nej det kan de ikke finde ud af. Og så når man selv henvender sig til dem er svaret vi har travl,"hvis du ikk er tilfreds kan du jo bare lade være med at bestille her" hva fuc k er det for noget lor
t at fyre af fra en medarbejder til en kunde, tvivler på kæden mener at det er i orden Odense/ Nyborgvej/ejbygade
Dårligt hele vejen igennem
Kolde burgere, fræk betjening og Hår, mange hår på kyllingen. Da jeg til sidst fik nok og bad om pengene retur. Fik jeg den besked at det kunne jeg ikke da alle deres kyllinger kom med hår på fra fabrikken. Virklig klamt oplevelse.
Var med min kone idag 10/12-22 på jeres…
Var med min kone idag 10/12-22 på jeres restaurant på ejbygade i Odense og må sige jeg har aldrig nogensinde oplevet så dårlig en service da vi spørger ind til jeres menuer står den unge medarbejder og piller fingre og kigger ned
Der kommer så en anden ind og låner jeres wc da han koller ud bliver der med en nedladende tone sagt at du ved godt du skal låse døren til wc
Og der bliver snakket om sygemeldinger og fravær omen kunderne står og lytter på det
Deres mimik udviser en manglende lyst til og arbejde
Vi følte os ikke velkommen og har da ikke lyst til og låne deres wc når man bliver talt sådan til
Maden var okay men man kun godt mærke og smage det ikke var noget der var frisk lavet
Alt for dyrt og man får ingen ting for…
Alt for dyrt og man får ingen ting for prisen, det har ingen smag overhovedet. Det er det mest ringe jeg har prøvet ik en anbefaling
Dårlig mad og service
Hej
Prøver lige her mail sendt mandag den 11/7/22 men ingen respons!!!!!
Skriver da jeg i lørdags har været ude og spise med famillien, skulle derefter købe noget mad til at tage med hjem.
Da vi kom hjem og skulle min bror spise maden bliv vi så overrasket over at maden var helt rå, helt rød inden i og lugtede så grimt.
Vi bliv virklig overrasket synes virklig at i skal være obs tilberedningstiden, man kan da ihvertfald får dårlig mave af maden.
Jeres medarbejder er lidt ligeglad på hvor godt maden skal steges og der ryger jeres service ned.
Sender lige nogen billeder af maden, tænker også at det kunne være god ide med ekstra kontrol af fødevarerstyrelsen da dette slet ikke er i orden
Bare man kunne vedhæfte et billede af maden her.
Maden var okay men ikke som foventede
Omg🤬 KFC i Odense
Omg🤬 KFC i Odense
I skulle sende jeres personale til kursus i kunde betjening og opdragelse
Hænger over disken og blander sig surt i kollegaens kundes spørgsmål
Og så til jeres mad ikke en gang min hund gider æde det
det tørt ,koldt og ikke færdig lavet
Hvilket betyder en tur på tønden resten af dagen🤢🤮
Utroligt i kan slippe afsted med det
Kan desværre ikke give mindre end en…
Kan desværre ikke give mindre end en stjerne, men det burde i ha.
Mine børn har lige været på kfc ejbygade i Odense. Min datter låner nøglen til toilettet. Hun har en sygdom, som gør at toilet besøg tar længere tid end os andre. Da en anden kunde skal bruge toilettet, går en medarbejder til døren og siger surt: hvis du ikke er ude om 5 min, så åbner jeg døren udefra.
Der blir ikke spurgt om hun er ok, om der er noget galt, om hun snart er færdig. Nej der blir bare givet en trussel.
Sikke en opførsel, håber i skammer jer
Dårlig kundeservice!
Da jeg kom ind ved 14:15 tiden stod der én kunde foran mig og blev betjent og de stod og hyggesnakkede.
Da jeg så skulle bestille og spørger ind til min ordre, blev jeg mødt af en vrissen og direkte ubehagelig manager/leder. Det var som om at jeg havde stået og svinet hende til...og tro mig, der var rigeligt at vælge imellem!
Jeg fik sat mig ca 3 meter fra disken og var den éneste kunde i hele butikken, men trods øjenkontakt gad man ikke gå de få skridt hen til mit bord, men i stedet står man og råber mit ordrenummer ud i hele lokalt. Bliver personalet og ledelsen bare hevet ind fra gade....det er et seriøst spørgsmål, for sådan oplever man det.
Er KFC total ligeglad med at få glade gengangere og få pyntet på de dårlige/fortjente anmeldelser?
Sidste gang jeg sætter mine ben der!!
Restauranten i Odense ved Nyborgvej
Restauranten i Odense ved Nyborgvej.
Dårligt uddannet personale. Der var stort set ingen kunder, men de kunne ikke finde ud af, at lave de simpleste ordre, som der var. Ventede i 40 min inden vi fik vores online bestilling, som var bestilt i god tid før afhentning.
En af køkkenpersonalerne gik og spiste af pomfritterne fra hvor de blev opbevaret. Tænker ikke det er ok efter hygiejne regler på området. Ved udlevering blev personalet bedt om, at være sikker på, at det var det rigtige de udleverede. Vi fandt tre fejl. Da vi kom hjem, der var det de forkerte kyllingestykker der var inde i indpakningen. En skandale oplevelse.
Bestilte mad kl 17.26 med forventet…
Bestilte mad kl 17.26 med forventet levering inde for en time. Det er længe i forhold til hvad, det plejer, men jeg kan leve med det. Leveringstid er blevet ændret mange gange - et par eksempler:
19.01 - 19.07 - 19.20 - 19.30 - 20.07 - 20.30 -20.47
Og nu ved jeg slet ikke om maden kommer. 3 timers ventetid???? Det er ligemeget nu. Jeg snupper en rugbrødsmad. Ærgeligt - jeg var træt efter en lang dag, og ville bare forkæle mig selv lidt.
Og nu er levering forventet 21.06.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.